вівторок, 3 квітня 2018 р.

Про сторінку Варвинської селищної ради у ФБ


      29 березня 2018 року відбулася чергова сесія селищної ради. На якій було розглянуто значну кількість питань, серед яких і питання створення сторінки в мережі  Фейсбук.  Дане питання було ініційоване депутатом Мелащенком  І.І. Я особисто не був присутній на сесії, але перегляд відео стосовно дискусії про це питання та результат голосування (з’явилися на наступний день після голосування, дякую  і на цьому) трохи мене здивували.
Ну я розумію Саверська, для якої публічність дорівнює смерті, чи Любов Лущик, на яку буде покладено певний обов’язок по координації роботи такої сторінки, тобто вона сама себе буде навантажувати роботою, але депутати, для Вас які проблеми в тому? Я слухав всі ті дебільні, без перебільшення, аргументи та коментарі, то грошей не вистачить, то роботи багато, то ще якась маячня, і диву давався – на кого ця вистава розрахована?. А чому тоді так дружно голосували за пам’ятник, він що постане без роботи чи без грошей? Для нього не потрібно навантажувати людей роботою? Чи обслуговування сторінки в ФБ не залишить Вам часу на встановлення пам’ятника і не тільки, це може загроза?  Ви несповна розуму  чи Вам здається, що вдало прикидаєтесь?  

Для всіх фейсактивістів і не тільки нагадаю, що наприклад за третього заступника проголосувало 26 депутатів з 26, і грошей на нього потрібно до 200 тисяч гривень в рік, і що? Робіть висновки. Я свій зробив, коли необхідно комусь щось, партії і фракції працюють, і  голосування якщо не одноголосне, то майже одноголосне, а тут стадо типу відпустили? З таким розумінням публічного процесу як нам продемонстрували депутати вже остаточно зрозуміло, публічність – це загроза. І будь яка можливість громади в цілому чи окремо кожного мешканця задати запитання та отримати інформацію це є загроза. І тут залишаються запитання до кожного конкретного депутата хто такої загрози боїться, а яка ваша мета перебування у раді?

01.04.2018
Павленко Дмитро.

3 коментарі:

  1. Три π.дари проти,бояться публічності :-P

    ВідповістиВидалити
  2. Так.і ті що утримались -не кращі...тому що це комусь лишня головна біль.потрібно щось робити .а так з 8до 17.00походила красіва і модна за 12000грн. і додому.молодці ...с.ки.вибачте але вже інших слів нема.

    ВідповістиВидалити
  3. якщо стояло питання у повісці денній про створення сторінки Фейсбук, то видна доповленість всього депутатського кодла. Ніхто нікого не відпускав. Вони повинні були так зрробити кінцевий результат, щоби не пройшло. Я не вірю щоб Гайдай і Саверська були по різні сторони цього питання - це провокатори.

    ВідповістиВидалити