неділю, 18 жовтня 2015 р.

Вибари - вибари



16 жовтня 2015 року на стадіоні "Юність" в центрі Варви в обідню перерву відбувалося незвичне дійство. І знову за рахунок школярів під час уроків. Як стало зрозуміло зі слів учасників явку дітей було забезпечено централізовано через відділ освіти Варвинської РДА.
Звичайно, можливо дітям було і цікаво, але ж уроки потрібно буде відпрацьовувати все одно.


Дивним чином виглядала і велика кількість муляжів зброї. Ще дивніше виглядала броньована розвідувально-дозорна машина, які трапляються на фронті, але як кажуть очевидці в основному без колес, а тут в такому гарному стані???

14 коментарів:

  1. Не поїхала вона на Донбас. Там використовують гармати 1975 р.н., у яких після двох-трьох пострілів дуло розносить. А такі речі тільки для піару.

    ВідповістиВидалити
  2. Браві козаки згадали про патріотизм коли війна на стадії перемир’я. Швидко знайшлася і форма і люди і навіть БРДМ.

    ВідповістиВидалити
  3. Можна не ходить на видовища, та тільки старшокласників погнали, не спитавши вчителів, а були контрольні роботи, а як тепер поступати з учнями, яких хтось потіг на видовища, а тематичну оцінку потрібно ставити?

    ВідповістиВидалити
  4. Бравим козакам (хочеться сказати кізякам) потрібно бути на передовій.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так піди на передову, хто заважає? А обзиватися негарно.

      Видалити
    2. Подивись умнік http://censor.net.ua/video_news/357116/dokumentalnyyi_film_o_dobrovoltsah_krayi_zemli_zona_ato_polnaya_versiya_video

      Видалити
  5. так це ж броненосец "Потёмкин"!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Як би так це БРДМ так бистро найшли під час бойових дій, скільки можна було б життів врятувати. А коли ще війна не закінчилася ,а вони возять цей "цирк" по Україні то гидко дивитись на цей піар на людській крові. Хоча нехай їдуть клоуни, бо цирк повинен ГАСТРОЛЮВАТИ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я думає це зроблено з метою виховання патріотизму у молоді, а ти, м`яко кажучи, нехороша людина.

      Видалити
  7. За справедливість21 жовтня 2015 р. о 11:31

    Просто не можна спокійно читати коментарі. Та чого ж ви люди такі злі. Та ми ж цим СОЛДАТИКАМ повинні вклонитися дуже низько за те, що до нас не пришли "гіві" з "моторолами" і ми живемо спокійно.Недавно показували по телевізору вдову Чернігівського танкіста, якого в полоні замордували до того, що він впав в кому, а потім дострелили. Як же можна взагалі сказати щось погане про наших воїнів, яких в усі часи поважали та любили. Бог все чує і бачить.

    ВідповістиВидалити
  8. Стаття повна маячня а головне - який її ... написав???

    ВідповістиВидалити
  9. Аноніму від 20. 10. Я жінка, мати, вже бабуся, мій син там, а ти, гівно, йди служити, а не ховайся за чужі спини і не підтримуй отих клоунів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо Ваш син там, то тоді ще дивніша Ваша поведінка, обзивати таких як ваш син, клоунами???? Я теж жінка і дуже співчуваю всім військовим без винятку, а Ви зла.

      Видалити
  10. Потрібно розрізняти клоунів і справжніх військових, що на передовій. Отаман тут піариться з красивими машинками, нехай з ними їде на Донбас. А зла у нас немає, до влади прийшло страшенне зло.

    ВідповістиВидалити