суботу, 25 квітня 2015 р.

Туризм на домашньому пулі.

 Премьерный клубный выезд Doroga.UA сезона 2015 начался… со снегопада. За окном гостиницы «Боршна», вместо обещанного синоптиками солнца с переменной облачностью, сутра валил реальный снегопад. И это в начале апреля! Как тут не вспомнить весну 2013 года с ее снежным катаклизмом, заставившим нас впервые в истории Украинского клуба автотуристов Doroga.UA перенести объявленный клубный выезд.

понеділок, 20 квітня 2015 р.

Адміністративно-територіальна реформа ліквідує українські села!



 Повсюди в Україні людям болить війна, у якій озвірілому російському агресору протистоять мужні українські воїни. А в тилу народну хвилю обурення викликали захмарні комунальні тарифи і, так звана, адміністративно-територіальна реформа.
І те й друге йде від мовби демократичної влади, яка декларує політику її децентралізації, тобто передачі більше повноважень місцевим громадам. А якщо повноважень, то й фінансів. Але за цими балачками – зовсім інші наміри: розігнати сільські ради, а кошти централізувати в столиці та по великих містах.

суботу, 18 квітня 2015 р.

Субсидії в маси



 Навіщо влада масово роздає субсидії?!

Аукціон небаченої щедрості від держави у вигляді комунальних субсидій як мінімум для 12 млн. українців змушує задуматися: навіщо треба було спочатку підвищувати тарифи на ЖК-послуги, а потім виділяти з держбюджету 24,5 млрд. грн. на їх компенсацію? До того ж не факт, що одержувачів субсидій, не буде вдвічі більше, і тоді з казни доведеться "витягувати" майже 50 млрд. грн.

середу, 1 квітня 2015 р.

Хотел воевать с автоматом в руках, но ребята и комбат уговорили снова идти на кухню



"Хотел воевать с автоматом в руках, но ребята и комбат уговорили снова идти на кухню", - шеф-повар элитных ресторанов Киева готовит для солдат на передовой.