неділю, 30 березня 2014 р.

Поки одні просили – іншим дали


 З трибуни загальних зборів жителів села Сокиринці цю сенсаційну обіцянку дав сьогодні  Валерій Кузьмін - представник агрохолдингу “Кернел”, якому належить СТОВ “Дружба-Нова”. Більш конкретно Валерій Кузьмін свою посаду не назвав. За інформацією з Інтернету станом на січень минулого року він працював керівником західного регіону компанії “Кернел”.


Звернення з вимогою до керівників підприємств, які орендують землі у Срібнянському районі, з пропозицією підвищити орендну плату до 7 відсотків приймали нещодавно на загальних зборах у Харитонівці, Артеменковому, Никонівці, Васьківцях. Однак, на жодне з них не надійшло позитивної відповіді. Валерій Кузьмін відразу підтримав  пропозицію із зали щодо збільшення орендної плати і пообіцяв, що так само з 1 січня 2014 року 7 відсотків платитиме за оренду землі і ТОВ “Сокиринці”. Терміни дії договорів оренди залишаються без змін. Додаткові угоди про збільшення орендної плати будуть укладатись вже з наступного тижня.


На запитання із зали про те чи платитиме 7 відсотків СТОВ “Дружба-Нова”  в усіх селах Срібнянського району, де орендує землю, Валерій Кузьмін відповів: “Ви неуважно слухаєте. Я виступаю в селі Сокиринці”.
Джерело: Срібнянщина 

16 коментарів:

  1. А чим жителі Варвинщини гірші за мешканців с.Сокиринці: в Сокиринцях 7 відсотків, а пайовикам Варвинщини 5 відсотків - потрібно шукати нового інвестора можливо Дмитренка він уже два роки платить 7 відсотків.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хуже тем, что сидят, терпят и молчат и тем самым разрешают обтирать об себя ноги. Для того что бы что то изменить одного хотения недостаточно, нужно еще и что то делать. Например собрать собрание пайщиков, пригласив туда того самого Дмитренко, выроботать стратегию выхода из нынешнего порабощения и действовать, но никак не сидеть.

      Видалити
  2. Падлюки і тут нас оббирають. Хто знає, як можна договора по Варві порозривать з Дружбою-Новою?

    ВідповістиВидалити
  3. Я вам як у рекламі скажу: “Навіщо платити більше?”. Який смисл? У Варві нема Дмитренка, який будоражить пайовиків сімома процентами. У нас тишина. Якби і чотири проценти платила “Дружба” замість 5-и, народ би все рівно мовчав і тихо заздрив срібнянам.

    ВідповістиВидалити
  4. і Гайдай кажуть платить 7 процентів.

    ВідповістиВидалити
  5. Не для того Гайдаї договори заключали, щоб їх розривать!

    ВідповістиВидалити
  6. За Гайдая не знаю, а у Васьківцях Срібнянського району так само сім процентів "Дружба" буде давать за 2014 рік. Це поряд із Сокиринцями так що на менше люди ніяк не згодні.

    ВідповістиВидалити
  7. Кернел орендує в Україні 400 000 га. Тепер беріть в руки калькулятор. Якщо на цій площі підняти орендну плату з 5 до 7 процентів Кернелу буде ..... самі здогадайтесь яке слово.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Середній відсоток орендної плати, який виплачує Кернел менше 5. Думайте самі, що буде якщо він стане 7.

      Видалити
  8. Де взявся цей Кернел на Варвинській землі? гірше фашистів та татар разом взятих.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Був у Прилуках в адвоката він оставив копію договору на вивчення. Через два дні позвонив і сказав, що в судовому порядку є всі шанси визнати договор не дісним. Думайте земляки!

      Видалити
  9. Не збрехав Кернел. У Сокиринцях підписано додаткові угоди і орендну плату збільшено до 7 процентів з 01.01.2014 року.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таке враження що поділяють людей(пайовиків), на білих та не занадто білих.

      Видалити
  10. в грошах проценти видно добре, але коли ви забираєте орендну плату продукцією, то зерно можна поцінити по 1 грн за кіло і по 5 за кіло. от вам і проценти...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так забирайте грошима! А дешевого зерна купуйте на базарі...

      Видалити