неділю, 15 липня 2018 р.

Про податок на нерухомість.


       Як і було обіцяно в продовження теми засідань комісій селищної ради щодо чергової сесії, окремо оприлюднюю зміни податку на нерухомість. Дані зміни схвалені на комісії. Для порівняння подаю Вам як теперішню пропозицію, так і ставки, що були встановлені рішенням селищної ради від 22 червня 2017 року, і які діють наприклад в 2018 році, і платіжки на які мають прийти нам всім в 2019.   

    Як може кожен переконатися ставки податку на нерухомість хочуть підвищити суттєво. Наприклад для житлової забудови в 10 раз, для ведення всілякого господарства чи підприємництва в 2,5-3 рази. Так що покращення в дії. І коли будь-який чиновник скаже мені, що необхідно латати дорогу, бо немає коштів, то я відразу буду вказувати на неймовірно високі премії. І як на мою думку саме заради премій піднімають цей податок в рази і не інакше, бо аргументів супроти цієї думки немає.





Павленко Дмитро.

5 коментарів:

  1. Дякую Павленку, що оприлюдним вкрай важливу інформацію. Є неохідність піднімати громадкість.

    ВідповістиВидалити
  2. Так інформація цікава і стосуєтся кожного але чомусь громадкість мовчить і не піднімаєтся...

    ВідповістиВидалити
  3. Цікаво за будинок пенсіонери які отримують доходи 1700грн в місяць платять податок на нерухомість 0,1% за кв.метр а бізнесмени які за рік отримують ДЕСЯТКИ МІЛІОНІВ платять за магазини ресторани заправки офіси 0,3% за кв.метр. скажіть хтось порядно прийняв ставки і порівняв доходи двох категорій по ЧЕСНОМУ смішно - чому громадкість мовчить коли наш бізнес уже НАГОДУЄМО Дмитро скажи ти за народ 0,1% і 0,3% це порівняення ЧЕСНЕ ???????????????????????????????????????????????????????????????? Це дико смішно.................

    ВідповістиВидалити
  4. Дмитро ти коли писав цю замітку ти порівнював 0,1-0,3 чи тобі по Х.......ю народ. В тебе бізнесмени на першому плані. І ти зібрався піднімати народ чи щоб щось для Варви зробити, правда з такими податками ні защо робити. Горе ти наше.

    ВідповістиВидалити
  5. Оце дійсно анонімне горе коментує.Дмитро пише те.що робиться у селищній раді. можливо і так,що для бізнеса 0,3 % - фігня. Але питання фальшування і підробка рішення до цього не відноситься. Оцим безпрєдєльщикам що творять у селищній раді колись прийде кінець.

    ВідповістиВидалити