неділю, 2 березня 2014 р.

Кожному своє.


Герб Варвы - 1782 г.    Відгриміли революційні криваві дні в Києві, невідомо, що буде далі в цій ситуації можливої агресії Москви, але судячи з усього не для всіх ті трагічні, в деякій частині, події були зрозумілими, не кожен відчув зміни в суспільстві чи їх можливий швидкий прихід. Так 25 лютого у Варві відбулося засідання виконкому Варвинської селищної ради на якому зокрема розглядалося серед інших питань таке: Про відзначення 935-річчя від часу першої літописної згадки про Варву.


     Можна припустити та погодитися, що це дуже необхідна та важлива подія для мешканців селища. Але зважаючи на ситуацію в країні, на стан Державного бюджету, на невизначеність майбутнього всього народу й кожного з нас зокрема, проводити якісь помпезні заходи в таких умовах є принаймні недоречним. Невже лицарський турнір є такою вже необхідністю, це все виглядає мінімум як якийсь сюрреалістичний сюжет якоїсь психологічної драми, або як приклад з можливої психіатричної практики.
    В принципі Ви дорогі читачі можете самі побачити все на власні очі й зробити відповідні висновки.






P.S. На сьогодні нам не відомо яке рішення було прийнято з цього питання, але мабуть скоро все стане ясно.


3 коментарі:

  1. Я поважаю порив для святкування різних дат це потрібно робити безперечно, я думаю, що дані питання не на часі. В першу чергу зробити добробут у Варві, це є дороги, освітлення доріг, поробити тротуари, це будуть подарунки для жильців. А коли буде добробут тоді можна святкувати празники. Я думаю, що 250000 гр. викидати на ці "свята" де половина грошей просто розкрадуть......

    ВідповістиВидалити
  2. Ето решение не было принято.

    ВідповістиВидалити