неділю, 6 січня 2013 р.

Сергія Гайдая нагороджено орденом святителя Миколая Чудотворця

В продовження тематики "Дружба-Нова". Ми вирішили знайти і світлі сторони, а то якийсь, суцільний негатив випливає. І знайшли! 

Сергія Гайдая нагороджено орденом святителя Миколая Чудотворця.


31 грудня Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії прийняв генерального директора компанії «Дружба-Нова» Сергія Гайдая.

За заслуги перед Українською Православною Церквою, зокрема, за благодійність та будівництво храмів Сергій Анатолійович був нагороджений орденом святителя Миколая Чудотворця.


Зазначимо, що за його участі споруджуються та відновлюються храми в різних регіонах України, надається значна благодійна допомога закладам охорони здоров’я, освіти, культури, територіальним громадам, соціально-незахищеним верствам населення.


Колектив  varva-news.blogspot.com приєднується до щирих привітань шановного Сергія Анатолійовича!

7 коментарів:

  1. Свої побажання до шановного Сергія Анатолійовича є і в людей ось із цього "кіно"
    http://vikna.stb.ua/news/2012/12/27/124225/

    ВідповістиВидалити
  2. Сп....ть столько денег и выделить на церковь,а потом за это получить награду и благословение.
    МЕТРОПОЛИТ - побойся БОГА.
    Обобрали ваших же прихожан.
    Или построили еще одну церковь чтобы обдирать прихожан дальше.
    ОТ 2013 "ДРУЖБЕ" не СПАСТИСЬ.

    ВідповістиВидалити
  3. До цього матеріалу гарним коментарем буде публікація із вашого сайту "Дружба і туберкульозна диверсія". Захоплення туберкульозного санаторію в Симеїзі таки варте ордена святителя Миколая Чудотворця!

    ВідповістиВидалити
  4. Во жизнь пошла, хочеш орден тащи деньги и получай. Интерестно а сколько отшелестели.
    Может кто то вкурсе, так отпишитесь.

    ВідповістиВидалити
  5. Тут гроші не проходять шановні аноніми, це заслужить треба!

    ВідповістиВидалити
  6. мені завжди було цікаво - що спонукає людину балакати чи писати чужою мовою, коли в тому немає необхідності? що примушує людину покласти на своїх дідів, прадідів, виявити привселюдно, хай і під "анонімом", таку неповагу до них, до своєї крові і пам`яті? довгі роздуми про те, що ж є рушієм їхнього вибору приводять мене до єдино можливого висновку: причина їхньої поведінки, це звичайне лохівство, і бикоцтво. саме так - за російськими реченнями різного ступеню грамотності(навіть бездоганними), ховаються звичайнісінькі лошари і бикота, яка на рівні підсвідомості усвідомлює свій статус і в намаганні приховати його, користає російську мову, вважаючи її(знову ж таки через свою бикуватість) "просунутішою" і "крутішою".
    це не стосується зайд із кацапії, які майже все життя прожили в україні але "упертонеможуть" і слова сказати нашою мовою - у них інша причина(хоча процент лохо-бикуватого бидла там не менший). але про це може колись пізніше.
    тепер по темі))
    хотілося б якось конкретніше - де саме ті об`єкти, які фінансувались сірожою. мабуть вони є, але хотілось би знати точніше, що це за об`єкти, скільки їх і де вони.

    ВідповістиВидалити