середу, 11 березня 2015 р.

У Варвинській РДА почалася люстрація.


УКРАЇНА
ВАРВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
     02 березня    2015 року               смт Варва      

                   36  Про проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади»


                На виконання Закону України «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 №563, Плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 №1025-р та розпорядження в.о. голови обласної державної адміністрації від 25.02.2015 №81 «Про проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» :

 1. Провести перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади” (далі – перевірка) першого заступника голови районної державної адміністрації, керівника апарату районної державної адміністрації, начальників відділів та завідувачів секторів апарату районної державної адміністрації, начальників управлінь, заступників начальників управлінь, начальників відділів та інших структурних підрозділів районної державної адміністрації, визначивши 10 березня 2015 року днем початку проведення перевірки.

2. Визначити відділ організаційної, кадрової та юридичної роботи апарату районної державної адміністрації відповідальним за проведення перевірки посадових осіб щодо першого заступника голови районної державної адміністрації, керівника апарату районної державної адміністрації, керівників структурних підрозділів апарату та структурних підрозділів районної державної адміністрації.

3. Відділу організаційної, кадрової та юридичної роботи апарату районної державної адміністрації забезпечити ознайомлення з цим розпорядженням першого заступника голови районної державної адміністрації, керівника апарату районної державної адміністрації, керівників структурних підрозділів апарату та структурних підрозділів районної державної адміністрації.

4. Начальникам управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації, управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, фінансового управління районної державної адміністрації у підпорядкованих структурних підрозділах провести перевірку, визначити відповідальних за проведення перевірки, забезпечити ознайомлення із цим розпорядженням працівників підпорядкованих структурних підрозділів.

5.Першому заступнику голови районної державної адміністрації, керівнику апарату районної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівникам структурних підрозділів апарату районної державної адміністрації, начальникам управлінь, заступникам начальників управлінь у десятиденний строк з дня початку проведення відповідної перевірки подати до відділу організаційної, кадрової та юридичної роботи апарату районної державної адміністрації власноручно написану заяву про те, що до нього (неї) не застосовуються (застосовуються) заборони, визначені частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них за встановленою формою, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік.

 6. Сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації.

7. Відділу організаційної, кадрової та юридичної роботи апарату районної державної адміністрації, сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації протягом трьох днів після одержання відповідної заяви забезпечувати розміщення на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації:
1)  інформації про початок проходження перевірки особою;
2) сканованих копій вищезазначеної заяви та декларації (крім відомостей, що законом віднесені до інформації з обмеженим доступом).

8. Начальникам управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації, управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, фінансового управління районної державної адміністрації протягом трьох днів після одержання відповідної заяви від працівників підпорядкованих структурних підрозділах надати до відділу організаційної, кадрової та юридичної роботи апарату районної державної адміністрації  інформації про початок проходження перевірки особою, копії заяв та декларацій осіб, стосовно яких проводиться перевірка (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом) в паперовій та електронній формі (скановані копії у форматі pdf) для оприлюднення на офіційному  веб-сайті районної державної адміністрації.
9. Координацію роботи щодо виконання розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Філоненка О.І., контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 Голова районної
державної адміністрації                                                            Л.В.Доля


Немає коментарів:

Дописати коментар