четвер, 26 вересня 2019 р.

Засідання бюджетної комісії 23.09.2019

1 коментар:

  1. У Прилуках створюють громадський патруль

    Прилуцькі ветерани МВС створюють у місті громадський патруль. Його мета - захист та охорона рідних Прилук від порушників законодавства. Усі, хто бажає взяти участь у проекті, можуть звернутися до ініціаторів - Громадської організації «Прилуцький Козацький Полк». До речі, патруль діятиме за підтримки активістів і стартує на безоплатній основі.

    Наразі тривають останні приготування, зокрема 23 вересня відбулося засідання круглого столу у місцевому відділку поліції за участі представників громадських організацій «Прилуцький Козацький Полк», «Небайдужі Прилучани» та ін. Начальник поліції Олександр Яцик схвалив ініціативу громадськості та пообіцяв співпрацювати задля охорони правопорядку в Прилуках. До громадського патруля буде закріплений співробітник поліції, який згідно з законом України має певні повноваження.

    - Головна мета громадського патруля - попередити правопорушення та повідомляти в поліцію, - каже керівник ГО «Прилуцький Козацький Полк» Сергій Ткаченко. - Набір до команди добровольців ще триває. Нам потрібні диспетчери, зайнятість з 17.00 до 02.00, в будь-який день. Завдання - моніторити камери спостереження, якщо помітили правопорушення - повідомляти патрульних. До проекту також запрошуємо патрульних та автопат-рульних. їхні завдання - обхід центральної зони міста та об’їзд основних ділянок скупчення молоді.

    За словами активістів, про паливо, чай, каву, бутерброди для добровольців подбають небайдужі підприємці Прилук та всі бажаючі.

    Ініціатори громадського патруля обіцяють усе фіксувати на фото та відео, влаштовувати прямі ефіри у соціальній мережі.

    - Хто переймається проблемами свого рідного міста - приєднуйтеся до доброї справи, - закликають активні прилучани. - Давайте наведемо лад разом і проявимо патріотизм на ділі!

    ВідповістиВидалити