четвер, 30 жовтня 2014 р.

Преступления В Путина Запрещенное видео





Ще одне відео ТУТ

17 коментарів:

  1. Вирішили перевірити наскільки міцні у вас яйця? Ну-ну.... Це вам не Веревського, чи Сандлера покусувати. В двері ще не тарабанять? ;)
    Пожарю попкорн і буду дивитися падіння "Вавілону".

    ВідповістиВидалити
  2. Луганський фюрер заявив, що з'явиться і Чернігівська республіка!

    Лідер бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький заявив, що число "республік Новоросії" збільшуватиметься.
    Про це він заявив у понеділок, повідомляють РИА Новости.

    "В Новоросії повинно бути не дві республіки. І коли їх там буде достатня кількість, тоді вона і буде розвиватися відповідним чином", - сказав він.

    "Народ прокинеться, і вже сам народ буде розбиратися. З'являться нові республіки, і Вінницька нова республіка, і багато інших: Запорізька, Херсонська, Черкаська, Чернігівська. І це все не за горами", - заявив Плотницкий.

    Лідер бойовиків також продовжив: "Я не побоюся сказати, як вони заздрять в чомусь. Вони кажуть: так, ми розуміємо, як вам важко, але ви не знаєте, як складно нам тут. Тому Київ навіть не уявляє, що їх чекає , вони не розуміють свого народу, тому що вони прийшли не для народу".Українська правда

    ВідповістиВидалити
  3. ПОТРІБНА ДОПОМОГА !ПРОСИМО ДОПОМОГТИ, ХТО ЧИМ МОЖЕ!

    Ми бійці 1-шої окремої танкової бригади, зенітно-ракетний артилерійський дивізіон. Зараз воюємо на Cході. Задля безпеки не будемо вказувати де саме. Звертаємось з проханням допомоги! Оскільки влада нам нічого для боротьби не забезпечила, то єдина надія на вас..
    Нам потрібно:
    1. Зимові спальники. Лишилося зібрати ще три спальники з високою морозостійкістю.
    2. Термобілизна, 18 комплектів
    3. Зимове взуття, 26 комплектів
    4. Теплі рукавиці, 26 комплектів
    5. ПНБ (прибор нічного бачення) - хоча б один. На блокпост не маємо жодного, а без нього особливо зараз надзвичайно важко!
    6. По можливості, каліматори з планкою пікатіні
    7. Теплі балаклави, 26 комплектів
    8. Теплі шкарпетки
    9. Тепловізор

    Можна перерахувати кошти, а мій батько, Мітін Юрій Борисович (тел. 099 791 53 75) сформує суму і закупить те, на що їх вистачить.

    Номер картки Приват Банку: 5168 7423 2462 9678 (Мітін Юрій)

    Збираємо кошти у зв'язку з тим, що тепловізор і ПНБ (прибор нічного бачення) речі недешеві:
    ПНБ в середньому від 11000 грн.
    ТЕПЛОВІЗОР від 150 000 грн.
    Якщо у вас є теплі зимові речі, можна передати Новою Поштою, попередньо позвонивши до батька.

    Будемо вдячні за будь-яку допомогу!
    Слава Україні!

    ВідповістиВидалити

  4. Хроніки російсько- укранської війни:
    Росія окупувала Донецьк і Луганськ
    Постійний представник Україхни при ООН Сєргєєв написав у соцмережах, що Росія готує повномасштабне вторгення в Україну. Проте Захід вперто не помічає війни росіян в Україні.

    11 листопада українська реактивна артилерія завдала попереджувальний удар по скупченню озброєнь і військової техніки російсько-терористичних військ поблизу н. п. Миколаївка (район Докучаєвська).

    Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

    «В результаті удару було знищено один із вогневих підрозділів зведеного реактивного дивізіону російських військ (постійне місце дислокації – Південний військовий округ РФ), польовий склад боєприпасів цього ж дивізіону, а також кілька одиниць автомобільної та спеціальної техніки», - повідомляє він.

    Хороша новина - нарешті наші огризаються. Взагалі настрої в армії зовсім не такі, як у Президента Порошенка - миротворця. Воїни обурені беззубістю армійського керівництва, триваючим безладом в армії, відстуністю наступальної позиції по звільненню української території.

    "Вкрай загострилася ситуація в Станиці Луганській, яка фактично знаходиться на лінії фронту, — повідомляє голова Луганської ОДА Москаль. — Місцеві мешканці, котрі не встигли виїхати в інші регіони, не виходять із будинків, діти не відвідують дитсадки й школи, державні та комунальні установи не працюють. Вчора Станицю Луганську протягом дня обстрілювали шість разів, а вночі перестрілки продовжилися».

    В ході автоматної перестрілки бойовики навмисно перебили з автоматичної зброї газопровід низького тиску з подальшим займанням. По працівниках газової служби, що вийшли на ремонт у спеціальному одязі, було відкрито прицільний вогонь.

    У район окупованого росіянами українського міста Новоазовськ прибула зведена ротна тактична група Північного флоту ВМФ Росії (незадовго до цього дана РТГ була зафіксована в районі н. п. Каменськ-Шахтинський, Ростовська область РФ). Експерти сходяться на думці, що росіяни готуються наступати.

    ВідповістиВидалити
  5. Мы сидели с легендарным Семеном у меня на кухне и пили по пятьдесят грамм. Семен приговаривал: «Не дотрагивался до алкоголя два с половиной месяца и с завтрашнего дня тоже «ни-ни».

    Вся суть нашего разговора крутилась вокруг будущего. И Семен вещал в принципе очевидные, но от этого не менее горькие речи: «Послушай, я внимательно изучал историю. Во все времена, начиная с римских, ветеранов боялись. Я знаю, как будет. Уже завтра, вся попрятавшаяся нынче погань, начнет трубить во голоса, что мы — опасны для общества. Нам начнут приписывать небывалые злодеяния и обвинять в мародерстве. Они будут заражать общество вирусом пацифизма и исподволь внедрять в людские мозги, что от нас нужно избавляться»

    «Кто «они», Семен ?» - спросил я.

    «Ты сам прекрасно знаешь» - ответил он.

    Да, я знаю. «Они» - это те, кто подобно Пинчуку, не дал на армию ни копейки. Те, кто продолжает гудеть в гудок. Те, кто заливает нас потоками желчи и грязи на своих телеканалах, как-будто в стране нет больше проблем и грешников, чем «Беня и Ко». Те, кто ведет коллаборантские переговоры с русскими фашистами в надежде на сохранение «рынков сбыта». Те, кто продолжает «пилить» бюджет и сидеть «на темах», когда каждый день убивают наших парней.

    Вы все знаете сами, кто такие «они»...

    Это они породили ляшков. Трусливых и алчных животных, гонорящихся при собственных сьемочных группах, но падающих навзничь от простой подщечины.

    Ах, если бы мы снимали как размазывал сопли по своим щекам Рудык, когда умолял не отправлять его в АТО. Он симулировал приступы диабета и клялся тремя детьми. Он был готов ползать на коленях...

    Поверили. Отпустили в увольнительную. И дешевая сволотовско-черновецкая шкура сразу забыла все клятвы и переместилась на «Интер»...

    ...Горько...

    Но я не теряю оптимизма. Ибо я хорошо знаю «их» повадки. Я провел в «их» кругу многие годы. И «они» так до сих пор не поняли, что страна стала другая. И люди стали другими тоже. Что сегодня уже не все можно решить подкупом, шантажом и продажными медиа. Что кабинетные чистоплюи кипианилещенского разлива, как и прочая либеральничающая сволочь, уже не могут бороться за умы людей.

    И ЧТО ВИНТОВКА РОЖДАЕТ ВЛАСТЬ.

    Нет, нет. Я опять же не о «грядущем военном перевороте», которым «они» так любят пугать президентское окружение. Я о том, что есть вещи, пройдя через которые, ты уже никогда не повернешься к побратиму спиной. Ведь винтовка рождает не только власть, но и доверие и долг. Она — просто мерило бытия. Как последняя краюха хлеба. Как глоток воды на двоих.

    Мне есть на кого рассчитывать.

    «Они» же опять рассчитывают на деньги, влияние и разводняки.

    Ох, как они ошибаются...

    ...Но пока не будем переубеждать их в обратном...

    ВідповістиВидалити
  6. В п*ятницю ввечері на вокзалі зустрів незнайомого танкіста, який їхав вперше в АТО. Він нервово стояв і курив на сходах. Я підійшов поцікавився хто він і звідки. я всунув йому в кишеню грошей та подякував за мирне небо в Чернігові. Це місто та його люди не були ніколи мені рідними, але цей мужик ледь не розплакався. Він теж мені подякував , але за що я досі не збагну.

    ВідповістиВидалити
  7. Прохання допомогти. 11 батальйон ДУК Київської області.

    Як написав мій товариш - зараз головне триматися... Ми вже показали себе як незалежна та автентична нація, що здатна себе захистити і триндюлєй виписати маючи з важкої артилерії тільки нашивки Правого Сектору. В нас організувалось два фронти зовнішній та хунтівський і це дуже виснажує усіх і бійців і цивільних. Але ми не здаємось і ви тримайтесь. Свою справу вперто продовжимо, доки не відберемо своє у ворога і не вичистимо оту ригівську гниль всередині країни.
    Маю термінове прохання до вас, треба доукомплектувати невелику кількість бійців, що зараз виїжджають на фронт з-під Києва. Ви можете під'їхати самі підвезти амуніцію або допомогти коштами. ТЕРМІНОВО ПОТРІБНО ВДЯГТИ БІЙЦІВ, бо їдуть в саму зиму!
    В більшості ми все зібрали, але ще треба кілька броніків, кілька касок та бушлатів. Уточнити кількість можна тут:
    Відділ по роботі з волонтерами 11 ЗБАТу:
    Керівник відділу Сергій Рубан 097 078 96 02
    Спільнота нашого полігону на зиму форму буде закупати тут http://spn.kiev.ua/, тож коштами теж виручайте:
    Полігонська карта Приват Банку: 5168 7423 1369 5383 (самбул)
    Хлопці протестували одяг - то найкращий камуфляж, що досі нам траплявся і недорого коштує. Якість просто шалена, а ще радує, що виробники українські, роблять з турботою про своїх. Кому треба то рекомендуємо, заїдьте обов'язково в їхій магазинчик.
    Боротьба триває, але вже відчуваю що переможемо. Щось нас забагато бояться наші вороги як зовнішні так і внутрішні, тож побільше оптимізму і премо танком далі. Дякую всім, хто не здається й не опускає рук - це ви справжні бійці, незалежно від роду вашої діяльності в нашій переможній боротьбі.
    Командир 11 ЗБАТу
    Маруся Звіробій

    ВідповістиВидалити
  8. Кожен день, година, хвилина, секунда Майдану – це емоція, енергія, нерви, зусилля, напруга, сподівання, тривога, біль, співчуття, холод, розчарування, втома, поклик, підйом, падіння, надзусилля, радість...

    Майдан триває. Ми ще не знаємо, чим і коли він завершиться. Але...

    Майдан нас уже змінив – ми з Вами стали іншими! Вичавили з себе раба, відчули лікоть одне одного, проявили свої кращі риси людини і Громадянина! Це не пафос – це правда!

    Ми витіснили з себе байдужість – відчули себе Громадянами, активними й відповідальними, за долю власну і долю країни.

    Ми від гасла перейшли до реального відстоювання своїх прав – фактично у режимі on-line і non-stop одночасно.

    Ми разом – проти знахабнілих, корумпованих і продажних чиновників, депутатів, прокурорів, суддів...

    Ми разом – на Банковій, біля Кабміну, Ради, Генпрокуратури, УБОЗу, суду, СІЗО, біля казарми Беркуту і гуртожитку його родин, під офісами олігархів і на КПП військових частин... Під лікарнями швидкої допомоги і живим ланцюгом навколо автозаків...

    Майдан – це потужна й дієва самоорганізація Громадян, поява нових громадських ініціатив, формулювання вимог до влади – влади нинішньої і, що важливіше, влади наступної!

    Майдан – це величезна самовіддача і жертовність сотень тисяч Громадян, це гідність і повага, реальне самоврядування!

    На вулиці холодно – а на Майдані тепло, правда?

    Рано чи пізно Майдан завершиться, він на площах завершиться – але маємо зберегти Майдан у душі. Тоді при будь-яких вітрах і холодах у нашій країні, в державі Громадян – буде тепло!

    ---

    P.S. Написане залишається актуальним дотепер і на майбутнє. Бо Майдан як імпульс своєї мети таки досяг – бандитський режим було зметено. Але Майдан як процес, як стан душі, як інструмент впливу громадян на владу і контролю влади суспільством – такий Майдан має тривати постійно! Здача вже новою владою Криму і частини Донбасу, відсутність реформ і значимих позитивних змін лише підтверджують цей висновок. Тож Майдан свою місію ще не завершив...

    ВідповістиВидалити
  9. Журналісти зустріли посла Росії Михайла Зурабова, який приблизно о 22:00 середи вийшов з будівлі Адміністрації Президента України.

    Як повідомляє корреспондент "Української правди", коментарів журналістам дипломат не дав.

    Як відомо, у середу ввечері в будівлі АП відбувається засідання фракції "Блоку Петра Порошенка".

    Українська правда

    ВідповістиВидалити
  10. Не знаю, может открою военную тайну, но походу наш военком вчерасе отбыли в зону АТО (подслушано в облвоенкомате). Вы знаете мне НРАВИТСЯ эта новость -)

    ВідповістиВидалити
  11. Це ВАЖЛИВО!!! Максимальний РЕПОСТ!!!
    Не лише по Черкасам, але й по всій Україні!

    Друзі!!! В Черкасах роблять безкоштовно протези для поранених бійців АТО. Допоможіть Максимально розповсюдити !!! Допоможемо нашим бійцям ходити, та бути повноцінними!! Протези виготовляють швидко та безкоштовно!!! Черкаський протезно-ортопедичний цех.
    м. Черкаси, вул. Івана Франка, 84
    тел. (0472) 659 057, (0472) 323767

    ВідповістиВидалити
  12. По Брянску ходят слухи в скором вторжении войск РФ в Украину

    С 14 декабря отменяются поезда, идущие в Украину через Брянск.

    Об этом пишет издание «Русский монитор» со ссылкой на читателя.

    «К нам в редакцию пришло письмо, подписанное Мариной Николаевой из Брянска, за достоверность которого мы ни коим образом ручаться не можем, но которое, тем не менее, мы считаем необходимым опубликовать», – говорится в сообщении на сайте издания.

    Далее журналисты приводят цитаты из письма читательницы.

    «У нас пошли очень интересные вещи: в частности с 14 декабря отменяют транзит всех поездов, идущих через Брянск в Украину, – сообщает она. В городе пошла демонстративная украинофобия. Например, гостиницу «Чернигов», самую старейшую и «центровую», на днях переименовали в «Центральную«.

    В прессе сообщают, что губернатор публично заявил, что опасается провокаций украинских террористов. В наших СМИ раздувается какой-то психоз патриотический. В городе циркулируют нехорошие слухи, о том, что на днях будет какая-то провокация на границе. Чуть ли не вторжение.

    Всюду говорят о том, что если что, пойдем партизанить. А ведь предыдущие месяцы народ очень вяло реагировал на «патриотизм», а беженцы всех реально достали.

    В Сещу на днях прилетел шестой Руслан. А это крупнейший военный аэродром на всей европейской части страны. Мне очень тревожно, география такая, что от Брянска до Чернигова всего каких-то 200 км».

    Напомним, как вчера сообщал сайт charter97.org, по Гомелю расхаживают «зеленые человечки». Солдаты, одетые в форму без опознавательных знаков, утверждают, что они российские военнослужащие из Брянска и прибыли на ротацию и подготовку. По их словам, «скоро будет война».

    ВідповістиВидалити
  13. Дівчатонька! Любі! величезне до вас прохання!! Наробіть сальця, перекручено з часничком та перчиком. Це такий делікатес для хлопців на фронті!
    На минулому тижні поїхали на батальйон "Чернігів" 4 судочки сальця (більше 5 кг) - просто неймовірного за своїми смаковими якостями та надзвичайного за своїми лікувальними властивостями (бо те, що зроблене з любов"ю завжди йде на користь).
    Тепер маємо замовлення ще й від інших підрозділів.
    до речі, порада від досвідчених господарочок - зверху перекручене сальце варто ще й гірчичкою сухою притрусити - вона додає не тільки пікантності, а й діє як консервант, подовжуючи термін зберігання. Але, як свідчить практика, довго такі делікатеси не тримаються

    ВідповістиВидалити
  14. Останні новини з темних віків


    Я живу в нереальній реальності,

    Де життя не життя, де життя війна

    Останні новини з темних віків

    Кличуть вбити ворожих немовлят.

    Вперті демони здаються янголами помсти,

    Всі повторюють за ними мантри гніву

    Та молитви надій, що все буде краще -

    Як було рік тому, десять років, століття...

    Буде краще, а як, нема гадки. Й не треба!

    Бо пуста давнина не страшна, як майбутнє,

    Де сталеве небо пітне від гарячої крові,

    І в пустелі здрібнілих сердечок-піщинок

    Під розп'яттям в оазі штабні будди в джинсах

    Кетчуп з перцем вантажать на фронт для джихаду.

    Бідні ті, чия кров не змішана з кетчупом,

    Вони вмруть, як герої, від втрати крові,

    Штабні будди не вмруть від втрати кетчупу,

    Будуть вічно, як боги, зброєю бряцати,

    Нести меч, а не мир, нести плач замість сміху,

    Красти щастя й приносити крадене в жертву

    На війні за свободу брехні й катування.

    Я живу у безодні невігластва лютого,

    Голос розуму тут не бажають чути.

    Тут нічого не чують, окрім наказів

    Та істерик, перекрикувань голосу совісті.

    Акумулюю енергію, спілкуючись сам з собою,

    Генерую енергію, спілкуючись з вами,

    Енергійно рухаюсь до щастя, і ви не стійте.

    ВідповістиВидалити
  15. Россия готовит своих солдат к полноценной войне - военный эксперт

    Одна из задач, которые Россия решает своим военным присутствием в Крыму и на Донбассе, - это психологическая подготовка своих солдат к военным действиям. То же самое происходило и во время двух чеченских войн. Об этом в эфире телеканала БТБ сказал военный эксперт Института Евро-Атлантического сотрудничества Игорь Козий.

    "Когда в России сменилась власть после распада СССР, стало понятно, что надо готовить новое поколение военных руководителей. Для этого их всех пропускали через чеченские войны. И вот сейчас возьмите генеральный штаб российской армии, там, как правило, все руководящие должности заняты теми, кто прошел через Чечню. То есть, убивая не только чеченцев, но и русских. Это была психологическая обработка будущего руководящего состава", - сказал Козий.

    По мнению военного эксперта, Крым и Донбасс - это новая площадка психологической подготовки. "А что сейчас происходит в Донбассе и в Крыму? Там мы видим своего рода психологическую обработку сержантского и рядового состава. Тут уже есть массированные действия. Потому что если в Чечне в основном были призывники, а контрактников было мало, то здесь уже завозят много военнослужащих по контракту. То есть видно, что в Донбассе психологически натаскивают нового русского солдата", - подчеркнул эксперт.

    По словам Игоря Козия, экономическое состояние России только способствует тому, что российские солдаты готовы к войне, причем не только к небольшим конфликтам, а к полноценной большой войне. "Вот, например, сбить самолет с пассажирами (имеется ввиду Боинг-777 Малайзийских авиалиний, который был сбит террористами над оккупированной территорией Донецкой области - ред.)... Это порядочный человек понимает, что тот, кто это сделал, - негодяй. Но в то же время появляются и те, которые переступают черту и выполняют эти приказы. Они и будут в будущем командовать менее "подготовленными" военнослужащими", - заключил Козий.

    ВідповістиВидалити
  16. Сьогодні коли російський рубль разом з нафтою впали до рівня туалетного паперу та російського картопляного самогону у більшості пересічних громадян та аналітиків різної масті постало чимало питань з приводу економіки і геополітики, але мені здається, що треба їм почитати славетного українського драматурга і письменника. А саме треба їм згадати Івана Котляревського. Перші асоціації з класиком української літератури це славетні "Енеїда" та "Наталка Полтавка". Та мені до душі і багатьом петербуржцям в 1819 році "Москаль-чарівник".

    Автори вікіпедії вважють, що за жанром це водевіль. Іван Петрович Котляревський, використав мандрівний сюжет про подружню невірність, але переосмислив його. Зберіг лише успішне сценічне, але не використав того, що було б негативним з моральної точки зору. П'єса економна в плані театральної вистави: прості декорації, одна дія, чотири персонажі. Все зроблено в рамках простоти українського патріота, що тримав у свойому житті і рушницю і гвинтівку на полі бою. І тому образ солдата був для нього дуже дорогим. І тому використав його в своїй п'єсі він на всі 100%.

    Багато критиків вже майже дві сотні років розглядають солдата Лихого як комічний, але в той же час позитивний образ російського солдата, що своєю хитрістю викриває спробу подружньої зради. В той же час ця зрада перериває побутову прелюдію, але вони сплачують саме економічну ціну за свої ганебні наміри. А сам російський солдат є простим та бідним, який шукає, де здобути харчів і попрати свій старенький одяг. В п'єсі не відбувається моральної сатисфакції, і Іван Котляревський з легкою душею дозволяє "москалеві" заглядати в чужі вікна, як лисичці-сестричці в українських народних казках. І на нашу думку це і є показником моральної підготовки російської армії тих років.

    В той же час сьогодення нас запевняє, що не перевелися ще "москалі-чарівники" в сучасній Російській Федерації. Сучасні російські солдати як реального так і віртуального фронтів цілодобово спостерігають за українськими родинами і домогосподарствами, багато дають різних порад, забуваючи про власні родини та зовнішній вигляд. І сьогодні караулячи українську економіку та фінанси вони не змогли нічого протиставити краху власного фондового ринку та власного рубля. Вони як і раніше готові голодувати, але лізти в інші родини. І як в пісні російського поп-пророка Васі Обломова, їм ще для заспокоєння треба щось зламати...Читаємо класику і думаємо, так як негативні і позитивні герої українського епосу мають власних двійників у сучасному житті.

    ВідповістиВидалити
  17. "Путин свои ошибки не признает. Сейчас у него есть удобный повод для начала полномасштабной войны против Украины", - Немцов

    Президент Российской Федерации Владимир Путин не сможет признать полный крах своей политики, поэтому он намерен списать экономические проблемы России на войну.

    Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом российский оппозиционный политик Борис Немцов заявил в эфире Радио Свобода.

    По его словам, у президента России есть удобный повод для начала полномасштабной войны против Украины.

    "У него (Путина. - Ред.) cейчас есть удобный повод. После того, как Америка приняла закон о поддержке Украины, он может сказать, что фактически речь идет об оккупации Украины американцами, и во имя защиты русского народа он начинает войну. Возможности начать войну у него огромные и эти возможности ему позволят списать весь свой крах на войну", - заявил Борис Немцов.

    По словам российского оппозиционера, все свидетельствует, что Путин готовится к войне, приняв военный бюджет на 33 % больше, чем в прошлом году и продолжая отправлять на Донбасс военных, оружие и деньги.

    "Путину нельзя верить. Верить нужно только конкретным действиям. На вашем месте, я бы вообще с ним не разговаривал, пока он эти действия не выполнит - пока на украинско-российской границе не будут стоять украинские военные и пограничники", - добавил Борис Немцов.

    Кроме этого, он считает, что в России не финансовый кризис, а кризис политический - крах рубля произошел на ровном месте. Причиной нынешней ситуации в России Немцов называет "безумную политику" президента РФ.

    "Если бы не безумная политика Путина, если бы не война с Украиной, если бы не агрессия, а не самоизоляция, если бы его действия были хоть немного адекватные сложившейся ситуации и в России, и в мире, никакого кризиса бы не было. Так, на самом деле, нефть упала вдвое, но 60 долларов - это не маленькая цена для России. Когда я работал в правительстве в 1998 году, произошел дефолт, но тогда цена на нефть была восемь долларов", - сказал Борис Немцов.

    По его словам, чтобы выбраться из этого кризиса, не нужно менять премьер-министра России и руководителя центрального банка, а нужно менять политику.

    "Готов Владимир Путин менять политику? Готов ли он признать свои роковые, преступные ошибки? Конечно нет!", - отметил Борис Немцов.

    Источник: http://censor.net.ua/n316736

    ВідповістиВидалити