неділю, 28 липня 2013 р.

Нове обличчя

В доповнення теми про зміну керівника, дякуючи учасникам обговорення за інтернет посилання, маємо нагоду показати обличчя нового генерального директора СТОВ "Дружба Нова"

Звернення до ІТ інтелігенції.

Звернення до інтернет-вікінгів, працівників ІТ і просто шукачів net пригод.
Любі друзі, в житті є набагато приємніші, корисніші і потрібніші речі, ніж намагання покласти цей тематичний ресурс. Окрім цього, філософія хакінга полягає в відкритті інформації, і донесенні її в суспільство, а не закритті і знищенні.

вівторок, 23 липня 2013 р.

суботу, 13 липня 2013 р.

У Варві відстоювати права споживачам допомагає громадська організація

- «До мене вже чоловік тридцять приходило скаржитися на підвищення тарифів... Чого вони до мене йдуть? Нащо мені цей головний біль? Навіщо взагалі чіпати ті тарифи, якщо виконком їх уже затвердив?!..», - отакі виступи наших депутатів можна було почути на останній сесії Варвинської селищної ради, - каже варвинський депутат Дмитро Павленко. І додає: - Така в нашій Варві ситуація, на жаль...

Містечко на трьох річках

Містечко Варва розташоване на трьох річках, які протікають, чи протікали, безпосередньо в містечку й тісно пов’язані з його минувшиною. Це Удай, середня річка, права притока Сули; Варва, мала річка, ліва притока Удаю; Варвиця, мала річка, ліва притока Удаю. На сьогодні точаться суперечки стосовно гідронімів Варва, Варвиця, Рудка, нижче буде роз’яснено всі обставини вживання та використання даних гідронімів. Але про все по-черзі.

середу, 3 липня 2013 р.

Street Workout 2013

29.06.13 в смт Варва відбулися регіональні відкриті змагання зі Street Workout . Даний захід став можливий за активної підтримки Варвинського селищного голови, Гнідинцівського ГПЗ , СТОВ «Дружба Нова», Варвинської ДЮСШ, активістів та учасників руху за здоровий спосіб життя.