середу, 29 січня 2020 р.

Про наболіле.


         В той час, коли в районній бальніце медперсонал попереджають про звільнення, я так розумію з першого квітня, в той час коли взагалі незрозуміло, яка доля тієї бальніци, і що буде завтра, саме в цей час наші славні чиновники на чолі з сонцесяйною займаються своїми звичними справами. А й справді, до чого тут бальніца, хай інші бальниє думають про бальніцу, а ми, каже, будемо думати про прєкрасноє, наприклад про діскатєку.
А чого ж, дуже велика проблема, дуже нагальна, без того ж жити не можна. Питання тільки кому? Але тут і зараз мова піде про ще більш загальніше питання та проблему, і їй назва – хвотозона. А шо, ви понімаєте в усіх вже є, а у європейського містечка нема, ціле неподобство. І от Валентина Василівна видає такий важливий документ, ось вам розпорядження. Воно дуже красномовне. Той хто вміє читати все зрозуміє.

Найголовніше на що я б хотів звернути увагу, це те, що у розпорядженні немає жодного слова про гроші. От просто немає. Можливо хтось здивується, але в європейському містечку завжди так, депутати голосують і не знають за що, потім щось десь у Варві береться, з’являється з нізвідки, потім депутати надувають щоки, а-а-а що це таке, потім Саверська їм сміється в очі, і каже що це встановлено за її кошт, і так відбувається постійно вже третій рік поспіль, а гроші з бюджету кудись вивітрюються, і ніхто не може пояснити куди і як. І доречі все це задовольняє переважну більшість депутатів, мешканців та й інших споглядачів. Окремий привіт голові постійної комісії з питань бюджету та фінансів, шановний Вікторе Івановичу, ви знову будете розповідати, що ви не голосували за фотозону? Припиніть брехати, бо гроші вже виділено, можливо вже і закуплено чергові лавки та квітнички з смітничками, пункт 4 розпорядження можете почитати, для чого було дути щоки на засіданні комісії?
   А бальніца вам рєбята не треба, у хвотозону і на цвинтар, амінь!

28.01.2020 року

Павленко Дмитро

1 коментар:

  1. Ось ти,Дмитро, і догрався.Казала ж тобі твоя бабця:"Не їж, того...понос буде...а ти... ось і маєш...

    ВідповістиВидалити