четвер, 17 листопада 2016 р.

Обговорення питання центральної площі.

До нас надійшло звернення від нашого читача. Пропонуємо обговорити.
Цікавить питання центральної площі Варви. Які перспективи реконструкції закладені в Генплані забудови (якого ніхто з жителів Варви в очі не бачив). І які плани селищного голови щодо цього питання. 
Питання піднімаю у зв'язку з тим, що натрапив випадково на цю "статтю" в районці (скрін #7 від 20 лютого 2016 року), оскільки хотілося б знати, яким чином і хто проводив розрахунок на "непропорційну худість" конструкції годинника.
А також хто з варинських вельмож-чинушів може відтворити "стилізоване уособлення фортеці-бастіону" аж 11 століття нашої ери (котрого апріорі ніхто з варвинчан теж ніколи не бачив)?

gosha.burliai

5 коментарів:

  1. Як завжди з кінця. А чому перед встановленням годинника не було обговорення, а тепер коли бариші пострижені обговорюйте та збудуйте.

    ВідповістиВидалити
  2. Справа в тому, що ні хто не відповів і за так зване "коло", яке поставили на площі. Взимку особливо відчувається його не досконалість! Водії мене зрозуміють. Тому потрібно комплексно підходити до реконструкції центральної площі Варви і "на шару" номер тут не пройде. Хіба зібрати розтавлені с/р каміння по Варві і викласти "фортецю".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Недосконалість? Толерантний ти наш, теє коло, це як накласти купку у бальній залі - танцювати неможливо, всі незадоволені, дехто розгніваний, але сподіваються, що ось хтось прийде прибере. Тож можна сміло сказати, що нам серед Варви наклали купу. "Кто єто сделал?!!"(за Галустяном))

      Видалити
  3. Лихошва, прапор одпав на звороті годинника. Прибий, а то власть патєряш - примєта така.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ето сделал Коля Пух зюа Гайдаем а не за Галустяном

      Видалити