середу, 26 квітня 2017 р.

Черговий крок до об'єднання.

 Громади Варви, Калиновиці та Леляків зробили ще один крок до об'єднаннягромад. Так, 24 квітня голова Чернігівської ОДА своїм розпорядженням № 207 затвердив висновок щодо відповідності вимогам законодавства України проектів добровільного об'єднання громад.





45 коментарів:

  1. А хто в калинівчан питав?!

    ВідповістиВидалити
  2. Не спи бо замерзнеш.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім 26.04 о 16.19 Ти напевно не з КАалиновиці? То звідки Тобі знати про приеднання після довгих обговорень на сходах села. Про це вже довго писали на цьому блозі. Вибач ВІД ТЕБЕ ЗАЛЕЖАЛО РІШЕННЯ ГРОМАДИ СЕЛА А МИ НЕ ЗНАЛИ ЩО ТИ ПРОТИ. ПІДПИШИСЬ І МИ ДО ТЕБЕ НЕ БУДЕМО ЗВЕРТАТЬСЯ БО ТАК МИ ВИРІШИЛИ А НЕ ТИ ШАНОВНИЙ КАЛИНІВЧАНИН А МОЖЕ І НІ НЕ КАЛИНІВЧАНИН.

      Видалити
    2. Наскільки мені відомо, із розмов з жителями села, більшість калинівчан схилялися до приєднання з Озерянами, звідси й запитання: який хер за людей все повирішував?!!

      Видалити
    3. Анонім 26.04 о 21:54. Прозвучало конкретне запитання, тож як нічого певного сказать не можете, то краще взагалі, помовчіть! Достеменно відомо, і не лише калинівчанам, що більшість населення схилялося на об'єднання з Озерянами, тут і дивуватися нічого. На черговому недільному квітневому сході переважна більшість людей сказали своє слово! Тож краще б пояснили, яким чином вже через два дні, у вівторок, коли заявилася в Калиновицю орда Варвинська, ще й не зовсім в адекватному стані, до залу не прийшла і половина з тих, хто був присутній на сході у неділлю! Відповідно і рішення прийнялося без врахування думки більшості! Хотілося б знати калинівських сраковилизувачів варвинських пупів землі! Село повинне знати своіх героів!.. Також цікаво знати окремі моменти господарювання, точніше безгосподарювання, калинівського сільського голови! Зокрема, скільки коштів отримало село від нещадного знищення ряду тополь по озерянській дорозі?!!! Наступним буде питання про "золотий" калиновецький водогін.

      Видалити
    4. "більшість населення", це той десяток люмпенів на обговоренні в Калиновиці 13.04.17 р.? А де аналогічний висновок Чернігівської ОДА, щодо об'єднання Озерянської терериторіальної громади. З ким об'єднуватись калинівчанам, з невдахою Дмитренком, який залишився біля розбитого корита разом з козачками.

      Видалити
    5. Отже людей ви вважаєте за люмпенів?! Хоча, чому я дивуюся... А що до Дмитренка, то побільше б таких у район, то більше б толку було і людям жилось би набагато краще!

      Видалити
    6. Ха, бачу у когось вже давненько рило у борошні було!!! Видно, вельмишановний аноніме, доведеться повторити сеанс борошнотерапіі, щоб навчити поваги!!!

      Видалити
    7. Анонім 27 квітня 2017 р. о 11:15
      "Козачки", як ви висловлюєтесь, принаймні повернули проїзд для дітей у громадському транспорті до старої більш-менш адекватної вартості. А що ви особисто зробили хорошого?

      Видалити
  3. А вибори коли будуть? Хоча орієнтовно, літо, чи осінь?

    ВідповістиВидалити
  4. Знову хтось (сеанс борошнотерапіі) пропонує. ПЕРЕЛЯК - ти коменти свої підписуй. Все ховаїшся то за тих то за інших. Особисто ти можеш повторити - (сеанс борошнотерапіі) ну сказав зроби. Це все закінчиться, а ти як був шакалом так ним і залишшишся.
    З повагою до всіх думаючих Кабалик С.В.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пане Кабалик, чого шшипите?! Щось знов не по вашому пошло?!

      Видалити
    2. Да ні все по моєму. Сидить анонім і пише різну херню, і те зроблю, і те робив, і тим не задоволений,(сеанс борошнотерапіі) а сам язик в дупу тільки писати вміє. ІНТЕРНЕТ ВОЇН.
      Питання чому коменти не підписує - страх, бо завжди ходив в Адміністрацію з "спущиними штанами" та похиленою головою РАБ. А це виліз писака хрєнов.
      З повагою до всіх думаючих. Кабалик С.В.

      Видалити
    3. Не звертайте уваги, бережіть здоров'я.

      Видалити
  5. шановний анонім 27. 04. 10 45 ти такий патріот села а от на відвертість тягне лише сьогодні.Де ти був коли пиляли топлі чи де ти був коли проект на водопос тачання не був нікому потрібен.А тепер коли зроблена справа і ти проснувся чи ти може чогось боявся а сьогодні винюхавши страх заговорив Прошу подякувати Булаеву який не дивлячись на свій молодий вік взяв насебе не легку ношу.А ти до цьщго часу ховаешся за анонімом.Покажи на що ти здатний шановна БЕЗДАРЬ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Від бездаря й чую! І ні за ким не ховаюсь, а спілкуюсь з тобою на рівних. От як будуть усі тут присутні аноніми підписуватись, як це робить пан Кабалик, то поговоримо по другому. А що до бездарі, то цей вислів більш притаманний для калиновецького сільського голови! Причому, виключно талановита бездарь!

      Видалити
    2. Можна подумать, хтось би прислухався до думки людей, чи брав би до уваги іх поради! Думайте, що пишите! По озерянській дорозі випилюють тополі. Так, можливо іх і потрібно було порозчищати, прорідити, але ж не валити всі підряд залишаючи купи гілля вздовж всієі траси! Чорнокленки позалишали!!! Стройове з тополь порозбирали, а гроші по карманах! Хоч би організували да людям по прицепу дров позавозили!!! Господарники хренові! Понасаджуйте, тоді пиляйте, упиряки!!!!

      Видалити
    3. Аноніму 28 квітня 2017 р. о 09:35 То вже на ваші проблеми. До вашої думки тепер нехай прислухається Дмитренко.

      Видалити
    4. Собаки лают, а караван идет.
      Привет Нью Васюкам.

      Видалити
    5. А до чого тут Дмитренко?!! Таке мов він гроші в карман кладе від продажу калиновецькоі деревини!

      Видалити
    6. Аноніми!!! Вперше чую, що тополя - будівельне дерево, портиться враз, хіба що на гроби. Щось ви ребятушки загралися, тошно вас читати. Гавкаєте, як собаки один на одного. Роботи - повний нуль, зате піаритеся як навіженні. Де приклади дій головенного, наглавнішого озерянчанина. Чи може його слова, щось таке - побудував будинок культури, рибу запустив в став, світло по селу, і т.д. Може йому пам'ятник бабахнемо в Озерянах. Ми також не всі тут за нього. Судить потрібно по п'ятому році роботи, а то щось дуже м'яко стелите, а спати прийдеться на камінні від розрух, що залишаться. Робимо свою ОТГ і нічого чіплятися до інших людей. Чи слабо!!!!!

      Видалити
    7. Яка в біса разниця, куди воно йде?!! Іде воно не за "спасибі", і дуже цікаво, скільки коштів отримала калиновецька сільська рада за виручену деревину. Та хто вам признається?! Не важко самим прикинути, знаючи вартість і об'єм знищеного дерева!

      Видалити
  6. Я так і не зрозумів Озеряни об'єднуються з зі своїми заручниками: Брагінцями, Кухаркою, Мармизівкою ...?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мармизівка і Брагінці іншого виходу не мають, а от Кухарка, ще має можливість зпригнути.

      Видалити
    2. Забули Озеряни вас спитати, що ім робить!

      Видалити
    3. А чого б це Кухарці спригувать?! Не дождете!!!

      Видалити
    4. Да Варвинській ОТГ, я думаю, все одно що там і як справи у можливій Озерянській ОТГ.
      Не варвинчани будуть проситися у поліклініку Варвинської ОТГ.

      Видалити
    5. Що значить: будуть проситися?! Потрібне буде лікування - будуть лікуватися, однак за свій кошт! Хоч так хоч інакше, та платить доведеться, і деззасоби купуємо, які вписують в загальний перелік ліків, і паперові полотенця, і резинові рукавички, і порошки... Цей перелік безкінечний. Скажуть ще й за лампочки платить-будем платить.

      Видалити
  7. Як, я так зрозумів обі*рався Дмитренко з об'єднанням!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та чого ви вчепилися до того Дмитренка?!! Мова йде про Калиновицю! Стосовно ж вашого вислову, то не радійте. Все в Озерянськоі громади буде гаразд. Як то кажуть: весна покаже, хто де насрав! Тож щось вам розуміти ще зарано, а злорадствувать, тим більше.

      Видалити
    2. Трохи не так, осінь покаже де вибори пройдуть.

      Видалити
  8. Так починалося і після революціі. А тепер долар30 газ7 ел енергія по гривні і трошки. А в Озерянах молоко подорожчало сміття вивозять за рахунок Дружби Новоі.Великий діяч перспектива села убрав біля памятника.Але все це не його досягнення а попередніх людей які працювали на благо села. Через певний період він також отримае оцінку своій діяльності.І всі ті хто пише сьогодні оди напише все про що не може сьогодні відверто сказати .Да будь сьогодні Димиденко при владі то ми б чули здравницю на його адресу.А ви ведете цього Дмитренка в прірву даючи себе на експеременти які бувае закінчуються трагічно.Щасти вам.

    ВідповістиВидалити
  9. Попередні допрацювалися на благо села, що в центрі у заростях туй вовки вили. Клуба за тими хащами видно не було! Вулиці села позаростали так, що декуди і рачки не можна було пролізти!Ставок у центрі села попередні запустили до повного його зневоднення!!! Перелік "добрих" справ попередника безкінечний!!! А з приходом нинішнього голови все змінилося! У наше село тепер не соромно і гостей запрошувати!

    ВідповістиВидалити
  10. Дак хто в винуватий в тому що ви загадили село. ТАК дИМИДЕНКО А ТРЕБА БУЛО ВИМАГАТИ РОБОТИ АДМІНКОМІСІІ ТА ПРИТЯГУВАТИ ВАС ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.Якщо ви так будете допомагати Дмитренку то через деякий час все буде по старому,Аякщо буде використовувати закон то буде в пошані але не у вас, Нас не перестроіш,

    ВідповістиВидалити
  11. Видно організатор із Демиденка був нікудишній, раз так запустив село!!! Або не до порядків було. Займавсь більш важливішими справами. Наприклад, як прилаштувати списаний трактор с.ради своім родичам...

    ВідповістиВидалити
  12. Через Павленкові дописи щодо обєднання, позитивов є те що розпочалося розкручення щодо розтягування землі у районі різними прохадімцями.Добре хоч аноніми у такий спосіб інформують хоч невелику горстку населення.
    Хотілося б більше дізнатисяпро так звану кампанію ІСТ-Агро, яка допомогла Старенченку у "законний " спосіб прикупити землю.

    ВідповістиВидалити
  13. і мені хотілося б про ICT-Агро дізнатись...і чому Гугл про неї не зна...попахує корупційними схемами...

    ВідповістиВидалити
  14. А ти ловко понюхай може ще чим попахуе?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Старший слідчий СУ ФР Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області майор податкової міліції Рудик Р.Ю. звернувся до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до документів, мотивуючи його тим, що громадяни ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, створили та організували діяльність схеми з незаконної конвертації грошових коштів та формування незаконного податкового кредиту з ПДВ, переведення безготівкових коштів у готівку на території м. Києва та Київської області для підприємств реально діючого сектору економіки, шляхом реєстрації та перереєстрації підприємств з ознаками фіктивності, а саме: ТОВ «Немпарт» (код ЄДРПОУ 39471757), ТОВ «Гредінг» (код ЄДРПОУ 39376308), ТОВ «Лікс груп» (код ЄДРПОУ 39284846), ПП «Олвітехно» (код ЄДРПОУ 36547110), ТОВ «Україна Вест Імпорт» (код ЄДРПОУ 34617992), ТОВ «Строй Кепітал Груп» (код ЄДРПОУ 39234753), ТОВ «Лейтер Плюс» (код ЄДРПОУ 39006869), ТОВ «Ленд Росс» (код ЄДРПОУ 38826475), ТОВ «Промтекс Торг» (код ЄДРПОУ 38150400), ТОВ «Леонікс Плюс» (код ЄДРПОУ 38934521), ТОВ «Інком Строй» (код ЄДРПОУ 38824525), ТОВ «Сіа Лімітед» (код ЄДРПОУ 39664146), ТОВ «Кванта Трейд» (код ЄДРПОУ 39669816), ТОВ «АТРІО» (код ЄДРПОУ 39436031), ТОВ «Інтер Агро Лан» (код ЄДРПОУ 38489983), в результаті чого підприємства реально діючого сектору економіки ухилились від сплати податку на додану вартість на загальну суму 100 млн. грн., що завдало державі збитків в особливо великих розмірах.
      24.10.2015 року проведено огляд Інтегрованої автоматизованої інформаційної системи «Податковий блок», під час якого встановлено, що «Податковий кредит» (постачальники товарів/робіт/послуг) для вказаних вище підприємств з ознаками фіктивності, сформовано від підприємств реально діючого сектору економіки, в тому числі Договір про спільну діяльність від 1104.2014 № Б/Н - уповноважена особа ТОВ «Іст Агро Сервіс» 38402284 (код ЄДРПОУ 531871601, Чернігівська обл., Варвинський р-н, смт. Варва, вул. Зарічна, 3).

      Видалити
    2. подумаїш... 100 лямів не доплатили... мєлочі то все

      Видалити
    3. зато Насіров тепер у нас президент Федерації дзюдо України. норм чьо там

      Видалити
  15. Одне з найбільших і найдревніших сіл Менського району, яке в домонгольські часи належало княжому столу (звідси й назва), на виборах до Менської об’єднаної територіальної громади продемонструвало чи не найнижчу явку виборців на Чернігівщині. Більша частина стольненців, які все ж пішли на виборчі дільниці, поставили підписи під колективним зверненням на вихід із Менської ОТГ. Незважаючи на результати виборів, стольненці збираються до суду. Мета - вихід із Менської ОТГ і утворення власної об’єднаної громади.



    Попри рішучу налаштованість громади, яка змусила сільських депутатів скасувати рішення про входження до Менської об’єднаної територіальної громади, у Стольному вибори все ж відбулися. Селяни не зривали виборів, а голосували на двох округах, продемонструвавши одну з найнижчих явок виборців на виборах до 0ТГ.

    Якщо в цілому на виборах до Менської об’єднаної громади активність виборців досягала 58 відсотків, то в Стольному проголосувало трохи більше третини селян, які мають право голосу.

    Разом із тим, на виході з дільниць активні стольненці збирали підписи за вихід із Менської ОТГ і утворення власної об’єднаної громади.

    «З 530 людей, які прийшли на вибори, підписи за відокремлення від Мени поставило майже 300 чоловік, - каже власник місцевого сільського підприємства ТОВ «Праця-Стольне» Андрій Пасічник. - Раніше під зверненням підписалися 874 стольненці».

    Село з профіцитним бюджетом в один мільйон триста п’ятдесят тисяч гривень не хоче за власний рахунок утримувати армію чиновників, та ще й не своїх. Люди прагнуть бачити тут свою громаду без ставлеників олігархів і латифундистів, а головне - самостійно розпоряджатися власними грошима та майном. Активні селяни не полишають спроб у судовому порядку довести власне право на самостійність. Так, на 15 травня у Менському районному суді відбудеться судовий розгляд за позовом однієї з активісток, яка вимагає встановити факт не входження Стольненської громади до Менської ОТГ. Місяцем раніше той самий суд фактично визнав правомірним останнє рішення сесії Стольненської сільської ради, яка під тиском селян скасувала своє попереднє рішення про входження Стольного до Менської ОТГ.

    Селяни сподіваються на позитивний результат судового спору, за результатами якого вони збираються утворити окрему від Мени об’єднану територіальну громаду. Інакше обіцяють дійти до Європейського суду з прав людини. Боротьба за право добровільного вибору триває.

    ВідповістиВидалити
  16. Якби такі гроші усим тим складовим які хочуть обеднатися з Озерянами. Але всі дотаційні...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. місцева влада озерянчан лякає тим, що вони залишаться без грошей. он уже бумагомараки з*явились - тягнуть кота за.... висновок Куліч не підписує - досі рахують. що сказати ще... надіюсь ця епопея з Озерянською громадою матиме щасливий фінал, який, можливо, стане великим початком

      Видалити
  17. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити