пʼятницю, 27 грудня 2013 р.

Кернелівський Миколай привітав маленьких жителів краю


Далеко в небі, в одну чарівну ніч року, можна почути срібні дзвіночки - то Святий Миколай поспішає до дітей, щоб обдарувати їх теплом і ласкою, огорнути особливою Божою любов’ю. Не таємниця, що заглядають під подушки цієї неповторної ночі й дорослі: всім хочеться якогось, бодай маленького, дива. Проте, особливої уваги та піклування в цей день чекає саме малеча. Тому, 19 грудня, в День Святого Миколая, кожен з нас мав гарну нагоду стати на деякий час добрими чарівниками, подарувавши часточку своєї душі, втілену в добрі справи.



Цьогорічне свято для маленьких діток Чернігівщини, Сумщини та Полтавщини було дійсно особливим. Адже представники нового керівництва Дружба-Нова – Компанії Кернел, встигли завітати до багатьох місцевих дитячих садочків. Кернелівські Миколаї, «озброївшись» щирими словами привітань та солодощами, подарували щасливі миті більш ніж тисячі їх вихованців. Так, за офіційними даними, Дружба-Нова (Кернел) в цей день привітала солодкими подарунками 1 423 дитини.
«Святий Миколай – це реальна людина, яка своїм життям, своєю жертовністю і допомогою всім, хто її потребує, показала всьому світу істинний зразок доброти і щастя. Тому дуже важливо підтримувати і зберігати цю святу традицію. Вітаючи в цей день наших діток, ми, дорослі, показуємо їм приклад того, що треба жити у любові та взаєморозумінні, бути відкритими до взаємодопомоги та підтримки. Компанія Кернел вже давно зрозуміла та взяла собі за правило одну істину – творити добро та добрі вчинки – це, в першу чергу, прерогатива людяності та турботи, що завжди повертається сторицею – довірою жителів підопічних сіл та щасливими посмішками на тисячах облич. Наша мета – це далеко не показові, одноразові подачки, які використовуються сьогодні багатьма псевдо благодійниками для створення потрібного позитивного іміджу. Кернел – це стабільна Компанія, яка гідно працює, обробляючи українські землі, та створює комфорт, затишок і відповідні умови для того, щоб сільські громади підопічних сіл були впевненими в завтрашньому дні та подальшому розвитку. Сотні українських сіл та міст вже переконалися у нашій інвестиційній далекоглядності та стабільності, яку отримали від співпраці з Компанією Кернел. У Вашому регіоні ми лише почали працювати, тому попереду маємо багато планів та задумів на благо кожної родини», - прокоментувала Наталія Хвостова, Директор з персоналу та соціальної політики Кернел.
Почувши такі теплі слова з уст керівництва нового інвестора, ми вирішили поцікавитися й враженнями жителів підопічних сіл, вихователів та сільських голів від гостин до освітніх закладів представників Дружба-Нова (Кернел).

 У смт.Варва (Чернігівська обл.) кернелівські Миколаї відвідали два дитячих садочки - «Джерельце» та «Казка», привітавши зі святом близько 330 діток. Тетяна Виноградська, завідуюча ДНЗ «Джерельце» розповідає: «Вже протягом багатьох років у нашому садочку традиційно на Миколая проводиться святковий ранок. Кожен вихованець (на базі садочку діють 9 груп, які відвідує 206 діток) активно готується до дійства. Пісні, танці, розваги та казкова атмосфера – це те, що входить в наш сценарій до Дня Святого Миколая. Звичайно, готуємо і солодкі подарунки. Цьогоріч, крім звичних солодощів від батьків та сільради, наша малеча отримала «миколайчики» і від Дружба-Нова. Ми вдячні, що нове керівництво підприємства – Компанія Кернел, приділила увагу діткам, і, сподіваємося, що й надалі будемо вести конструктивний діалог та успішно вирішимо чимало нагальних питань закладу».
В свою чергу, малеча з радістю приймала солодощі від представника Дружба-Нова (Кернел), Анатолія Борсука. Хлопчики та дівчатка дякували «Миколаю» за подарунки і обіцяли бути слухняними в наступному році.
У с.Бобрик (Сумська обл.) також раділи подарунками від Дружба-Нова (Кернел). Його сільський голова, Леонід Даниленко розповів, що подарунки отримали вихованці сільського садочку та молодших класів школи: «Особисто був присутній на Дні Святого Миколая. Наші дітки дуже задоволені отриманими солодощами, а я, як сільський голова, та всі жителі - приємно вражені політикою, яку проводить нове керівництво Дружба-Нова – Компанія Кернел, в напрямку співпраці з громадами. В цьому році Кернел повністю виконав всі умови соціально-економічної співпраці в рамках угоди, підписаної з сільрадою. Наголошу, що в попередньому році, за старого керівництва Дружба-Нова, угоду не було виконано та й подарунків до новорічно-різдвяних свят ми не отримували. Цього року, на щастя, все змінилося на краще завдяки Компанії Кернел».
А ось завідувач дитячого садочку у с.Березова Рудка (Пирятинський район, Полтавська обл.), Тетяна Онищенко розповіла, що її вихованці з радістю зустріли представників Дружба-Нова (Кернел), презентувавши їм свої здібності та вміння: розповідали віршики, співали пісні тощо. А за це отримували солодкі подарунки.
Ось так солодко та радісно пройшов День Святого Миколая в містах та селах, де веде свою виробничу діяльність підприємство Дружба-Нова (Кернел). Про важливість подібних візитів та турботу про дітей - наше майбутнє, сказано та написано не мало. Головне - малеча повинна відчувати, що про них не забувають та піклуються, переймаючи досвід вчинення цих добрих справ. А хто ж як не ми, дорослі, має їм показувати приклад для наслідування. А в Дружба-Нова та його нового керівництва - Компанії Кернел, погодьтеся, це виходить від щирого серця!

Довідка: Кернел - найбільша агропромислова Компанія в Україні та СНД. Компанія є ключовим виробником і постачальником соняшникової олії на внутрішньому ринку. Торговельні марки Компанії: «Щедрий Дар», «Стожар», «Чумак Домашня», «Чумак Золота». Окрім цього, Кернел є найбільшим українським експортером соняшникової олії і шроту, а також основним експортером зернових культур з Чорноморського регіону. Виробничі активи Компанії - це чорноземні сільгоспугіддя і сучасні маслоекстракційні заводи. Логістика Кернел базується на сільськогосподарській інфраструктурі, що включає в себе найбільшу мережу елеваторів і глибоководних експортних терміналів. Одним з пріоритетних напрямків діяльності Компанії є сучасне виробництво сільгосппродукції. Земельні угіддя, які орендує Кернел, розташовані в більшості областей України. Всього, понад 400 000 гектарів родючої землі обробляють досвідчені фахівці з використанням інноваційних технологій і кращої сучасної техніки. В Компанії працює понад 20 000 співробітників. З 2007 р. акції Компанії торгуються на Варшавській фондовій біржі - IPO Компанії стало кращим в країнах Центральної та Східної Європи за всю історію цієї біржі. З липня 2013 р. Дружба-Нова входить до складу Компанії Кернел.

служба соціальної політики і комунікацій КЕРНЕЛ

Немає коментарів:

Дописати коментар