пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Обмеження на коментарі буде діяти до 24.12.2017.

 За майже 1000 років існування Варви ми та і не навчилися любити та шанувати себе. Не говорячи про такі почуття до оточуючих. Якщо ми дозволяємо собі так висловлюватися, як в останніх коментарях, то хто ми?! Хто кожен з нас?
Сподівання, що люди дійшли до рівня розвитку Особистості, та конструктивних діалогів, таки ще не на часі... Останні коментарі у всіх темах блогу вже довго спонукали до втручання, але надія, як відомо, тримається довго. Це «довго» закінчується Сьогодні.

Звісно, значно зручніше коли коментарі з’являються одразу і можна вступити, практично в інтерактивну дискусію. Тому, тривалий час, кожен з Вас, мав змогу висловитися та обговорити те чи інше питання.
Бруду налито вже досить багато. Кому цікаво перечитувати та кайфувати від такого формату – старі коментарі залишені. Нові будуть проходити модерацію. При цьому досить не часто, так як читати усіляку єресь – абсолютно не цікаве зайняття.
Сам Шива тому свідок що є бажання, щоб на цій платформі піднімалися та конструктивно обговорювалися питання та пропозиції. Тому Блог жив у Вільному форматі. Але цими Вольностями, нажаль не всі хочуть та вміють користуватися.
Стосовно виборів та кандидатів, ви можете висловитися на персональних блогах та інших Тематичних сайтах.  Цей Блог не був та не являється платформою політ-піару.
Шануймося, бо ми того Варті.

Адміністрація.

11 коментарів:

  1. Схоже якраз автори блогу мають намір використовувати його як майданчик для самопіару, а зайве видаляти?)))
    фу-фу-фу

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Модерації піддаються коментарі анонімні та беззмістовні. Ваш (саме цей) - беззмістовний, проте авторський.
      Стосовно роботи блогу - є окрема тема в яку Ви можете написати які ми погані та чому.
      Самопіар?! Розтлумачте! Розкладіть по полицям щоб стало зрозумілим навіть школяру.

      Видалити
    2. Валентина Волох2 грудня 2017 р. о 18:55

      Я вибачаюсь, та дозвольте поцікавитись... А чи не задумувались ви над тим, що не було б таких коментарів, якби людям не наболіло й не допекло все, що відбувається у нашому колишньому (як не прикро це визнавати) містечку. Особисто для мене продаж автостанції у Варві став останньою краплею в чаші мого терпіння. Читала всі коментарі, і авторські і анонімні, та до сьогоднішнього дня не втручалася. Проте, сьогодні стану на бік коментаторів. Люди висловлюють своє бачення, яким би воно не було. Адже в суперечках народжується істина. А істина на сьогодні така: У виборчих бюлетенях вписувати 5-й варіант, що зветься "не підтримую жодного кандитата"!!! Так, так, бо голосувати за тих двох, що вже при владі, означає втоптувати себе в багнюку, яка зараз між двома областями! Де могла б бути за ці роки певна дорога, по якій би курсували автобуси на Ромни, Лохвицю, Чорнухи, і цими маршрутами люди користувалися набагато частіше, ніж рейсами на Прилуки... Так ні, дороги не має, маршрутів не має, відповідно, на біса та автостанція?!! На біса комусь та Варва, тим більше села колишнього району, які силоміць намагаються об'єднати в одну громаду (щоб, не дай Боже, життя людей не змінилося), якщо у кожного з кандидатів свої інтереси... Один з кандидатів, правда, наміри має благородні, та чомусь мало віриться, що з нашими людьми у нього щось вийде. Та час на роздуми ще маємо. Хоч і думати тут нічого, або Щербатюка у Варву, або нікого... Така моя думка.

      Видалити
    3. Пані Валентина. Звичайно задумувалися. Вище зазначили що до останнього не хотіли втручатися. Але коли хтось копіює та вставляє певний набір слів - то вже ну геть ні в які ворота. ВСІ змістовні коментарі публікуються!
      Крім того обмеження буде лише до виборів. Повторюся, це не платформа для політичного піару.
      Щодо згаданого Олександра Щербатюка його досить добре буде похвалити на його власному Блозі. Хоча він і сам себе добре хвалить в стрічках своїх знайомих, в тому ж - фейсбуці. Між іншим без їхнього на те дозволу. Фактаж вже є у нас на пошті зі скрінами. Просто немає бажання ув'язуватися в цю гру.
      Щодо коментаторів та як їм наболіло. Пані Валентина, я чітко бачу хто і які їх пише. Відповідно розумію їхню мету.
      Є бажання обговорити Автостанцію - я за! Але виходить що обговорюємо не проблематику, а когось нахвалюємо, або навпаки. Від цього, автостанцій у Варві не прибуде!

      Видалити
  2. Колись відомий співак Кузьма сказав крилаті слова:"Панове президенти, за скільки Ви продали Україну!". Цими словами можна звернутися і до Вас Адміністратори блогу, але дещо по іншому:" За скільки Ви продалися Миколі!".

    ВідповістиВидалити
  3. Коли є що сказати - говорять! Поділяться з публікою хто такий Микола. Чому продалиця? Ви тут бачите чиїсь агіткомпанії? Рекламні банери?
    Вже декілька раз ці нісенітниці лунали на наших сторінках.
    Те що у Вас таке нутро (продажне) не означає що світ весь такий.
    Шануймося, бо ми того варті :)

    ВідповістиВидалити
  4. Знаєш що, Edward Murrow, не вважай дописувачів за дурнів. Ти прекрасно розумієш про кого йде мова. Та от біда, допуску на конкретику тобі не дали, от і юрзаєш як в"юн. Але ж зі сторони все видно.
    З іншого боку цікаво, чого вони всі лізуть у владу і ставлять на карту все, судячи по агітаторам, які курсують Варвою і те, як вони себе ведуть, що дають і що обіцяють.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Даша Малишова9 грудня 2017 р. о 17:26

      аххахах "допуску на конкретику не дали")))) жаль, шо на блозі смайл не можна додати)) Ви статті взагалі читаєте?? порівняйте публікації цього блогу зі "Словом Варвинщини". різниця очевидна.

      Видалити
  5. Пане Іван, мені байдуже про кого йде мова. Якщо особисто Вам від того стає ліпше, то не зважаючи кого Ви маєте на увазі, Миколу, Петра, хоч святого Якова - я від них отримав 50 тисяч євро. Слова народні - "Дурень думкой багатіє".
    Багатійте, бо Ви того варті :)

    ВідповістиВидалити
  6. В продовження відповіді до пана Івана. Зараз ви накладаєте просто набір слів. А конкретики немає. Чому купили? З якою метою? За скільки? Хто конкретно? Кого конкретно? Що про те свідчить?
    Те що тепер перед тим як скопіювати одне повідомлення і вставляти його через коментар варто гадати "пролізе" и не "пролізе"?! Чи Вас непокоїть те, що тепер неможна когось нахваляти чи принижувати без явних фактів?!
    В старих коментарях всі хто хотів виригнути свій яд - виригнули. Всі хто хотіли нахвастатися - нахвасталися. Читайте та насолоджуйтеся. Теперішні, якщо просто переставили місцями слова - будуть видалені.
    Публікуються коментарі які або нові, або несуть змістовність, або розкривають суть якогось питання, або йдуть від конкретної ососби.
    За весь час введення модерації коментарів, їх було видалено ... аж 3. 2 з них - це копії коментарів з попередніх тем. Один без конкретного змісту. Просто зараз, перед тим як написати, треба думати. А на цьому ресурсі - інші і не потрібні, т.я. ми не ганяємося за статистикою та кількістю переглядів.
    Коментарі з мережі Facebook взагалі відкриті повністю. Чи тоді Ви, пане Іван, ідентифікуючись пишете зовсім інше?! Ну тоді визначайтесь - ви до багатих, чи до гарних.
    Ще раз нагадаю - ми не підтримуємо Жодного з кандидатів. Тому немає бажання їх тут обговорювати. Певен, Ви можете знайти платформи де зможете полити бруд один на одного, або понахвалювати себе.
    До виборів буде саме так!

    ВідповістиВидалити
  7. Ти ба, анархічна демократія скінчилась, почалась ..ее, почався демократичний авторитаризм))) хтось невдоволений? - а пофіг - тут вам не Мамерика)) .
    Ніна Калібовець, Мурров то не хвантом, а журналіст із тієї ж Мамерики - у тебе ж інтернет є - нащо тупити так? І які критерії толерантності? - всіх толерастів з`їсть нахрін саме оте, до чого вони будуть толерантні. Шо, не вірите? А СНІД он скількох з`їв? Отож бо..
    Едік Муров, пиши грамотно(ось як я))), шоб по фен-шую все було, а то я тебе за помилками ідентифікую)) і не тільки я.
    Даша Малишова, чого це не можна?- ти сама додала їх 6 штук, а тоді коли оперативка мегабайтова була, люди спілкувались у чатах і у системнику жила колонія мишей, смайли були саме такі:);)

    ВідповістиВидалити