пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Підвищення плати за газ




А зараз в чию кишеню йде "різниця"?!

12 коментарів:

  1. З початку 2014 року гривня знецінилася приблизно в три рази. Отже, всі хто отримує зарплати, пенсії, а також зберігає заощадження в гривнях, стали біднішими втричі. Але на цьому Порошенко, Яценюк, Гонтарєва вирішили не зупинятись, і тепер на українців чекає підвищення тарифів в рази. Але й цього виявилось не достатньо, тому Верховна Рада прийняла геноцидну норму щодо зменшення на 15% пенсій працюючим пенсіонерам.

    Ну якщо українці при цьому мовчать, значить їм це подобається? Значить, вони думають, що так і має бути? Якщо вони не виходять, не беруть під контроль НБУ, не роблять Гонтарєвій сміттєву люстрацію, якщо вони терплять постійну брехню Яценюка і Порошенка, значить люди погоджуються з такою політикою геноциду проти себе. Значить, вони схвалюють власне знищення, значить їм подобається бути жебраками.

    Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії

    ВідповістиВидалити
  2. це залежить не відЯценюка а від тоі злидоти до якоі він привів нас. А ми тепер як ті телята в пустелі просимо пощади але в кого?

    ВідповістиВидалити
  3. А хто ж за них голосував? Тепер радійте, а не губи надувайте!

    ВідповістиВидалити
  4. А голосували за нього всі ті хто не був навіть обабіч Майдану, бо хто був - той бачив яке воно нікчемне

    ВідповістиВидалити
  5. Побув на Майдані надивився на нікчемного а потім твердив що як ми заживимо, Так користуйся благами за які поклали людей у сиру земельку.Впереді ще багато крутих поворотів буде пережито народом а ти голосуй за тих на кого ти надивився на майдані.

    ВідповістиВидалити
  6. Тепер виходить знову януковичів треба обирати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Потрібно потерпіти два-три роки і буде Вам щастя, буде Європа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Видалити
  7. Буде жопа, а не Європа, нікому ми там не потрібні, ні в минулому, ні в теперішньому, ні в майбутньому.

    ВідповістиВидалити
  8. Дякуемо Вам за запізнілу але конкретну адресу куди ми ідемо під гаслами великих реформаторів.

    ВідповістиВидалити
  9. Ми - не потрібні, а от територія...

    ВідповістиВидалити
  10. В Меморандуме МВФ четко прописано указания, что должна сделать Украина в обмен на получение кредитам МВФ. Как известно, всего МВФ выделил 17,5 млрд. долл., но первый транш будет только 5 млрд. долл. из них 2,7 млрд. долл. уйдет на оплату долгов за газ России и ЕС. А второй транш в размере уже 1,7 млрд. долл. Украина сможет получить только в июне 2015 года, и только если исполнит все указания МВФ. Последующие транши будут выдавать поквартально, но только после того, как миссия МВФ проверит выполнение Украиной требований фонда. Если Украина не будет выполнять требования МВФ, первый транш может оказаться и последним.
    Итак, чего же требует МВФ от Украины и украинского народа.
    - повысить с 1 апреля 2015 года тарифы на газ для населения до 7188 грн за тыс. куб м природного газа, и установить плату за горячую воду 625грн/Гкалл. Соответственно вырастут тарифы на электроэнергию, холодную воду и канализацию, но это уже будет решение местной власти;
    - принять закон, согласно которому должников за оплату по новым тарифам за газ будут отключать от газоснабжения;
    - выделить 12,5 млрд. грн на выплату субсидий по тарифам ЖКХ в 2015 году, но при этом провести меры по сокращению лиц, которые незаконно получают эти субсидии;
    - за 2015 год на 3% уменьшится госчиновников и на 20% всех лиц получающих заработную плату за счет госбюджета. Сокращение должно быть завершено уже к концу сентября 2015 года;
    - начиная с 1 апреля 2015 года повышать пенсионный возраст выхода на пенсию на 5 лет, как женщинам, так и мужчинам. Но предлагается пенсионный возраст повышать из расчета 6 месяцев за один год. Но по отдельных льготным категориям работников, пенсионный возраст может повышаться быстрее. Предлагается уменьшить количество льготных пенсий по всем категориям пенсионеров;
    - до конца марта 2015 года будет принят закон, согласно которому государственное финансирование сохраняется только для медицинских учреждений первой медицинской помощи, при этом лечебные заведения будут переведены на самоокупаемость и самофинансирование за счет денежных средств населения. Для этого планируется внедрить медицинское страхование украинцев;
    - до конца мая 2015 года принять законы об уменьшении учебных заведений, оптимизацию количества школ и высших учебных заведений, которые финансируются за счет госбюджета. Реформу по уменьшению школ и ВУЗов начать с 1 сентября 2015 года и завершить за 2015-2016 годы;
    - в 2015 году будет повышены налоги на доходы физических лиц и расширена шкала налогов. Планируется, что в 2020 году общая сумма собираемых налогов на доходы физлиц будет превышать в 2,5 раза сумму собираемых налогов 2014 года. Уже в 2015 году на 35% вырастут поступления в госбюджет за счет большей суммы налогов уплачиваемых украинцами.
    Можно было ожидать, что ничего хорошего реформы МВФ украинцам не дадут, как не дали и грекам. Главная идея МВФ, это сейчас всех обложить налогом, урезать все расходы, а может потом через десять или сто лет в Украине произойдет чудо, и тогда уже ни о каких реформах МВФ никто не вспомнит. Вся логика их реформ направлена на снижение уровня жизни украинцев. Они обоснованно считают, что украинцы очень зажиточно жили до Майдана, и поэтому они вынуждены были сделать революцию, так как не могли больше терпеть такой произвол властей. Ибо до Майдана средняя заработная плата украинцев была 450 долларов в пересчете по официальному курсу НБУ, а сейчас не больше 120 долларов, а в 2020 году, если верить прогнозам МВФ, будет не больше 250 долларов. Зато реформы МВФ будут проведены.

    ВідповістиВидалити
  11. Відсторонений голова Держфінінспекції: Яценюк очолив схеми Януковича

    Відсторонений голова Державної фінінспекції Микола Гордієнко заявив, що прем'єр Арсеній Яценюк очолив корупційні схеми Януковича-Азарова.

    Про це йдеться його заяві, яку він передав в ході свого звіту у Верховній Раді, повідомляє "Громадське ТБ".

    Гордієнко заявив, що в ході перевірки приватизації "Укртелекому" "доведено факт невиконання на суму 220 млн грн договірних зобов'язань.., що є підставою для негайного скасування договору".
    Він переконує, що цю справу почали гальмувати екс-глава Мінфіну Олександр Шлапак та Арсеній Яценюк.
    Гордієнко заявив, що Держфінінспекція провела 4 тисячі ревізійних перевірок, в ході яких виявили фактів корупції на більш як 7,58 мільярда гривень.
    Серед іншого почали перевірки "ЕнергоАтома", "АтомКомплекту" та всіх АЕС.
    "У день підведення підсумків перевірки ЕнергоАтом прем'єр-міністр Яценюк, щоб приховати факти корупції, відсторонив мене від виконання службових обов'язків", - заявив Гордієнко.
    Як відомо, Гордієнко був відсторонений від виконання обов'язків 4 березня на два тижні.
    Яценюк мотивував це "необ'єктивністю проведення фінансової перевірки концерну Антонова, зловживанням фінансових інспекторів під час проведення аудиту великих державних компаній і відсутністю дієвого контролю за державними коштами та майном".
    З березня 2014 року головою "ЕнергоАтому" був призначений Юрій Недашковський.
    Раніше його вважали креатурою близького соратника Яценюка, депутата від "Народного фронту" Миколи Мартиненка та екс-депутата Давида Жванії. Але потім партнери посварилися, а Жванія наблизився до президента Петра Порошенка.
    Українська правда

    ВідповістиВидалити