середу, 15 жовтня 2014 р.

Нашестя кандидатів триває...

 Чим далі, тим більше кандидатів у депутати, намагаються захопити душі виборців на Варвинщині. Окрім наметів та макулатури у поштових ящиках, тепер ми маємо відчувати на собі ці погляди з славнозвісних білбордів. Тепер, до народного фронту добавився солодкий кандидат.
Звичайно, Варвинський бюджет, не готовий прийняти щирі внески, на свої рахунки, за розміщення цієї реклами (Гусары денег не берут). Можна припустити, що кандидат від шоколадного короля, міг завезти цукерки в дитячі садки. Тим більше, на такому гарному фургоні... 


Тому, першим ділом ми навели відомості. Солодощі в заклади не поступали. 

Поряд з цим, деякі скептики, одразу заявили: "Ой, побачила б Валинтина Василівна такий бєзпрідєл, ох і дала б їм парла...". Запевняю, Вона - в курсі. 



Користуючись нагодою, хочу попросити Шановну, а можна, як повисять кандидати, замостити на те місце рекламу цього блогу. Не на багато. Хоч на місяць?! 

Ледь не забув. Шановні слідчі. Якщо вас зараз почнуть тиснуть, щоб ви провели розслідування, а ви не знаєте з чого та кого почати, на честь минулого дня юриста даю підказку. (просто версія: "вночі, невідомі, вчинили неправомірний акт з наклейки агітаційної реклами" - не проканає). Підказка у світлинах - одна вище, одна нижче тексту.


Для тих хто не в темі. Реклама є - відповідних надходжень в бюджет - нема.

2 коментарі:

  1. А от і не так, грошики вже намісті. Не багато але для відмазки перед отими дотошними нишпорками хватить.

    ВідповістиВидалити
  2. А за Яцика і Кодлика хто розрахується.

    ВідповістиВидалити