неділю, 16 листопада 2014 р.

КП "Господар" відшкодував нанесені збитки.

 Ця історія почалася вже давно, і частина її була відображена на наших шпальтах. Чим же все це закінчилося - нам вдалося це дізнатися.
Для тих, хто хоче в деталях розібратися, що і як відбувалося, пропонуємо скористатися єдиним державним реєстром судових рішень.  Всю хронологію подій і рішень, можна легко переглянути. Для цього достатньо ввести номер справи,
в нашому випадку - 731/864/13-ц у відповідне поле запиту, як показано на схемі.

Для тих, кому процедура не цікава, результат у спрощеному вигляді. Судом було винесене рішення "стягнути з Комунального підприємства « Господар» Варвинської селищної ради на користь Особи  14 251 ( чотирнадцять тисяч двісті п»ятьдесят одну) грн. 50 коп". 
Позивач, підтвердив факт отримання коштів на відшкодування завданої шкоди.

1 коментар:

  1. Трішки поясню. "Господар" замість того, щоб займатися своїми прямими обовьязками і утримувати будинки в належному стані (за кошти громадян), судиться зі своїми користувачами та витрачає кошти (кошти громадян) на апеляції та проведення експертиз і в кінці-кінців ще й виплачує компенсацію(за ці кошти можна було б утримувати будинок в належному стані). А я ось думав перед цим спитати чи ніхто не знає чому знову (без пояснень та заключення нового договору) підняли ціну на воду та водовідведення на 1 гривню? Докерувалися.

    ВідповістиВидалити