неділю, 13 січня 2013 р.

ДАІ Варва

В продовження попереднього посту:
Чекаємо на Ваші коментарі

4 коментарі:

  1. А как ВЫ зашли в дежурку,об этом есть запись в журнале регистраций. И второй нюанс, можно ли было снимать скрытой камерой.Интересно как отреагировал Нач.Варвинского РОВД,может кто то прокомментирует.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юний Спілберг, камерою, знімав виключно Себе. Що не забороняється чинним законодавством України.

      Видалити
    2. ти шо не видно кого знімав, і плюс розмова записана, це забороняється в режимному обєкті, а викладене відео для масового осмотра без дозволу людини забороняється законом, за таке треба притягнути до кримінальної відповідальності

      Видалити
  2. Попутна консультація для працівника Варвинського РВ УМВС, який роз'яснює суть згаданої ним статті 383 (384) Конституції України (14-та хвилина розмови). Запевняю Вас, Конституція України, як на момент її згадування, так і на сьогоднішній день, містить в собі тільки 161 статтю. Більше ще не написали.
    У випадку, якщо хтось має бажання в коментарі сказати що: "з ким не буває, поплутав Конституцію з Кримінальним кодексом". Нагадаю, що такі помилки може зробити школяр, або просто пересічний громадянин, але ніяк не Посадова особа. Як взагалі можна тлумачити статтю, не знаючи її?!

    ВідповістиВидалити