четвер, 25 серпня 2016 р.

Люди цікавляться. Відповідаємо.

 На днях випадково натрапив на сторінці «Варва.Новини» у мордо книзі на допис Тетяни Кузьменко, який і подаю нижче.
Доброго дня, Варвинчани! Давно не приїздила у своє рідне місто! Приїхала з дітьми, пішли на новий пляж "Перша Дамба", сподобалось, що привели в порядок, але я не розумію, де купатись там з дітьми!
Набрали стільки води, що не встиг зайти у воду, а води вже по пояс майже! Це зробили, аби галочку поставити, що щось робиться? Або, може, я щось не розумію! Вже літо закінчується! Спускати вже ніхто і не буде воду!? Невже не можна зробити з першого разу і по-нормальному????????
 Цікавий, як на мене, допис. Особливо мене вразила інтуїція пані Тетяни. Так добре відчувати ситуацію при цьому давно не бувши в своєму рідному містечку, це потрібно вміти.
Так, пані Тетяно, це зроблено для галочки, бо першопричина всіх починань Валентини Василівни – це галочка, це піар, це такий великий напис: «Тут була Валя». І ніяк інакше, якщо Ви чи хтось інший уважно прочитаєте купу матеріалу на даному ресурсі, то для Вас це стане аксіомою, Вам розкриються очі на більшість процесів, що відбуваються у Варві.
А стосовно «Першої Дамби», то взагалі цікавенна історія. Частково, цю тему було вже описано на цьому блозі (http://varva-news.blogspot.com/2012/02/blog-post.html). Але варто трохи роз’яснити.
 По-перше. Перша Дамба не може бути місцем відпочинку в широкому сенсі цього поняття, бо до такого місця ставляться маса вимог, а вони там не дотримані.
По-друге. Так, там поприбирали, бо Валентина Василівна полюбляє десь поставити галочку, а її ж, треба десь ставити. Безперечно Перша Дамба вибрана не випадково. З одного боку є певні традиції відпочинку там найрізноманітніших категорій варвинчан, в тому числі з дітьми, про що нам говорить і випадок з Тетяною Кузьменко. Також з прилягаючих кутків недалеко йти. З іншого боку наповнення дамби це заслуга директора заводу, і його позиція. Дамба наповнюється перш за все з його бажання. Мені невідомо, яка причина того бажання, але так воно є. Тобто так би мовити це спільний проект голови селища та директора ГПЗ.
 По-третє. Перша Дамба знаходиться в урочищі Сухий Яр. Розумієте, яр сухий? І якщо читач уважний та спостережливий, то часто густо помічає як Перша Дамба після набирання починає швиденько зникати, незважаючи навіть на зливи. Бо яр сухий, і він до того тяжіє. І чи є сенс в тому всьому заповненні, наповненні?
Але не всі ті моменти є визначальними насправді в історії Тетяни Кузьменко. Визначальними є питання безпеки, перш за все дітей. І стосовно цього ніхто з чиновників особливо не замислювався, бо як ми бачимо, відповідних оголошень чи інформаційних дощок на місці відпочинку не встановлено. А повинно бути. Щось на зразок: водойма не є місцем відпочинку, берег та дно не обстежені, аналіз води не проводився, шановні громадяни будьте уважні, турбуйтеся за безпеку себе та своїх близьких.
 А окрім цього всього, на протилежному від відпочиваючих березі, де зазвичай роблять свої «засідки» рибалки, з прилягаючого мікрорайону Сад, до Першої Дамби стікають кілька струмочків стоків. Чи ті стоки з садиб, саун чи бань мені особисто не відомо, але вони є. Можете пересвідчитися самі сходивши туди. До речі взимку з 2014 на 2015 рік мої знайомі так і зробили, і ось світлини, можете подивитися. І у зв’язку з цим хочу звернутись до варвинчан: люди добрі любіть себе та своїх дітей, а не бажання Валентини Василівни лишній раз піарнутися.
23.08.2016
Депутат Варвинської селищної ради Павленко Дмитро

7 коментарів:

  1. А що це депутат хаїть голову, а про своїх знайомих, фото стоків чиїх опублікував, замовчує?

    ВідповістиВидалити
  2. Павленко Дмитро26 серпня 2016 р. о 11:03

    Вся влада від бога, безперечно, голова це сакральна істота, а якщо це саверська - то сакральна в квадраті.
    коли ви так добре знаєте знайомих депутата, можливо і депутат вас знає, то чого ви ховаєтесь? Підпишіться, поспілкуємось, а то я не зовсім зрозумів стоки то ваших знайомих чи моїх?

    ВідповістиВидалити
  3. Добре мати дітей і турбуватися про них. Перша дамба завжди була з неочищеною водою та необізнаним дном. Восьми річному племіннику подобається, та багатьом іншим. Кузьменко просто балувана) Варва це село, і воно наше, а не приїзжих. Все що робиться, то є праця, а хто не робить той може тільки критикувати та вказувати. Критика теж потрібна, але не суб'єктивна. Читаючи цей опозиційний блог натрапляємо лише на критику. Депутат повинен не тільки критикувати, а робити, пропонувати, організовувати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павленко Дмитро4 вересня 2016 р. о 13:43

      Знову любітєлі самодєржавія, слава цариці. Диво дивне, депутату критикувати не можна, а от аноніму огульно заявляти, що депутат нічого не робить, не пропонує і не організовує, то будь ласка. Це діагноз?! Шановний аноніме, поцікавтеся роботою депутатів в раді, зробивши принаймні відповідні звернення, або ходіть на бенефіси цариці в лютому місяці до БК. Де вона особисто заявила, що два депутата своїми пропозиціями ледве не зупинили роботу селищної ради, стільки всього понаписували.

      Ви там заявили що Варва село, а Валентина Василівна каже, що європейське містечко, знову якась нестиковочка. І я правильно зрозумів вашу тезу, що Варва село і ніколи нічого не обстежувалося, і обстежуватись в майбутньому й не повинно, а для чого це селу??? Я так зрозумів, що Варві зміни непотрібні, ви за це???

      А взагалі, коли я писав про обстеження берегу та аналіз води, я це писав не для доброго слівця, а робив якраз пропозицію
      , який інформаційний щит має стояти на 1-й дамбі, бо якби Валентина Василівна була за людей, як вона каже, то саме так і повинна була зробити, у громадських питаннях треба бути відвертим, а не шукати приводів обдурити на кожному кроці.
      Здається все розжував.

      Видалити
    2. Анонім31 серпня 2016 р. о 21:15 - як це ви так зуміли, що слово "опозиційний" прозвучало як матюк?

      Видалити
  4. Щось я не бачив місць відпочинку, обладнаних Павленками-Остапцями. В блогах язиками тріпати та хаяти завжди лекше. Так що покажите якісь такі місця???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой покажемо, любчику, покажемо. Тобі покажемо місце, що нижче спини - будеш споглядати? Це теж неважко, або , як ти кажеш - лекше)))

      Видалити