пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Шахраї у Варві.


 Цього місяця неабияк активізувалися шахраї, що видають себе за податківців. Цього разу до відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Чернігівській області ГУ ДФС у Чернігівській області надійшла інформація, що телефонують підприємцям смт. Варва.

Дзвінки надходять з телефонних номерів: (095) 731-58-62, (066) 260-87-02. Невідомі особи представляються начальником Варвинського відділення Прилуцької ОДПІ і вимагають надати грошові кошти шляхом зарахування на картковий рахунок № 5167 4910 1602 0447, відкритий у відділенні Ощадбанку на ім’я Бобилева О.Л.

Звертаємо увагу, що це шахрайство!!!
Якщо вам надійшов такий дзвінок, то будь ласка перевірте інформацію, зателефонувавши до відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Чернігівській області ГУ ДФС у Чернігівській області за номером (0462) 668-522.
Цим ви вбережете не тільки себе, а й інших підприємців області.

За повідомленням відділу організації роботи ГУ ДФС
у Чернігівській області

2 коментарі:

  1. наче б серйозна фірма відділ внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Чернігівській області і не зможе зробити дрібниці вирахувавши дозвонювачів і володара картки...…...ганьба

    ВідповістиВидалити
  2. А чи не здається Вам, що місцеві підприємці, встановлюючи ціни на свої товари та послуги (які найбільші в області), набагато гірше тих шахраїв?

    ВідповістиВидалити