суботу, 27 червня 2015 р.

За сколько вы продали Украину?

6 коментарів:

  1. Розплакалася, я мати, чию дитину, як собаку, виловили і відправили в армію. Та тільки шоколадний президент не чує нас. Він брехливий хапуга. Я підтримую всі ваші, діти, думки.

    ВідповістиВидалити
  2. Гроивню до 100 ставлю на те, що вже по осені будуть палати шини на в центрі столиці. Як і годиться, на жовтень.

    ВідповістиВидалити
  3. Максимум на листопад. Ці місяці в нас знакові з давніх давен.

    ВідповістиВидалити
  4. Боляче слухати правду....Але Бог є...

    ВідповістиВидалити
  5. Президентові України Петру Порошенку

    Національна спілка письменників України з тривогою звертає Вашу увагу на те, що за рік правління країною нинішня влада майже нічого не зробила для усунення з гуманітарної сфери керівництва старої команди В. Януковича.

    На своїх посадах досі працюють ректори вищих навчальних закладів, директори департаментів і управлінь від Києва до районних центрів, чиновники Держкомтелерадіо, які відповідають за книговидання та інші ділянки культури, директори театрів, у повному складі зберігся Шевченківський комітет. Більшість музеїв досі зберігають радянські експозиції, усього 4,8 відсотка українських пісень звучить в ефірі на українському радіо і телебаченні, в Україні і досі виходять в ефір «Русское радио», «Шансон», «Ностальгия» та інші, які виховують у слухачів ностальгію за Радянським Союзом і прив’язують Україну до російського світу.

    Незважаючи на війну з Росією, в Україні продовжують виходити російські газети «Правда», «Комсомольская правда», «Московский комсомолец», «Труд», «Известия». Вже набила оскому газета «Вести», яка щодня безкоштовно роздається у Київському метрополітені. Ця газета, що фінансується російськими спецслужбами, дестабілізує ситуацію в Україні. За рік війни російські ЗМІ в Україні, яких за великі хабарі захищають українські державні службовці, деморалізували суспільство і домоглися того, що військкомати не можуть мобілізувати на війну нових призовників. Чи слід цьому всьому дивуватися, якщо Вашими радниками з гуманітарної політики залишається колишні кадри В. Януковича?

    Навіть в умовах війни Російська Федерація змогла нав’язати Україні шкідливу для нашого суспільства формулу «Єдина країна-Единая страна», яка захищає російський світ і ослаблює формування культурної нації. Відсутність контролю за дотриманням Конституції України, де записано, що Конституція має пряму дію, призводить до того, що стаття 10 Основного Закону України нечинна, а діє принизливий українофобський закон Ківалова-Колісниченка.

    Революція Гідності відбулася тому, що люди захотіли змін у суспільстві, і серцевиною змін у всіх країнах завжди була гуманітарна політика. Вимагаємо провести люстрацію керівництва гуманітарної сфери та позбавити ліцензій російські видання і електронні ЗМІ для припинення повзучої деморалізації країни в умовах війни з Росією.

    Секретаріат Національної спілки письменників України

    ВідповістиВидалити