пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

За підсумками позачергової сесії.



     Коли послухати передвиборчі виступи селищного голови, то виходить, що кляті депутати не давали Валентині Василівні працювати. Бач які нехороші, хотіли свої вулиці на виборчих округах заасфальтувати. А вулиць в селищі аж 93. Якщо логічно поро змірковувати, і взяти до уваги,  те що за 5 років каденції селищного голови провели ремонт десь 5-ти вулиць, хоча мали на рахунках в селищній ради мільйони, от і порахуємо за скільки років ми їх приведемо в порядок? Наприклад, до ремонту двох вулиць в 2015 році причетні впливові депутати з облради. А що робити решті вулиць, за якими не стоять впливові люди? На кожному кроці В.В. говорить, що Варва – європейське містечко. Але з такими дорогами тільки в Європу.

      Добігає кінця робота депутатів 6 скликання. Так частина депутатів виявилася пасивною і вряди-годи була присутньою на сесіях. Друга частина депутатів взагалі розчарувалися, не бачачи перспектив що-небудь позитивно вирішити для громади. Були й такі, що прийшли в раду вирішити свої питання, а то й земельки прихопить. А були й такі, що голосували за все підряд, що виносилось на розгляд сесії. Сама Валентина Василівна в інтерв’ю одній газеті сказала, що якби не була селищним головою, то зроду б деякі питання не голосувала б.
    В шостому скликанні є депутати, які мають власну думку і хочуть, щоб рішення ради приймалися прозоро, в законодавчому полі і на користь громади. Ці депутати на думку В.В. і заважають їй працювати, роблять депутатські звернення, утворюють комісії з перевірки діяльності комунального підприємства, контролюють використання коштів.
   Про що можна говорити, коли комісія законності і правопорядку і надалі не працює. Засідання комісії перед сесіями не проводяться і головним порушником регламенту в цьому – селищний голова. От і все приїхали. От так ми і йдемо в Європу.
28.09.2015 року
Депутат Варвинської селищної ради округ №4 Чеберда Т.І.

P.S. Дана публікація з’явилася на нашому ресурсі за пропозицією та проханням Тетяни Іванівни. Але писала вона її для свого виборця, який мав би читати її на шпальтах районної газети, але… Якщо хтось ще й досі не знає, то в «Слово Варвинщини» існує цензура, існують подвійні стандарти, особи які внесені в якісь чорні списки…

2 коментарі:

  1. Отже, потрібно йти до людей, а наша газета не правильно називається, її потрібно назвати "долебакумівка з прихльобалами". Кожного року виписую і думаю, що буду читати прозорі матеріали, а там кожного разу одні й ті пики піаряться, скоро сниться будуть.

    ВідповістиВидалити
  2. Ой , напевне ці "долебакумівка з прихльобалами" знову на вибори пішли до райради,і напевне найдуться мазахісти ,які проголосують за них, і довго будуть ще нам сниться.

    ВідповістиВидалити