четвер, 12 липня 2018 р.

Про єдиний податок.


  Наприкінці січня 2018 року на якомусь із засідань чи комісій чи сесій селищної ради було об’явлено, що в нас дуже мало надходить зборів від єдиного податку платників 2-ої групи, тому його треба підняти, а то папєрєднікі зовсім нічого не розуміючи такого наприймали. Обіцяли піднімати диференційовано, тобто в залежності від виду зайнятості Так от, пройшло майже пів року і ось обранці розродилися. На комісії вже рішення попередньо погодили.
Секретар ради заявила, що пропозиція до обговорення була розміщена місяць тому, тільки ніхто нікому не повідомив, що її розмістили в хащах того жахливого сайту, на якому якщо і хочеш, то важко будь що знайти. Нагадаю, що зараз плата за єдиний податок підприємцями 2-ої групи складає 10% від мінімальної заробітної плати, натомість пропонується отакий варіант, диференціювання в дії.





4 коментарі:

  1. В Журавці у людей потруїли бджіл. Пропадають бджоли в других селах, пасічники у відчаї а ті тварюки, які кроплять і нас у тому числі зверху з літака тихенько підсміюються над нами і з єхидним лукавством відповідають пасічникам "а ви докажіть". І нікому нічого не треба.
    Ні довбаному отг (отому болоту), ні адміністрації, ні районній та сільським радам.

    Дмитре, можливо хоч Ви порушите цю тему в районі. До яких пір ця нечисть буде знущатись над нами. Вже зарази і не попереджають коли будуть кропить.

    ВідповістиВидалити
  2. А що вам заважає підняти питання в пресі та соціальних сайтах?чи краще хай хтось воює а я посиджу в кущах?

    ВідповістиВидалити
  3. Получається по селах району єдиний податок підприємцями 2-ої групи складає 20% це 744грн.в місяць (мармизівка,Антоновка,Богдани,Дащенки,Калиновиця і т.д),і ми платемо вже декілька років так, а по БІДНИХ БІЗНЕСМЕНАХ смт.Варви де виручка за місяць перевищує МІЛІОНИ ГРИВЕНЬ єдиний податок підприємцями 2-ої групи складає 10% це 372грн.Скажіть цікаве диференціювання ,інтересно хто проголосував за теке надходження податків по Варві Дмитро опоблікуй хто приймав ставки податків на 2017рік і поіменне голосування героїв ??????????

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не всі такі, як ви висловлюєтесь "БІДНІ БІЗНЕСМЕНИ" у Варві, багато підприємців які теж ,як і ви платять податки,оренду,дають заробітну плату своїм працівникам,і намагаються зводити кінці з кінцями.Не потрібно всіх варвинських підприємців прирівнювати до деяких у кого маштаби великі , багато хто пішов у ФОПи не від великошо задоволення , а якщо наші депутати будуть продовжувати у тому ж дусі- давити своїх же-недивно якщо почнуть як колись іти "в тінь"

      Видалити