пʼятницю, 7 листопада 2014 р.

120 тисяч гривень на ремонт постаменту.

      Шановні мешканці Варви та виборці виборчого округу №8, у зв’язку з дуже щільною Вашою цікавістю з приводу робіт навколо постаменту під леніним, повідомляю наступне. На черговій сесії Варвинської селищної ради під час заслуховування звіту селищного голови про роботу в міжсесійний період,  мною було задано запитання про згадані вище роботи, а також про їх вартість та про таємничий годинник. Так от Валентина Василівна відповіла наступне:

-          «роздягання та вдягання» постаменту це частина робіт з ремонту постаменту та клумб, всі ці роботи коштують 120 тисяч гривень;
-          на постаменті стоїть підставка для годинника виготовлена Гнідинцівським ГПЗ;
-          годинник зараз перебуває в Донецьку, за нього давно були перераховані кошти в сумі 10 тисяч гривень, і його обіцяють привезти, колись.
От така інформація до роздумів. Особисто я як і кілька інших депутатів не сприймаю такого підходу до даного питання, і вважаю, що ні ті клумби ні постамент не має знаходитися на площі як символ тоталітарної  гігантоманії. І при цьому витрачати 120 тисяч гривень на їх ремонт є абсурдним. Натомість має бути проведена реконструкція центральної площі, а початися вона має з нормального проектування, яке передбачило б усе і естетику, і архітектуру, і зручності. Натомість ми маємо те що маємо. В когось виникне запитання, а чому де-яким депутатам не ініціювати припинення театру абсурду і не ініціювати нормального підходу до цієї ситуації. А тому що насправді все дуже просто. У Валентини Василівни є ціла когорта депутатів, 16 і більше, яка буде завжди голосувати за будь які пропозиції, при цьому вигадуючи будь-які аргументи. Як не дивно ці депутати не є інопланетянами. Це мешканці Варви, Ваші родичі, друзі, знайомі. І що характерно, цих депутатів обирали теж не інопланетяни, а їх обирали Ви, мешканці Варви.

06.11.2014


Депутат Варвинської селищної ради                                                          Павленко Дмитро

4 коментарі:

  1. А що сказать, людоньки?!
    Міфологічний годинник перебуває у Донецьку?! За нього селищна рада перерахувала сепаратистам 10 000грн! Отже, слава " Героям"! Висновок: гроші місцева Варвинська влада або украла( нікуди їх не перераховувала) ,або ж профінансувала сепаратів!


    ВідповістиВидалити
  2. А ціну на воду та водовідведення підняли щоб годигник "відбить"? Да яких сєпарів тут і своїх дармоїдів вистачає, по європах требаж з чимсь їздить.

    ВідповістиВидалити
  3. Ви просто нездатні осягнути вищі задуми захмарного інтелекту лихошви. ЇЇ тонкий смак оформив містечко у бездоганному грандж-стилі, а різні меморіальні споруди, встановлені нею, говорять про неабияке почуття гумору. ЇЇ аналітичний розум здатен прораховувати одноходівки, процент прибутку від яких, неможливо вирахувати через відсутність затрат. Отож її виборці можуть гордитись собою, бо вона їх відображення! Квінтесенція непоборної частини соціуму, дистилят більшості так би мовити. ..Чи не так?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну чого ви чіпаєте діву? Людина чудово влаштувалась, ні в чому собі не відмовляє має аналітичний склад розуму та готується до другого терміну головування.
      Як вам не соромно!
      Бережіть себе!

      Видалити