середу, 11 квітня 2012 р.

Роковий 2012

              Рік 2012 за багатьма джерелами та критеріями пов’язують зі змінами в житті людства та планети в цілому. Тут можна говорити й про наукові розробки у вивченні циклічності розвитку світу й всього на світі; й про пророцтва майя, й про розгляд певних тенденцій як в суспільстві так й в Природі.
              Для України цей рік також є певним чином знаковим. На початку літа буде проходити чемпіонат Европи з футболу, який принесе нам багато всього нового, це збагачення для багатих, злидні для бідних, широко розплющені очі для багатьох, особливо для Европи та світу, для гостей та учасників чемпіонату.
             Восени нас очікують вибори до Верховної ради. Вони також будуть знаковими. Графи «проти всіх» немає, а це вже руйнування стереотипів. Для основної маси людей й на даний момент залишається проблемою за кого ж голосувати, якщо вибори безальтернативні, й взагалі що робити на виборах без вибору? Багато журналістів та аналітиків прогнозують що повторяться вибори 2002 року, коли «заЄдуни» при мінімальній підтримці електорату отримали більшість в парламенті.
             Природа також не збирається відсиджуватись у закутку. Цього року в лютому ми отримали зиму хоч коротку, але на стільки потужну, що в повній мірі відповідала назві місяця. Кінець березня дав нам потужні вітри, що розставили свої акценти. Цього річ прогнозують початок літа наприкінці квітня, а скінчиться воно не раніше вересня, а це буде говорити не стільки про майбутнє наповнення продовольчого кошику, а більше про його відсутність.
            Для Варви цей рік почався тарифним колапсом та постійними поривами водогону. Природа теж вже внесла свої корективи. Майбутнє літо буде знову тяжким випробуванням для системи водопостачання Варви, адже ж треба буде поливати городи. В цьому році є всі передумови пересихання річки Удай, що матиме величезний психологічний ефект.
            Тож веселі часи настають, приємного Вам всім світосприйняття!

Немає коментарів:

Дописати коментар