пʼятницю, 8 вересня 2017 р.

У Варвинському районі реорганізували дві школи

 Депутати «Нашого краю» у Варвинській районній раді на черговій сесії, що відбулася 7 вересня, підтримали  реорганізацію двох навчальних закладів.
Як повідомив депутат райради Ярослав Целеп, депутати «Нашого краю» підтримали реорганізацію шкіл у селах Богдани та Голяки із ІІ ступеня на І ступінь. «Ці рішення схвалені у рамках чинного законодавства, оскільки у навчальних закладах немає по 25 школярів.

Питання підвезення учнів старших класів та вчителів до інших шкіл вирішено», — зазначив Ярослав Целеп. Він також підкреслив, що питання малокомплектних шкіл не є унікальним для Варвинського району, воно залежить від фінансування, але, у першу чергу, має розглядатися якість освіти. Крім того, «Наш край» підтримав рішення про виділення коштів на ремонт доріг у Варвинському районі; встановлення відеокамер, які будуть з’єднані з системою головного управління Нацполіції у Чернігівській області та необхідні для гарантування безпеки громадян; придбання додаткового обладнання для місцевої пожежно-рятувальної служби тощо.

Також депутати схвалили районну програму національно-патріотичного виховання на 2017-2020 роки. Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

7 коментарів:

  1. велика радість, що реорганізували дві школи. якщо таке життя буде продовжуватис народжувність впаде в рази, то будете діток возити в Ніжин. Ви народні ізбранніки краще подумали як виходити з цього тупіка. Чи вам всеодно ви всі при роботі . зарплаті- взятки ще є де брать. так що життя у вас не поганее, а вчителі хай за 25 км іздять на роботу.

    ВідповістиВидалити
  2. Так дякуйте "Наш край"! Ця партія закриє все що можна і не можна.

    ВідповістиВидалити
  3. Всі ці партії, що в райраді під один колір, що "наш край", що "сила і честь", що радикали, що укроповці, що БПП, що "Батьківщина"згідні закрити все лиш би догодити владі та довше утримати своїх районних чинуш на посадах при капітальній зарплаті, а все остальне пофіку

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви ще про одну шарашкіну контору не згадали. Аграрна називається!!!

      Видалити
  4. "Наш край" -це партія колишніх регіоналів. Їм треба змінити назву на "Нам край".

    ВідповістиВидалити
  5. Андрій Демченко30 вересня 2017 р. о 07:26

    В мене питання:яке це село ''Голяки''? А щодо реорганізації, мені здається набагато доцільніше відвозити дітей до шкіл в Озеряни, Варву,Журавку. Це і якісніша освіта і економія коштів.
    Те що майже всі депутати і партії - ла..но, і думають про себе чи захищають чиїсь інтереси- це однозначно.
    Але рівань знань наших школярів повинен лише рости, а не деградувати.
    І чому всі пишуть як ''анонім''��,когось боїтесь?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. просто ботам василовної соромно за свою позицію, от анонімами і прикриваються)

      Видалити