суботу, 24 березня 2012 р.

Обговорено можливості співробітництва Чернігівської області з КНР

       Як повідомив Урядовий портал, 14 березня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко зустрівся з представниками посольства Китайської Народної Республіки в Україні та компанії «China Machine-Building International Corporation», яка спеціалізується на експорті комплектних установок та обладнання.
      Під час зустрічі обговорено можливі напрямки та перспективи подальшого співробітництва в інвестиційній сфері, зокрема, розглянуто питання співпраці компанії «China Machine-Building International Corporation» з ТОВ «ТехНова».
      Володимир Хоменко наголосив, що регіон відкритий для інвестицій та висловив сподівання, що під час перебування на Чернігівській землі гості з КНР матимуть змогу переконатися у наявності сприятливих умов для інвестиційної діяльності.
      Керівник області також підкреслив: у рамках повноважень та діючого законодавства влада готова надати підтримку для подальшої реалізації спільних ініціатив, які стануть гідним продовженням вже існуючого торгівельного та науково-технічного співробітництва Чернігівської області з Китайською Народною Республікою.

Немає коментарів:

Дописати коментар