суботу, 11 березня 2017 р.

Реальний результат громадської роботи.

 Продовжуючи тему санітарного стану школи описану в дописі «Докерувалися», хочу повідомити про те як на конкретному прикладі здійснюється громадський контроль за владою. На цьому блозі мною було повідомлено, про звернення ВРГО «За права споживачів» до голови Варвинської РДА стосовно кричущого стану в школі.
А тепер почитайте що зроблено. І чи піарився Щербатюк чи Остапець. (нижче по тексту дивіться лист від голови РДА).



    Я не приховав Акта обстеження школи, а дав йому ходу. І як бачу є результат. Тепер не будуть учні їсти у тій багнюці. І хай буде соромно тим керівникам школи, відділу освіти, які роками не бачили того безладу.
Я ще раз дякую О. Щербатюку, Д.Павленку за їхню громадську активність і не байдужість.
Прохання до всіх, пишіть по суті піднятого питання. 
Всіх жінок вітаю зі святом 8 Березня. Бажаю любові, здоровя, довгих років життя.


     07 березня 2017 року              Депутат селищної ради             В.Остапець

6 коментарів:

  1. Хочемо і ми подякуватиО.ЩербатюкуД.Павленко а до чого тут пан Остапець В.П.? Комісія що проводила перевірку доповіла адміністраціі про виявлені порушення.І тепер будуть прийняті міри до керівників школи але не до керівника освіти який займаеться керівницвом не галуззю освіти.Так біда вся криеться в безконтрольності керівництва району за відділами адміністраціі.

    ВідповістиВидалити
  2. Д.Павленко при перевірці школи там і близько не було.

    ВідповістиВидалити
  3. Головна » 2017 » Січень » 11 » На Чернігівщині ліквідують Сновський район
    11:26 На Чернігівщині ліквідують Сновський район
    На Чернігівщині ліквідують Сновський район Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслав Негода поставив питання доцільності існування кількох районів в Україні, зокрема і Сновського, що на Чернігівщині, інформує сайт Чернігівщина: події і коментарі

    Він пояснив, що із відсутністю доцільності функціонування на території району, межі якого співпадають з межами ОТГ, районної ради та районної державної адміністрації, виникла необхідність вирішити питання про доцільність існування цього району, як окремої адміністративно-територіальної одиниці.

    «У таких районах зникають правові підстави для функціонування відповідних районних рад, які відповідно до Конституції України є органами місцевого самоврядування, що представляють спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ та міст, оскільки виключається можливість представлення таких спільних інтересів територіальних громад у зв’язку з їх фактичною відсутністю. Також встановлення прямих міжбюджетних відносин місцевих бюджетів об’єднаних територіальних громад із Державним бюджетом забезпечило фактичну передачу всього обсягу повноважень райдержадміністрацій, районних рад відповідним радам та їх виконавчим органам об’єднаних територіальних громад», - сказав Перший заступник Міністра.

    Окрім Сновського району, під питання залишається існування ще трьох, а саме, Лиманський – у Донецькій області, Народицький – у Житомирській, Старосинявський – у Хмельницькій. Їхні території є повністю територіями об’єднаних громад.

    Додамо, що Мінрегіон вже направив листа Кабінету Міністрів з проханням доручити відповідним обласним державним адміністраціям за участі обласних рад розглянути це питання та надати свої пропозиції Верховній Раді України та Кабінету Міністрів України

    ВідповістиВидалити
  4. Iдальню перевiрили, допомогу видiлили, але харчуватись в нiй НЕ МОЖЛИВО. Складаэться враження, що колектив поварiв зовсiм не вважають школярiв i педагогiчний коллектив за людей! Дiтвора, на кошти видiленi батьками на iдальню, бiгаэ на перервi до магазину купувати запарену мiвiну! пiцу! i т.п..., тому що в школi НЕ МОЖЛИВО ХАРЧУВАТИСЯ!

    ВідповістиВидалити