вівторок, 23 липня 2013 р.

Новий Керівник СТОВ "Дружба Нова"

Після купівлі СТОВ "Дружба Нова", зі зміною головного акціонера , змінюється і керівний склад підприємства.
Посаду Генерального директора зайняв Ставнічук Віталій Володимирович
Наразі ми ще не знайомі з новим керівником особисто, і у фотогалереї компанії  його світлини ще немає, тому ми не маємо нагоди, показати Варвинщині обличчя нового керівника.
Не зважаючи на кардинальні зміни керівного складу, на сайті компанії, нові обличчя ще не з'явилися.

153 коментарі:

  1. "Не зважаючи на кардинальні зміни керівного складу, на сайті компанії, нові обличчя ще не з'явилися". А сайт трошки відстає від життя. Там "Дружба-Нова" ще не продавалася. Мабуть скоро цей сайт теж робитимуть "нові обличчя".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А як продаж мали висвітити на сайті? Нічого не змінилося. Ні брендове ім'я, ні основний напрямок роботи. Дружба що, почала нафту добувати? Чи перейшли на конструювання космічних лайнерів?
      Що стосується відділу ІТ, то Кернелу ще далеко до них.

      Видалити
    2. Може й правда зміна власника це дрібниця для компанії про яку не варто повідомляти на офіційному сайті? Спасибі хоч прізвище новго директора наважились поставити через кілька днів після призначення. А що ненормального, якби офіційний сайт повідомив про це першим? Щось підказує, що подальші зміни у "Дружбі-Новій" будуть не менш радикальними, ніж перехід до випуску космічних лайнерів чи початок видобутку нафти. Особливо радикальними вони будуть для
      керівництва. Та й для рядових працівників теж. У всякому разі зарплати точно стануть такими, як у Кернелі.
      І взагалі, якщо все було в шоколаді, навіщо було продавати компанію, а потім призначати новго генерального директора? Адже все йшло так чудово. А відділ ІТ Кернел підтягне до свого рівня. Як і все виробництво, як соціальну відповідальність бізнесу у своїх регіонах.

      Видалити
    3. На офіційному сайті "Дружби-Нової" нарешті наважилися дати інформацію про нового генерального директора. Та проіснувала вона лише кілька годин і мабуть не сподобалась новому керівництву. У другій половині дня із сайту зникло все, залишивши відвідувачам кілька слів на прощання "Сайт на розробці. Сайт тимчасово закрито!". Розумійте як хочете.

      Видалити
  2. http://latifundist.com/dosye/stavnichuk-vitalij-vladimirovich-34619

    ВідповістиВидалити
  3. http://www.druzhba-nova.com/uk/u-kompaniyi-druzhba-nova-zmina-kerivnictva.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хотів почитати, воно каже:
      "Ошибка 404
      К сожалению, запрашиваемой Вами страницы не существует"

      Видалити
  4. На майдані коло воза,бригадир ї..е завхоза.
    А весь люд стоїть сміється хай " НАЧАЛЬСТВО" Пої....ся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ой не так усе, не сподівайтесь, одне правда: на майдані коло воза - тобто у всіх на очах, не боячись і біля вашого конченого реманенту деруть саме вас. кожен звичайно дума що не його , а когось іншого, але запевняю - вас усіх! і хоча і опосередковано, але і мене теж.. щось густенько "і" посіялось)).. ось отут про вас більш точно http://varva-news.blogspot.com/2013/03/blog-post_22.html?showComment=1368568597591#c2160805445197616218 це не реклама, бо ж посилання не цей самий сайт

      Видалити
  5. Ставнічук Віталій Володимирович. 06.11.1972. Працював


    31382878 ТОВ "Агросервіс" Одеська обл., Ананьївський р-н, с. Жеребкове, вул. Привокзальна, 4
    Телефон: (04863) 22168
    Керівник:

    Волков Дмитро Миколайович



    32081206 ТОВ "Зерносервіс"
    Адреса:

    19810, Черкаська обл., Драбівський р-н, с. Кононівка, вул. Поштова, 2
    Телефон:

    +38 (04738) 25971

    Керівник:

    Ставнічук Віталій Володимирович -

    ВідповістиВидалити
  6. кернелу далеко до Дружби -Нової в плані технологій, це щось накшталт нам до європи і така кадрова політика дасть свої негативні результати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. головне тут, що ДАСТЬ, але не вам - це точно. бо людям , депутати ВР яких просять(!) польський сейм визнати українців творителями геноциду поляків,ніколи нічого не перепаде, тіки заберуть . бо ви як оті толерантні, інертні бички з відрізаними яй.. еее.. воли, простіше кажучи, ті самі воли які мовчки працюють.. скот тобто

      Видалити
    2. кернелу далеко до Дружби -Нової - сказала жаба коли проковтнув її чорногуз.

      Видалити
  7. " така кадрова політика дасть свої негативні результати "
    Очевидно писав ПІДЛАБУЗНИК. Тремтів і писав.
    Така кадрова політика яку вела Дружба була заздалегіть пагубною.
    Працівників брали по родинним звязкам, та знайомству. Зібрали всіх продажних невдах району. Займав, наприклад посаду нач Варвинського РВУМВС прикрив пару справ з оборутками за землю, та ставки, взяв трошки грошей. А коли випхали в шию з ввіділку то прибіг на роботу. Ну про що думили Дружбани коли його брали, він же звик держати свій зад в теплі, і продав перший. А вояка який тільки умів стояти раком, буде танцювать під любу дудку, бо це його нутро. Івашина який розвалив саму найпотужнішу сільхозтехніку в області. І так можна продовжувати до безкінечності.

    " ОХ І НАВЧИВ С.А. Лизати"
    Всі підлабузники порозбігались як руді миші.

    ВідповістиВидалити
  8. Головне - основних керівників прибрати. Залишились дядя Коля і невеличка зграйка таких як він, які за копійку продадуть найближчих родичів. А взагалі їх треба на реї посеред площі підвісити, тому що те, що вони зробили з районом не має виправдання. Один вже продав мало не нас із Вами та й дременув у невідомому напрямку. Така ж доля чекає і на другого. Якби вони могли й людей продавати, - без сумніву вони б це зробили. Немає їм прощення і не буде його ніколи. Так і повинно було трапитись з ними і кара чекає на них і на тих, хто їм допомагав. Все таки людські прокльони безслідно нікуди не зникають.

    ВідповістиВидалити
  9. А хто такі невеличка зграйка? А чому зараз кричим,а тоді мовчали... Звідки зявилась сміливість? Назви ці всі прізвища у кабінеті Ставнічука В.В.- допоможи навести порядок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Новий директор про "зграйку" знає. Дяді Колі дали місяць, щоб підшукав собі нову роботу.

      Видалити
  10. А що тільки дядя Коля? Там до нього ще є "приложение" із декількох прізвищ і це тягне за собою "керівників" по підрозділах.Пацани нормально тирили як зерно так і добрива і скотину і це все покривалось на рівні "приложения" і Варві.

    ВідповістиВидалити
  11. ой не радій іван петрович)) нове керівництво завжди гірше попереднього , в усякому разі до сих пір так було. я зовсім не бороню гайдая)) він дійсно отримав те , що заслужив. просрав свою справу. жадібність - порок. але ще більший порок то бикоцтво і недолугість, глупство і темнота.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та не радію я, Миколайовичу! Плакати хочеться від такого. А сусіди наші всі працюють. І Дмитренко як давав на пай у 5 разів більше людям, так і дає. Якби Гайдаї дбали про людей, а не про те, як набити власні кишені, то такої ситуації не було б. Але по великому рахунку винуваті ми з вами, тому, що якби всі пайовики і не тільки вийшли проти них, наприклад, до прокуратури, після того як вони підробляли підписи в протоколах зборів "України" чи "Калиновицького" і т. д. і т. п. то справа була б іншою. Звертались Калинівчани до вищевказаних силовиків - і ніякого результату! А Ви говорите радійте...

      Видалити
    2. якби ж то гайдаї дбали про людей.. але я ж написав- для того треба мати амбіції більші від бажання мати купку грошин, але те недоступне бикам недолугим глупим і темним..
      і не миколайович я.. так.. дух безосібний..

      Видалити
  12. Гайдаї набивали кишені зрозуміло, а решта панів,які працювали і працюють в Дружбі, що безгрішні? Чому пішло масове звільнення так званих спеціалістів? Один хлопчина сказав,що якби Гайдай знав що відбувається за його спиною...Які відкати беруть і як крадуть...Відповідальності на себе ніхто не бере,а козирьом діло ходить по бригаді чи офісу - це ми можемо.А стосовно виплати паїв, то Гайдай нормально платив, ви, напевно , не бачили гіршого, в інших "господарів".На кожному місці повинен працювати спеціаліст а не статист і передавач інформації,який тільки і дивиться як щось вкрасти.А підроблені підписи-це дрібниці,головне результат.

    ВідповістиВидалити
  13. "Дружбу-Нову" купили за позичені гроші.
    "Економічна правда" повідомляє, що "Агрохолдинг "Кернел" Андрія Веревського домовився з одним з російських банків про виділення кредиту в розмірі 140 млн доларів.
    Гроші будуть використані для фінансування витрат, пов'язаних з купівлею у 2013 році сільськогосподарської компанії "Дружба-Нова", пише УНІАН.
    Згідно із повідомленням компанії, "Кернел" використає частину цих коштів для рефінансування витрат на купівлю компанії і її корпоративного боргу.
    Кредит буде наданий двома траншами: перший в розмірі 100 млн доларів терміном на 5 років, другий в розмірі 40 млн доларів строком на 12 місяців.
    "Кернел" у своєму повідомленні не уточнила, з яким саме банком домовилася про кредит.
    Як відомо, у квітні 2013 року "Кернел" повідомила, що набуває 80% акцій аграрної компанії "Дружба-Нова" за 68 млн доларів, зазначивши, що її чистий борг становить 101 млн доларів."

    ВідповістиВидалити
  14. чого воно оце так, що левову частину нашого вкраїнського народу становлять дебіли? мабуть це риторичне питання...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Але кожен відповість,що він не дебіл!!! А от чому не вистачає зарплати в 50-70 тисяч грн. і ще треба красти - це питання. Хтось виживає на 1000 грн. і не краде, а якщо його впіймають на ведрі кукурудзи то по повній програмі, а цей пузатий зарплату отримує майже 10 тис. доларів ще і краде у того , кому зобовязаний зарплатою і роботою, а решта його прикриває...

      Видалити
    2. Процес пішов... На продаж виставлений готельний комплекс (Сидоренків будинок)! Пристосуванці, які дорвалися до корита терміново пішли у відпустки, щоб наостанок вихватити ще й відпускні... Цікаво, а хто з них думає про район?

      Видалити
    3. А ці дяді та тьоті здатні думати за інших а не тільки за своє черево???Про що ви говорите?А ті хто пішли і відпустки(деякі "торговці" та любителі відкатів нехай тікають куди подалі).Ставнічуку вже пора звернути увагу на тваринницький відділ чи департамент який потребує перемін, бо щось звільняються тільки гнила голова на місці, ховається по відпустках.Допоможіть йому знайти вихід з Дружби.

      Видалити
  15. У мене таке враження, що в районі по справжньому не оцінили того, що сталося після продажу “Дружби-Нової”, в тому числі і районна влада і ніхто уяви не має про наші перспективи. Може ні в кого нема родичів, знайомих там, де господарює Кернел? Попитайте, пошукайте і ви взнаєте багато нового, а життя з “Дружбою” видаватиметься вам раєм. Наша перспектива у сільському господарстві називається тепер одним словом – КАПЕЦЬ. Скоро з нас сміятимуться сусіди з Срібнянського району і з Талалаївського так само, а ми їм будемо дуже заздрити. Може і в них колись щось подібне станеться, але ми тут конкретно випередили всіх. Нас опустили і в цьому може сумніватись не знаю хто. Невже правду кажуть, що Гайдай після усіх розборок з Попенками та іншими сам запропонував Кернелу купити “Дружбу”, а ті взамін пообіцяли йому козирну посаду в Кернелі? І “кинули”, як і повинно бути в таких випадках з такими партнерами, а він тепер плаче гіркими сльозами. Район загубив, ото біда, а його не жалко.

    ВідповістиВидалити
  16. А чим Гайдай загубив район? Тим, що пригрів змій і вони вели нечесну гру за його спиною?Тим, що ця сволота творила "безпредел" а йому доповідали що все добре? Тим, що він шукав кошти,партнерів,а ця бидлота тільки вчасно підлизавши стрибнула в Ровер і гулять?Тим,що у нього була єдина лабораторія,яка займалась рослинництвом?Тим, що на сьогодні працівники дуже жаліють,що такого керівника більше не буде, бо мають приклад для порівняння?На сьогоднішній день в Україні відсутні професіонали, керівники, які можуть керувати такими лайнерами як Дружба,Кернел та ін.Для цього є приклади в Україні. А район загубила жадібність,бажання наживи і проста українська ЖАБА.Гайдай у порівнянні з іншими латифундистами лояльний до людей і до їхніх проблем.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо за спиною керівника роками ведуть нечесну гру, а керівник нічого не бачить чи робить вигляд, що не бачить, то це нормально і він за це не повинен відповідати перед людьми? Хіба можна побудувати хату, коли з одного боку мурувати стіну, а з іншого розбирати цеглу? А хто розказав людям про причини продажу "Дружби", коли все було так чудово? Та все одно за Гайдаєм жалкуватимуть, бо справді все пізнається у порівнянні.

      Видалити
    2. згоден на 100%

      Видалити
    3. Юрий Павлович.23 серпня 2013 р. о 17:54

      Ели, пили, веселились, посчитали, прослезились. Обанкротились...

      Видалити
    4. Щодо останнього речення /08%41/.На власному прикладІ скажу %Гайдай С.А, вІдповІдаЄ за свої слова і після залишення своєї посади в ДРУЖБІ,

      Видалити
  17. ти ба, не усі дебіли, мо є надія ще.. але дюже вже вона примарна...

    ВідповістиВидалити
  18. Якщо Ставнічук прочитає дані коментарі,то він повинен зрозуміти,що робота по персоналу заступників і керівникам нижчої ланки ще не завершена.При нормальному відношенні даної категорії до виконання обовязків є надія на краще.І в даному випадку необхідно контролювати вказану ланку майже щоденно, бо наші люди люблять брехати,красти і т.д.і т.п.

    ВідповістиВидалити
  19. Шановні! Слід розуміти, що Ставнічук керівник кластера Кернела, назва якого ще збережена від попередника. І його посада зараз ще зветься генеральний директор до появи в найближчому майбутньому нової структури. Ставнічук нічого більш-менш вагомого, в тому числі кадрових питань, без центрального офісу Кернела не вирішує. Він виконавець, який буде чітко виконувати вказівки зверху, і в найкоротші терміни впроваджувати політику Кернела. Як діє Кернел в сусідніх областях вже у Варві знають... Те ж саме чекає в найближчий час і Варвинщину.

    ВідповістиВидалити
  20. У коменті Анонім 21 серпня 2013 р. 07:43 автор вважає, що "в Україні відсутні професіонали, керівники, які можуть керувати такими лайнерами як Дружба, Кернел та ін". Не в тому річ. Такі менеджери є, але доля компанії залежить не стільки від них, як від її власників. Якщо Веревський поставить менеджеру завдання будь-якою ціною в короткі терміни вичавити з "Дружби-Нової" оті 140 мільйонів доларів, позичених Кернелом на покупку "Дружби" в російському банку, то будьте впевнені, що менеджер їх таки вичавить. Інакше Веревський знайде іншого менеджера. Думаєте при такому завданні новий директор стане, як раніше було, щедро давати гроші на соціальні проекти, вкладатиме їх у нові теехнології, які не так швидко дадуть віддачу, чи перейматиметься високими зарплатами у "Дружбі" та виплатами за паї? Поки вони не відіб"ють витрачених грошей за правилами українського бізнесу, тобто за рахунок тих, хто залишиться на роботі і за рахунок горе-власників земельних паїв, про краще життя для простого люду не мрійте. І після того так само. Світла в кінці тунелю не буде, бо той тунель закінчується для всіх інертно-слухняно-покірних глухим тупиком.

    ВідповістиВидалити
  21. З тим менеджером підпишуться договора оренди і таке інше.А професіоналізм якраз і заключається в умінні задовольнити потреби одних та інших.Ще знаю те, що решта латифундистів не кращі від Кернела.А вичавлювати з Дружби треба не адміністративними методами, а показниками в роботі.Виключіть статтю відкатів,розтрат та необдуманих фінансових втрат із-за дебілоідного заступника чи клерка нижчої ланки і ви вже матимете суму з шістьма нулями.Це я вам заявляю як економіст,який бачить цей безлад у фінансах.Візьмість нормально налагоджену логістику,агрономію,зоотехнію - теж чималі гроші.Розшифровую:машини безпідставно із завищеним розходом палива і занадто дорогі, які катаються де хочуть і скільки хочуть,а на місцях агроному на поле нічим виїхать.Агрономи, ті,які регіональні - БАРИГИ.Зоотехнія - на чолі з головним заступником по тваринництву - ледарі, бездарі і злодюжки.Якщо брати економічні показники, то я як вихованиця радянської системи з відповідальністю заявляю - по кримінальному кодексу союзу - тюрьма,або вишка.Такі прецеденти були за часів Андропова.А нашим Дружбовським "спеціалістам" все зходить з рук- ще премія в кінці року. Шкода, лишень, що розплачуються прості люди.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таки да! Шикарне життя багатьх п"явок з непомірними апетитами ( у медицині це називається булемія)на тілі "Дружби-Нової" дуже наблизило її фінал. Якщо Ставнічук і закрутить гайки всім підряд, то п"явки постраждають найменше, бо вони насмоктались не на один рік безбідного життя. А хто чесно робив - проколять ще одну дірочку на пасках, щоб штани не спадали. Тільки комусь уже проколювати нікому.

      Видалити
    2. Таки ні...А хто чесно робив?????????????????Де не мае контролю там завжди зловживання.Один тягне мішок макухи, інший краде вагонами. Все одно крадене на користь не піде.

      Видалити
    3. Ви десь бачили, що у період зміни власника (у нашій державі, у наші часи, а про наш район взагалі не наважуюсь запитати) найбільше постраждали злодії, які брали вагонами?!!! А потім у меншій мірі, пропорційно постраждав той, хто дивлячись на великих злодіїв і не маючи змоги вкрасти більше, брав мішок макухи. Або, припустимо, взагалі нічого не брав. Просто припустимо таке. Слово “чесно” в умовах відсутності контролю і демонстративної показухи як можна красти і шикарно жити, взагалі виглядає неактуальним. Якщо чесну людину не цінують, дивляться як на чудо чи на стукача, нормальна людина довго не витерпить. Або її виживуть, підставлять, або такий чоловік сам шукатиме іншу роботу, як це зараз не важко.

      Видалити
  22. Шановні,читаю і диву даюсь! Деякі такі спеціалісти і експерти в сфері ведення бізнесу і питань продажу корпоративних прав! І тут ні до чого конфлікти знаного всіми екс керівництва і бажання когось насолити комусь. Не вони вирішували!Все банально : власник основноі частки Дружби (і це зовсім не с.а.гайдай) вирішив іі злити , тому що фірма не приносила бажаних доходів. І це нормально. Не може фірма існувати тільки на 33 кредитні лініі. Тратили 1000 грн, заробляли 800. Так і жили. Булоо багато бутафоріі. А Гайдая я особисто поважаю, можливо дійсно він хоч трохи думав про район і зарплати людей, та й саму фірму. Так уже не буде. Але ж самі допустили таке управління і загнали в мінус фірму. Ну а написане про інших плазунів типу колишніх вояк міліціянтів підтримую - бездарі повні! Не те слово. Просто сміятись хотілось дивлячись на ілюзію іхньоі роботи. Вони нормально могли тілько ковбаску нарізать і водочки налить.) цікаво що буде далі...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Що стосується корпоративних прав, то все зрозуміло.Момент істини в тому, що підсвідомо люди сподіваються при зміні власника на зміни і вкадрових питання на які не вистачало чи часу чи волі у Гайдая. Система роботи плазунів,до речі вона і зараз залишається,вкладувати в уші те, що їм вигідно,бо керівник сам фізично не встигає за тим, що відбувається в господарстві.Для цього існує і та ж сама безпека,де одні працюють а інші...По бухгалтерії взагалі ціла низка питань, бо фіфа з цигаркою в роті і понтами у свої 25 років без досвіду роботи - це крах.А коли піднімаються питання "ЧОМУ?", то вони всі шукають крайніх когось по селах,але тільки не вони.Треба брати дрин і ходити по офісу і кожного другого дрином - не помилишся.

      Видалити
    2. Татьяна Александровна24 серпня 2013 р. о 14:12

      Никогда не читала анонимок...а тут с таким злорадством мне показали эту заметочку...
      (Зоотехнія - на чолі з головним заступником по тваринництву - ледарі, бездарі і злодюжки) Обидно.
      Я Романчик Татьяна Александровна- заместитель директора по животноводству интересуюсь - Кто смелый напишет мне эти слова не прячась за "Аноним".
      Моя прабабка когда-то унесла для голодных детей(а их у нее было девять) мешок муки с работы. Когда пришли сотрудники НКВД дед взял вину на себя и его сослали на Соловки.

      Заповеди:
      6.Не убивай.
      7.Не прелюбодействуй.
      8.Не кради.
      9.Не произноси ложного свидетельства на ближнего твоего.

      Это не просто слова.Украденное не принесет пользы.Нет ни чего тайного, что-бы не стало явным.
      Из-за пары хапуг обвинять всю зоотехническую службу в безделии и воровстве просто глупо. Больше 9000 голов скота(крс, свиньи) кормят, поят, лечат, вычищают без выходных и проходных работники СТОВ "Украина".
      Организовывает людей зоотехническая служба.
      По бухгалтерии скажу так- нам надо срочно наладить первичный учет на местах, отчетность, а это совместная работа директоров, зоотехников, заведующих ферм, учетчиков, бухгалтеров, службы охраны и безопасности и сообща работать.В КЕРНЕЛ все разработано. Расписано. При налаженном учете и неотвратимости наказания красть не будет возможности.
      Сколько не кричи, что в доме грязно, чище не станет. Надо брать веник в руки, тряпку и навести порядок на своем рабочем месте, работать не по принципу "И так сойдет" а "Сделай все возможное как можно лучше"

      Видалити
  23. С какой целью создавался комплекс? Может быть при передовых технологиях там выращивать будут особые породы коров и свиней? Или для продажи мяса и молока, кроме собственных нужд? Тогда почему ничего не закупается у населения? Или это все для галочки и для отвода глаз? Не для залоговых ли кредитных обязательств это сделано? И нужен ли кернелу такой участок вообще? И почему до кернела там было "грязно", а теперь срочно нужно все вымести? Естественно, о "роботягах" речи не мдет в предыдущих коментариях, а вот проблемы, которые подняла уважаемая Тамара Александровна наводят на размышления и о многом говорят...

    ВідповістиВидалити
  24. 1.Агрохолдинг Кернел это роздутый перегретый избыточными активами проект для привлечения инвестиций.
    К слову Кернел имеет кредитную нагрузку в районе 1млрд.$ и с большой вероятностью обретет скоро нового мажоритарного акционера.
    2.СООО Дружба Нова до входа в состав Кернела была самой высокотехнологичной компанией на рынке.
    3.Ставничук В.В. Исполнитель(марионетка,главный куда пошлют).... Гайдай С.А. настоящий лидер и основатель.
    4.Попоповоду возраста сотрудников офиса=)=)=)
    , представьте зашли вы в офис молодой и прогресивной компании, а там старенькие бабушки чаи гоняют.
    5.Кернел ни району,области отдельному пайщику или сотруднику не даст больше!
    6.Паразити на коже будут существовать а вот реальный кадровый потенциал увы нет.

    ВідповістиВидалити
  25. Браво Татьяна Александровна!Думаю, аноним не примет Ваш вызов. Слабо...

    ВідповістиВидалити
  26. А скільки років працює пані Тетяна на тому комплексі? І чому тільки зараз вона помітила ті негаразди, які існують на її виробничому участку? Виходить вона попередньому керівництву очі замилювала, а новому вирішила все викласти?
    Тоді виникає питання, для чого все це робиться? Відповідь напрошується сама собою, тому що є очевидною. Думаю воно (нове керівництво) відділить зерна від полови і все і всіх розставить на свої місця.
    Стосовно анонімок чи інших дописувань. При чому тут анонімство? Є мудра народна приказка. До чого тут дзеркало, якщо патика спотворена? Не треба чіплятися до форм і способів подання інформації.Якщо правда очі виїдає, то краще спокутувати свої гріхи, ніж займатися пустою тратою часу. Повністю підтримую тих дописувачів, які не називають своє ім'я. Воно тут нідочого.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Татьяна Александровна26 серпня 2013 р. о 08:31

      Вадим Викторович. Я работаю в СТОВ "Дружба-нова" с марта 2013 года. Мне платят деньги, я их зарабатываю (называйте это как хотите).Выполняю поставленные задачи - поставленные руководством.

      Видалити
    2. У пані Романчик цікавий зір.
      Як свинарку спіймали з пакетом макухи, штраф премія 1000 грн. Працівника з млина за мішок комбікорму звільнила з роботи, за теля платили зав ферма та охоронець, а як Таценко- начальник виробництва сперла телевізор з ферми, фотоапарат, людям не повернула кошти підзвітні , будинок придбала за пів року, то ні хто ні чого не бачить.

      Видалити
    3. Всі живуть на відкатах,чи жили.Починаючи з Попенків і закінчуючи паразитами,які ще залишились на роботі.Малик і компанія,які під прикриттям Попенка крали безбожно і зараз це все продовжується.

      Видалити
    4. Татьяна Александрывна28 серпня 2013 р. о 08:07

      Уважаемые. Если свинарка, получая более 3000 гривень зарплаты выносит пакет макухи за 5 грн.,зная про видеонаблюдение и наличие охраны, то премия ей явно не нужна. Работник на помоле, не успев устроиться на работу, тянет мешок зерна(никакого чувства самосохранения).и т.д.На работе надо зарабатывать.
      А насчет Таценко-есть такая штука - презумция невиновности. Одно дело анонимно обвинить в интернете, другое доказать виновность.

      Видалити
  27. Хочу наголосити на тому,що Романчик Т.О. сама погодилась з тим фактом,що у них не все і не всі гаразд.А якщо не анонімно,то дайте хто-небудь відповідь на прості питання кадрової політики, починаючи з Малика і закінчим самим останнім завфермою на периферії,бо у Вас не тільки СТОВ "Україна". Ваших працівників знаю особисто і можу дати пораду,що Вам необхідно провести переатестацію (модне слово в МВС).Деякі Ваші підлеглі і первинних документів в СТОВ Україна вести не вміють.Необліковане поголівя також було можливим на фермах-а це порушення,яке необхідно виправляти.Стосовно роботи директорів,то ви праві- працювати,а не красти.Безпека має такі преценденти в Дружбі.Де висновки?Знову йде прикривання на всіх рівнях? На мою думку ніхто нікого не хоче образити,а як було вище сказано в коментарях люди підсвідомо прагнуть змін і це закладено в них природою ізараз це бажання виливається у цих коментарях.особисто мені байдуже хто чим займається,але це ваш авторитет і корпоративна культура.Ваші спеціалісти і підлеглі - це ваше обличчя,обличчя кожного керівника,бо ви їх приймаєте і тримаєте на роботі.Вчіть їх такими прикладами,які ви привели про свою родину,а якщо не вчаться,то на Соловки,досвідос.І тоді кожен буде розуміти,що у вас порядок і дисципліна.І ще одна порада,прислухайтесь до людей,серед цього багатоголосся є доволі цікаві речі.

    ВідповістиВидалити
  28. Вчора 10 комбайнів СТОВ "Дружба-Нова" під прикриттям сотні охоронців Кернела з собаками на поводках зранку рвонули на Варвинщину і молотять кукурудзу яку виростили у СТОВ “Батьківщина”. Таких жахів у Срібнянському районі ще не бачили. Перекриті дороги, кернеловці пропускають кого захочуть. Подробиці є в Інтернеті, а скоро будуть на центральних телеканалах.
    І Татьяна Александрова буде ще мені розказувать, яка це чудесная компанія Кернел? Такого й НКВД не робило. Знівечені поля, перелякані люди і щасливі пики начальників. Оце вам “8.Не кради.”?
    Пишу анонімно, бо з дитинства боюсь собак, а кернеловці чи корніловці приїхали у наш район з вівчарками...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хтось порівняв Дружбу-Нову з лайнером. Гарний, блискучий, тільки згідно реклами - сідай та пливи. Якби я взяв кредит під відсотки та придбав такий Лайнер, заплатив великі кошти за новітні технології, сучасну техніку, гарну команду професіоналів, зайшов на корабель - а там...Маемо, що маемо.
      Якщо продали паі, отримали кошти, то про яку кукурудзу йдется мова? Землі які належали "Дружба-Нова" тепер належать з усіми посівами КЕРНЕЛ.

      Видалити
    2. Так, це лайнер. І назва його - ТИТАНІК.

      Видалити
  29. Да. Кинул СТОВ "Батьківщину" Сергей Александрович. КЕРНЕЛ своего не отдаст.

    ВідповістиВидалити
  30. Вадим Петрович.1 вересня 2013 р. о 11:30

    А где интересно власть? Налоги попробуй не заплати- заберут последнее, а куда они идут не понятно. Такие большие, богатые дяди не могут решить разногласия мирным путем. В телевизоре самый интересный сериал - новости. Тут тебе и мордобой и пробитые колеса. Собачки.

    ВідповістиВидалити
  31. а как с зарплатой в агрономов,сколько платят

    ВідповістиВидалити
  32. Василь Михайлович.5 вересня 2013 р. о 07:09

    Александр. Хтось вам скаже, скільки платять. Але машини мають ну дуууже пристойні, з кабаків не вилазять. Коли е погода то не справна техніка, а коли техніка справна, то погода -зараза така сяка не дае працювати. Зате високі технології...точні...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сумно, Василь Михайлович, що Вам ріжуть в очі статки агрономів з ДН, зароблені у них гроші... чи змогли б Ви свої слова на полі повторити? мабуть Ви там не були, бо тоді б не дорікали хлопцям заходом у кабак. Тай взагалі - хто як робить - той так і гуляє)

      Видалити
  33. це ви стосовно Дубовика?

    ВідповістиВидалити
  34. Нове обличчя в СТОВ "Дружба-Нова" - заступник по тваринництву - дохворівся Малик.

    ВідповістиВидалити
  35. Ура!!!!! з Маликом давно потрібно було розійтись. На черзі ще декілька його сподвижників,яких треба попросити залишити ряди працівників.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Василь Петрович.10 вересня 2013 р. о 17:10

      Рано радіете. Малик крав собі потихеньку і іншим не заважав. А цей ще не став, а вже шашкою маше. Поживемо побачимо.

      Видалити
  36. Романчик сидить у міліції, на ії ланусі новий начальник, а хворий Малик на Субару. Робіть висновки.

    ВідповістиВидалити
  37. На стоянке такси у Привоза. - Пропустие берэменную женщину бэз очереди! - Шо-то не видно мадам, шоб Ви таки были берэменны, - возмущается мужчина в конце очереди. - А Ви молодой человек хочете , шоб через двадцать минут сразу таки было видно?!

    ВідповістиВидалити
  38. Татьяна Александровна11 вересня 2013 р. о 06:31

    Недостаток информированности порождает сплетни.
    Начальники тоже люди и тоже болеют.
    информация к размышлению: ...Землепользователи несут ответственность за то, что растет на принадлежащим им участкам. Если на ваших землях растет даже дикорастущая конопля( а в нашем районе она не редкость) не ждите когда милиция обнаружит. Штраф от 10 минимальных до.....
    Обращаюсь ко всем - надо уничтожить борщевик. В Росссии он заполонил земли. Когда-то я была уверена, что борщевик – это растение-мутант, то ли специально выведенное в секретных лабораториях, то ли появившееся благодаря загрязнению окружающей среды. А однажды в автобусе я услышала, что его семена были завезены к нам американскими шпионами... Однако ни шпионы, ни коварные зеленые человечки из летающих блюдец к появлению этого растения не причастны. В действительности это даже никакой и не мутант, а всего лишь травянистое растение семейства зонтичных – борщевик Сосновского. Селится борщевик преимущественно на хорошо освещаемых и влажных местах, не боится заморозков и жары и может вымахать в высоту до 4-х метров.
    Опасность борщевика в том, что все части растения содержат фурокумарины – вещества, резко повышающие чувствительность организма к ультрафиолетовому излучения. Соприкосновение со стеблями, листьями, цветками борщевика приводит к тому, что на коже появляются ожоги. Участки тела, на которые попал сок, вскоре начинают зудеть и краснеть. Кожа отекает, а через две недели начинает шелушиться. На память остаются темные пигментные пятна, сохраняющиеся до шести месяцев, а в более тяжелых случаях и на всю жизнь.. В Эстонии, например, Министерство охраны окружающей среды даже начало разработку комплекса мероприятий, направленных на его уничтожение. А победить коварное растение можно только механическими способами: например, выкапывать поштучно во влажную погоду или затопить на 47 дней. Многие пытаются выкашивать растение до созревания семян, но борщевик живуч настолько, что выкашивать его нужно три раза за лето еще в нежно-салатном виде, срезая основной стебель до 10 см от земли. И так три-четыре лета подряд – именно столько не теряют всхожести семена. Причем от человека с косой борщевик защитился – растет по кочкам, канавкам, речным берегам и лесным опушкам.Сейчас можно просто сжечь сухие растения вместе с семенами.

    ВідповістиВидалити
  39. Татьяна Александровна.12 вересня 2013 р. о 16:23

    Спасибо Анониму за поздравление. Не ожидала.
    Мне тут поздравление прислали, не могу не поделиться:
    Под вечер, еле ковыляя,Таща в руках мешки с едой. С работы тетка-трудоголик. Брела по улице домой.
    «Картошка, лук… -она шептала,Сосиски, майонез, кефир,Треска, конфеты, булка, сало…Да вроде все взяла… А сыр?!Да нет, и сыр купила тоже…» С трудом давался каждый шаг.Все перечислила и все же,Не успокоится никак.
    И вот в подъезд она заходит..Маньяк навстречу ей шагнул!Глазами жертву он находит. И плащ эффектно распахнул!А под плащом нагое тело ей демонстрирует свое!На тело тетка поглядела. И вдруг сказала:
    «Ё-моё…» Устало сумки опустила.И продолжает говорить:«Вот дура дура ведь - забыла…- ЗАБЫЛА ЯЙЦА Я КУПИТЬ!!!
    Желаю Всем мира,здоровья, счастья, успехов, благополучия, и что бы память не подводила.

    ВідповістиВидалити
  40. А правду кажуть, шо Ставничук звільняеться?

    ВідповістиВидалити
  41. Хозяї чубляться, а у холопів чуби тріщать. Поля чорніють, люди звільняються.

    ВідповістиВидалити
  42. А чому люди звільняються? В інших господарствах умови набагато гірші,ніж в кернелі. А те ,панове,що ви не звикли працювати,то не потрібно шукати червака в сраці, а ставайте до роботи.Досить красти як ви до цього крали.А Попенкам за "покращення" свого життя можете щиро подякувати.

    ВідповістиВидалити
  43. Людина на гірші умови не піде. Прості люди як пахали, так і пашуть. По х.. на кого. Аби платили. А Попенки платили.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, люди таки тікають, одні з кращих чогось тікають.Чи може головний бухгалтер мало працював? Чого людина йде?

      Видалити
    2. Василий Петрович21 вересня 2013 р. о 06:41

      Странный вопрос- почему уходит главный бухгалтер проданной фирмы. Второе лицо и главный контролер законности, учета и контроля. Старым хозяевам был хорош. В мутной воде ..Или я не прав?

      Видалити
    3. Василь Петрович правий на всі 100%. На даний час Кернел намагається навести порядок, а там...(бухгалтерія).

      Видалити
  44. А в бухгалтерії - фіг вам. Що вже про техніку говорити, або запчастини чи насіння - поля не пораховані. А потім сусіди по колесам стріляють.

    ВідповістиВидалити
  45. В бухгалтерії те, що в господарствах. Як документи надходять, так бухгалтерія зводить. Що агрономи та начальники подали, то провели по бухгалтерії.

    ВідповістиВидалити
  46. А от тепер давайте перевіримо начальників,які подають документи.Чи бухгалтерія не повинна перевіряти нісенітницю,яку подають начальники?А де економісти,які мають бити в колокала по тих перевитратах і решті цікавих моментах по господарствах?Документи на проплату проходять,які не витримують жодної критики.Таким чином можемо прийти до висновку, що ніхто ні за що не відповідає і ніхто не винен.Винних можна назначити.

    ВідповістиВидалити
  47. Что такое порядок на работе? Все знают что делать, все делают-каждый!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Когда есть все расписанные процедуры- в КЕРНЕЛ есть.
    Люди обучены, ознакомлены под подпись(что бы не отвертелись).- делается
    Обеспечены всеми бланками, книгами, ручками, связью.- не проблема.но надо время, а его нет...
    Замотивированы - опаньки-нет.. . ( система должна быть ясная, понятная,прозрачная) Кого, когда, за что и как??????????
    Контроль...

    ВідповістиВидалити
  48. Кернел вже продає харківський кластер. Зворотній процес пішов... Який кластер наступний? Але перед цим вони вичавлять все і всіх, а потім продадуть.

    ВідповістиВидалити
  49. Виктор Павлович26 вересня 2013 р. о 07:53

    Ни кто не будет держать бодливую, не дающую молока корову. Или поломанную технику, либо здания за которые надо платить, а там например бомжи окупировали.(без обид, только для примера). В магазине товар без денег не дадут.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Отож, корову довели до такого стану, коли вона стала злою, худою і взяти з неї вже нічого. Залишився один варіант - під ножа... Теж саме чекає через декілька років Дружбу-Нова: вижмуть, виріжуть, вивезуть все і вся. А потім зіллють як непотріб.

      Видалити
    2. Все хотят кушать. Масло растительное, молочко, мясо. В России уже поняли. Дают большие дотации на молоко и мясное животноводство. И без специалистов грамотных, умеющих работать, способных организовать людей будут одни убытки. А простым людям все равно кто у руля. Надоела бесхозяйственность.

      Видалити
    3. Что бы корова не стала злой, худой - надо кормить, поить, а не воровать у нее корма. А та на одной колхозной - хотели десяток домашних прокормить. И потом продали.

      Видалити
  50. прочитав чому не виходила газета "Українська Доля" - редакція, молодці.

    ВідповістиВидалити
  51. Коваленко не працює, Кравченко - звільнився. Хто наступний???

    ВідповістиВидалити
  52. Василь Петрович27 вересня 2013 р. о 19:00

    Ще е 36 бухгалтерів, 25 економістів, 18 агрономів, и як тії макаки- ни чого не бачили, не чули і не знають. Може як іх буде не так багато, то буде більше діла?

    ВідповістиВидалити
  53. Дружба-Нова - Кернел розпадається на очах...

    ВідповістиВидалити
  54. Навпаки. Прийшли спокійні, грамотні, розумні люди. Не треба бухгалтера виловлювати щоб печатку поставити, до генерального директора якщо не застав, то написав електронку та отримав відповідь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Курчат по осені рахують... Давайте через декілька місяців подивимось куди ці грамотні люди заведуть кластер ДН і де вони будуть. Самий грамотний вже писав заяву на звільнення...

      Видалити
  55. Сергій Делія з Срібного призначений заступником Ставнічука!!! Після цих слів має звучати похоронний марш по “Дружбі-Новій”. Траурний мітинг оголошується відкритим. Всі встають. Прапори Кернела з чорними стрічками приспущені.
    Всі, хто знає Делію – в шоці. Який ворог Веревського і яким способом пропхнув Делію на цю посаду? Який кадровик приймав його на роботу? Чи хоч розгортав він трудову книжку цього Остапа Бендера? Мабуть не розгортав і не читав, інакше б втратив свідомість.
    Хто-небудь може назвати професію, яку він не освоїв? Медик, який лікує по Інтернету, політолог, фахівець у сільському господарстві, у воєнній справі, талановитий адміністратор багатьох, багатьох установ, де ніколи його не держали більше року, віце-помічник депутата обласної ради Гайдая, начальник виборчого штабу у Срібному... Досить уже? Так це тільки двадцята частина посад, які займав цей вундеркінд.
    Радійте вороги “Дружби-Нової”, ваші мрії збуваються. Після втручання Делії ніяка реанімація “Дружбі” вже не поможе, зразу у морг.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, аферист ще той. Але зараз Кернелу такі зрадники і брехуни потрібні... В них вся управлінська структура на цьому вибудована.

      Видалити
  56. Сергій Миколайович2 жовтня 2013 р. о 13:40

    Ще один фрукт- Завгородній.Так тікав, що забув забрати трудову. Передайте, хай забере.

    ВідповістиВидалити
  57. Микола Васильович, а Вас поперли звідти.. та не заздріть вже Делії. Він нормальний мужик

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вы, уважаемый Аноним или шутник с уклоном на черный юмор или сам Делия. На этом свете нет ни единого адекватного человека, который мог бы окрыто сказать о Делии, что "Він нормальний мужик". Вам примеры надо? Могу начать с белорусских похождений вашего нормального мужика и подойти у тому, как он вообще попал с Белоруссии в Сребное. Микола Васильевич тоже фрукт еще тот. Но рядом с Делией он и близко не стоял. Этот человек принесет еще много интересных сюрпризов Дружбе и Кернелу.

      Видалити
    2. То просто проводився конкурс "Кернел має талант" і у номінації "Хто кому скоріше всуне" переміг вихідець зі Срібного та "еталон" порядності Сергій Делія. Так що будьте обачні, не ставайте до нього задом, одним словом бережіть себе.

      Видалити
    3. А не Дмитренками із СТОВ "Батьківщина" підісланий Делія у "Дружбу-Нову"??????! Звичайний "кріт", якого скоро і тут виведуть на чисту воду. Винюхає у "Дружбі-Новій" їхні плани і секрети, продасть конкурентам і чкурне ще кудись. Може у космонавти піде. Він такий, скрізь справиться.

      Видалити
  58. Виктор Павлович3 жовтня 2013 р. о 07:31

    Время покажет кто друг, кто враг, а кто так примазался. Видно будет по делам, по результатам. И что еще страшнее- хороший враг или паршивый друг7

    ВідповістиВидалити
  59. Харківський кластер продано. Земельний бізнес Кернела готується до продажу. Куди далі дивитись?

    ВідповістиВидалити
  60. не готовится никто к продаже. чего вы воду мутите! харьковский кластер - непрофильный актив, аналогично запорожскому и николаевскому. остальные кластеры будут только расти и развиваться. это 100%!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вижу Вы в курсе дела. Расскажите тогда как будет развиваться новый профильный кластер "Борсук энд Кернел корпорейшен" в Сребнянском районе? Это когда Кернел ворует чужой урожай кукурузы. Сколько собак и какой породы планируется закупить для борьбы с местным населением в этом районе, сколько дополнительно бойцов нанять? Не объявляется дополнительный набор в Полтавскую спортшколу, ребята из которой на подхвате у охранников?

      Видалити
  61. А як вам оця новина, що з"явилася вчора:
    Агропромышленное предприятие "Дружба-Нова" лидер по внедрению и применению (далі багато ля-ля-ля.....) приглашает принять участие в конкурсе на замещение вакансии "Руководитель службы безопасности" Дружба-Нова, СТОВ.
    http://rabota.ua/company1013959/vacancy5342621
    Куди ж подівся наш організатор збирання врожаю з собаками, випуску листівок і фальшивих газет? Не справився мабуть.

    ВідповістиВидалити
  62. а вы, я вижу, не в курсе дела. 3000 гектар стоят немалых денег. и то, что кернел отстаивает право на свою землю - это нормально. если у них получится, они крутые ребята. они и не отрицают, что кукуруза не их. говорят открыто в сми, что отдадут ее тому, кто сеял. при этом чужую технику на свою землю не пускают. и правильно делают. если в вашем огороде сосед картошку свою посадит, что будете делать? Дружба во главе гайдаями три года сопли жевали, арендную плату платили, а свой актив отстоять так и не смогли. Батькивщина когда сеяла свою кукурузу на чужом поле, прекрасно осознавала свои риски. а местное население - это бабушки, которым по 150 грн дали, чтоб на поле со стороны Батькивщины вышли, пальчиком погрозить.. ну тут думаю, бабушки только в выигрыше. пенсия не высокая, дополнительный заработок не помешает

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Опаньки! Як бистро міняється ситуація! Так це вже земля Кернела, а не Борсука!
      "Кернел отстаивает право на СВОЮ землю".
      А як же затягана казочка, що Кернел просто допомагає Борсуку і не претендує на щось більше, як роль помічника? І про це самі представники Кернела зовсім недавно казали у тих же змі. Скажіть таки без круть-верть, прямо і чесно - хто власник цих 3000 га і у кого вони в оренді, якщо ви правда у курсі справи. І чого мовчить Борсук?
      Якби сусід посадив картоплю на моїй землі і виростив гарний урожай, весну, літо і осінь працював би там із сім"єю, з дітьми, наймав людей, платив їм за роботу, я б ніколи собі не забрав тієї картоплі. Знав би, що сусід винуватий, а не забрав би. Совість не дозволила б. Почекав би, нехай викопає, а тоді б розібралися якось.Без охоронців з вашими собаками.

      Видалити
    2. а казочки народ складає:-)
      про соседа сердобольно расписали.. только к чему лицемерить. если б ваш сосед зашел к вам в огород без спроса да еще и со всей своей семьей, гнали бы вы его оттуда большой палкой. а собака ваша бежала бы следом и за пятки их покусывала (она ж у вас, небось, в отличие от охранной, без намордника по двору бегает:-))

      Видалити
    3. Це з опери "Не вір очам своїм"? У газеті "Вісник Ч" за 29.08.2013 охоронці Кернела на полі біля Іванківець з собаками БЕЗ намордників. На десятках сайтів це видно ще краще. А ви і тут казочки розказуєте. До речі, моя собака по двору бігає тільки вночі і до городу не дістає.
      Отаке ваше ставлення до очевидних фактів на прикладі з собакою ви переносите і на чужу землю, на чужий урожай. Так що: ""Кернел отстаивает право на СВОЮ землю"? І Борсука, Борсука в студію!.

      Видалити
  63. Проблема не тільки з Борсуком і Батьківщиною. Ще в деяких господарствах назріває конфлікт з Кернелом.Це також стосується збирання врожаю.Кернел зі своїми юристами та топ-менеджментом лохонувся по повній.Вони не мають того, за що заплатили."Без лоха и жизнь плоха.".

    ВідповістиВидалити
  64. в регион пришел сильный стабильный инвестор, который заинтересован в развитии бизнеса и соцсферы. с точки зрения здравого смысла, неужели это плохо? если,конечно, опустить нормальное человеческое чувство противиться изменениям, опасаясь неизвестности, и исключить из "тусовки" представителей гайдая, у которых главная задача сейчас на всех углах кричать, что кернел - это зло.

    ВідповістиВидалити
  65. Срібнянські події вже показали справжнє лице "стабільного" інвестора.

    ВідповістиВидалити
  66. Соцсфера...? А как кормить детей тем,кому показали на дверь? Люди работали и добросовесно исполняли свои обязанности.Нарушения КЗОТа повсемесно.Сидя в Лондоне или Киеве не видно.

    ВідповістиВидалити
  67. все меняется. если Вы добросовестно работали, все об этом знают. оставьте свое резюме в отделе кадров, и Вам перезвонят, когда откроется вакансия, еще вариант уточнить о наличии вакансий на других предприятиях компании в соседних регионах.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви це на своєму офіційному сайті пишіть ;))))))

      Видалити
    2. на сайте мы тоже об этом пишем:-)

      Видалити
    3. На якому це, офіційному? В студію його (а ми - обгадим ;) )

      Видалити
    4. Сайт СТОВ "Дружба-Нова" з приходом Кернела знищено, як і багато чого хорошого, що було в "Дружбі". Пишіть тепер "на деревню дедушке"... До людей у Кернелі тупе, дебільне, ідіотське ставлення. І на роботу беруть таких самих.

      Видалити
    5. Зайшов на сайт Кернела http://www.kernel.ua. Уявіть собі, що там не має української мови - російська, польська і англійська. Невже Веревський і тут зекономив? Скажіть чи є у чоловіка хоч крапля совісті? Викачує гроші з України і так зневажає її. Згадав би, де ж ти народився. Мабуть не в Лондоні.

      Видалити
  68. а на даний час як жити людям? діти їсти хочуть, і я їм не положу на тарілку розповіді про те, що мені хтось колись передзвонить.моя освіта і вміння дозволяють мені зайняти посаду як мінімум середньої ланки керівника,але я туди не лізу,а просто хочу працювати і заробляти свої копійки на життя.А коли ваш економіст з Києва розповідає про економічну доцільність доїння корів один раз на добу, то я з нею із задоволенням поміняюсь міцями, бо вона позорить не себе, а КЕРНЕЛ.І таких дебілоїдів у Вас занадто багато. Побачивши Ваших юристів,економістів і т.д.іт.п. людям стає зрозуміло, що кінець КЕРНЕЛУ не за горами.

    ВідповістиВидалити
  69. Якщо ви були керівник, то заробітна плата була не маленька. В центрі зайнятості будете отримувати більше, ніж деякі заробляють.

    ВідповістиВидалити
  70. спокойный умный доступный по електронке ставничук уволен. желающиэ в очэрэдь на должность гэн дирзктора.

    ВідповістиВидалити
  71. Правдивіше не буває. Арівідерчі, незамінний ти наш. Вкрав на Срібнянщині кукурудзи на 20 мільйончиків і пішов куди заробив. Така ось у Кернелі кадрова політика, малята.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не довго музика іграла, не довго батюшка співав :)))))

      Видалити
  72. Відповіді
    1. Хитрий Володін на старт !!!!!!!

      Видалити
    2. Делія жид, який продасть все святе. Володіна, будь ласка, не чіпайте.

      Видалити
  73. Якщо людина не бере слухавку, то це ще не значить, що звільнена. Не радійте передчасно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не плекайте марних надій, звільнений на всі 100 відсотків. Виїхав з Варви з речами. Нічого дивного. Ніяка нормальна людина не витримає дебілізма київських маразматиків Кернела.

      Видалити
  74. Короля делает свита. Нормального, харизматичного, умного руководителя в "Дружбе-Новой" не поддержали(короче сожрали), ставили палки в колеса... Посмотрим, что будет дальше.

    ВідповістиВидалити
  75. Раз пішли такі алегорії, пригадується казочка про голого короля. Короля то призначили, але права і повноваження обмежили. Король правив під пильним оком Києва і частенько отримував стусанів. Король-маріонетка, яким керували кернелівські кукловоди.

    ВідповістиВидалити
  76. Кернелу треба прислухатися до тих, хто ще залишився від Гайдая.Гайдай найсильніших збирав по всій Україні. Таку головну бухгалтершу, яку прислав Кернел , він би й обліковцем не поставив би. Не працюватимуть в таких умовах ні Гайдай,ні Ставнічук, ніяка друга нормальна людина. А Дружбяни за ким попало не підуть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вот в этом и была ошибка Гайдая. Главный бухгалтер нужен с опытом, без понтов и большого самомнения. Результат на лицо. Не он купил КЕРНЕЛ, а как раз наоборот.

      Видалити
    2. Досвідчені та професійні під керівництвом кернеловців працювати не будуть. Один лиш заступник по тваринництву чого вартий. це ж треба мати талант щоб за місяць довести комплекс до такого жалюгідного стану. Такими темпами до весни можна комплекс закривати. та і дружбу взагалі.

      Видалити
  77. Найсільнійши дорого коштують. Малик, Кравченко, Данельска,Коваленко за 5000 працювати не будуть. Взяли отого Завгородного на місце Малика. В Агрікорі регочуть. Кажуть- ...дали Сергію машину,- розвалилась на полі, дали коня- за тиждень здох кінь. .В КЕРНЕЛІ мабуть стоіть задача- здихатись тваринництва.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таку кадру нормальний керівник не то що замом скотником не візьме.А взяв Сергія на роботу не Ставнічук а Травецький.Що таке Трвецький спитайте в агрікорі. Тваринництву КЕРНЕЛу капець.

      Видалити
    2. Борсука призначено генеральним.....

      Видалити
  78. Мені здається, що Ставнічук більше вболівав за Дружбу Нову, ніж хтось інший...

    ВідповістиВидалити
  79. Таких керівників як Ставнічук не можна так легко втрачати. А крадіжка - це взагалі нижче його гідності... Шановні, не зводьте наклеп на людину, про яку зовсім нічого не знаєте. Та він підтримає і допоможе кожному, хто дійсьно того заслуговує і дасть виправитись тому, хто помилився. За ним "дружба" була б, як за "кам'яною стіною".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це точно, людина він порядна і керівник надійний!

      Видалити
    2. В чому його звинуватили?

      Видалити
    3. Анонім5 жовтня 2013 р. 11:34
      Правдивіше не буває. Арівідерчі, незамінний ти наш. Вкрав на Срібнянщині кукурудзи на 20 мільйончиків і пішов куди заробив. Така ось у Кернелі кадрова політика, малята.

      Видалити
    4. те що він кукурудзу вкрав! та якби він мав репутацію крадія, то сумніваюсь, що взагалі б обіймав керівні посади. Люди аналізуйте ситуацію тверезо, а не засуджуйте зі слухів!

      Видалити
    5. Збирав кукурудзу він під повним прикриттям босів Кернела. Півтори сотні присланих охоронців чого тільки коштували. За це не звільнили б...

      Видалити
    6. а чому всі стверджуюють, що його звільнили??
      можливо людина сама зробила певні висновки і пішла

      Видалити
    7. Висновки потрібно робити комусь іншому в даній ситуації

      Видалити
  80. Мдаааа, ломать - не строить....

    ВідповістиВидалити
  81. Виктор Павлович8 жовтня 2013 р. о 20:26

    Критика снизу- не можеш , слезай.....

    ВідповістиВидалити