вівторок, 12 червня 2018 р.

Оголошення щодо пленарного засідання


 14 червня 2018 року о 14 годині відбудеться пленарне засідання сесії  Варвинської селищної ради з наступним порядком денним:




Порядок денний 10-ї сесії селищної ради

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності та передачу земельної ділянки в оренду.
2. Про прийняття у комунальну власність Варвинської територіальної громади з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення
3. Про дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
4. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність
5. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок 
6. Про розгляд заяви Лайпанової О.Н.
7. Про припинення права користування земельними ділянками
8. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад
9. Про  комплексну програму з реалізації міграційної політики Варвинського районного сектору Управління Державної міграційної  служби України в Чернігівській області  на 2018  рік
10. Про результати службового розслідування
11. Про затвердження акту приймання-передачі
12. Про селищну Програму оздоровлення та відпочинку дітей Варвинської об’єднаної територіальної громади  на 2018 рік
13. Про безоплатне приймання окремих бюджетних установ, закладів та майна освіти у власність Варвинської селищної ради
14. Про редакційне уточнення найменування об`єкта (заходу) визначеного розпорядженням КМУ від 06.12.2017 № 861-р «Деякіпитання розподілу у 2017 році субвенції  з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій»
15. Про внесення змін до рішення другої сесії сьомого скликання селищної ради від 22 січня2018 року№19-2/18отг «Про селищний бюджет на 2018 рік»
16. Про внесення змін до рішення сесії Варвинської селищної ради від 17.05.2018 № 24-8/18отг «Про утворення Центру надання адміністративних послуг та затвердження Положення про нього»
17. Про затвердження Акту приймання-передачі
18. Про передачу майна відділу освіти,дітей, молоді та спорту
19. Про списання основних засобів КП «Господар»
20. Про затвердження переліку проектів,що фінансуватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету
21. Про внесення змін до Плану (Програми)  соціально – економічного та культурного розвитку Варвинської селищної  ради на 2018 рік
22. Про викладення рішення від 17.05.2018 р №20-8/18отг «Про безоплатне приймання окремих бюджетних установ, закладів та майна освіти у власність Варвинської селищної ради» в новій редакції
23. Про внесення змін до Програми сприяння створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у смт Варва на 2017-2018 роки.
24. Різне

1 коментар:

  1. Притча про бджолу і муху :

    Скажімо, наприклад, що у брудному приміщенні, хтось в кутку поставив вазу з квіткою. Якщо залетить туди бджола, вона пролетить повз усе брудне і не сяде до тих пір, поки не знайде квітку і тільки там зупиниться.

    І якби ти упіймав цю бджолу і запитав, де там сміття або смітники, вона відповість, що нічого такого вона не помітила, зате ось там є гортензії, а там - троянди, а ще далі - фіалки, там - мед, а ось там - цукор. Вона виявиться знавцем усього прекрасного.
    Кожна людина знаходиться або в категорії Мухи, або в категорії Бджоли і сама вибирає, на чому їй фокусуватися.
    І закінчив Старець:
    - Коли до мене приходять люди і починають звинувачувати інших, я привожу їм цей приклад і пропоную вибрати, в якій категорії вони хочуть знаходитися.
    Вибір очевидний.
    Щастя вам Люди!

    ВідповістиВидалити