середу, 3 липня 2013 р.

Street Workout 2013

29.06.13 в смт Варва відбулися регіональні відкриті змагання зі Street Workout . Даний захід став можливий за активної підтримки Варвинського селищного голови, Гнідинцівського ГПЗ , СТОВ «Дружба Нова», Варвинської ДЮСШ, активістів та учасників руху за здоровий спосіб життя.
    
 В змаганнях брали участь представники Ладану, Линовиці, Прилук, Чернігова та Варви. Учасники були поділені на дві вікові категорії до 16 і після 16 років. Програма заходу передбачала змагання в кількох видах. Першим видом був фрістайл, дослівно вільний стиль, в якому учасники виконували різноманітні вправи на гімнастичних снарядах. Наступним етапом було триборство, що передбачало виконання силових вправ, а саме підтягування на перекладині з гирею, та віджимання з гирею й утримування кутика на «бруссях».

       По завершенні змагань окремими призами були відзначені наймолодший (11 років) і найстарший (44 роки) учасники. Переможці були відзначені грамотами медалями та різноманітними призами (детальнішу інформацію про учасників та переможців можна подивитися у відомості). Змагання супроводжувалися конкурсами для глядачів та вокальними виступами Володимира Лисинка та групи Шановне Панство .  




2 коментарі: