середу, 29 січня 2014 р.

Чернігівську ОДА захищають фінансисти, переодягнені у форму міліції?



Чернігівську ОДА захищають фінансисти, переодягнені у форму міліції? Євромайдан SOS на своїй сторінці уФейсбук повідомив:

"Нам повідомили, що на захист Чернігівської ОДА було відправлено офісних працівників ДФІ (Державної фінансової інспекції Черніговської області). Їм видали форму працівників міліції і в примусовому порядку відправили до ОДА. Ця інформація потребує перевірки".


Користувачі мережі одразу ж почали коментувати це повідомлення. 

Один із коментарів: "Так само як податківців в Запоріжжі переодягають.. Мій родич там працює.. Тобто вже працював.."

Нагадаємо, що під час мітингу в Чернігівській облраді очільник обласного УМВС Олександр Михайлик повідомив, що зараз у Чернігові перебуває одеський "Беркут" і вимагав громадян покинути приміщення обласної ради, не виключаючи застосування сили щодо людей.


Фото: Маріанни Харді

5 коментарів:

  1. Олег Тягнидурку29 січня 2014 р. о 14:04

    Дауни почали битви між собою
    Біля входу в будівлю Мінагропроду перебуває близько 200 осіб. Серед них є кілька десятків Самооборони Майдану, які прийшли, щоб домовитися з активістами "Спільної справи" звільнити приміщення міністерства. Водночас, очевидці повідомили агентству "Інтерфакс-Україна", що в результаті конфлікту в будівлі Мінагропроду постраждали шестеро активістів "Спільної справи". "Стріляли гумовими кулями, їх забрала "швидка", - розповіли очевидці. Разом з тим, агентству поки що не вдалося отримати офіційне підтвердження цієї інформації. Згідно з інформацією 5 каналу, один з потерпілих був поранений п'ятьма пострілами з травматичної зброї і зараз його оперують в будівлі мерії Києва, також захопленій мітингувальниками. У будівлі міністерства на перших 4 поверхах розбиті двері, розкидані вогнегасники і пожежні рукави. Самооборону поливали водою з пожежних рукавів з 5 поверху. В будівлі Мінагропроду всього 8 поверхів. Зараз тривають переговори з питання звільнення активістами "Спільної справи"

    ВідповістиВидалити
  2. На війні не без убитих.
    Олег Тягнидурку - псевдонім у тебе добрий )))))))))
    Напевне вибирав за покликом душі ))))

    ВідповістиВидалити
  3. http://www.youtube.com/watch?v=EDc7s6cLj8U

    ВідповістиВидалити
  4. Олег Тягнидурку30 січня 2014 р. о 16:04

    Ти чого ,москалюка, козака ображаєш!
    Я на барикадах стояв, вікна в мін'юсті розбивав.А ти дома сидиш

    ВідповістиВидалити