суботу, 14 грудня 2013 р.

БАЛОГА НАДАВ ПІДТВЕРДЖЕННЯ СИЛОВОГО СЦЕНАРІЮ НА МАЙДАНІ

 Позафракційний депутат Віктор Балога має документальне підтвердження того, що уже з перших днів Майдану влада готувалася до силового сценарію. Аж до застосування заходів антитерористичного характеру проти мирних мітингувальників.
Про це повідомила прес-служба політика.



За його інформацією, ще 24 листопада, на третій день Майдану, "коли на вулиці стояла всього-на-всього група громадських активістів, які зібралися через соціальні мережі, СБУ уже приводила у бойову готовність усю силову вертикаль, у всіх регіонах України".
"Аналогічна вказівка поступила і в переддень кривавої бійні зі студентами", - зазначив Балога.
Політик також оприлюднив третій документ – датований 10 грудня, "в той день, коли Віктор Янукович обіцяв трьом президентам, що сила застосована не буде".


"В цьому листі рівень терористичної загрози характеризують як "Потенційну" і продовжують її дію до 31 грудня 2013 року. А це означає, що цими вихідними провокації з використанням зброї, вибухівки тощо можуть стати реальністю", - зазначив депутат.
"Це дає підстави говорити, що із перший днів влада активно готує "теракт", який розв’яже їй руки до використання ще більшої сили", - заявив Балога.

1 коментар: