неділю, 28 липня 2013 р.

Звернення до ІТ інтелігенції.

Звернення до інтернет-вікінгів, працівників ІТ і просто шукачів net пригод.
Любі друзі, в житті є набагато приємніші, корисніші і потрібніші речі, ніж намагання покласти цей тематичний ресурс. Окрім цього, філософія хакінга полягає в відкритті інформації, і донесенні її в суспільство, а не закритті і знищенні.

П.С. Ваші сканери портів дещо застаріли ;)

З повагою, admin.



4 коментарі:

  1. Недаремно ж хтось із Анонімів у коменті до попередньої новини сказав: "Що стосується відділу ІТ, то Кернелу ще далеко до них". У чому далеко? У тому, щоб "замочити" ресурс, який комусь не подобається? ... А офіційний сайт "Дружби-Нової" згас як Пилипко в житі. Невже тому, що наважились назвати прізвище нового директора? Чи тому, що зробили це пізніше від інших?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сам ти анонім! :-/

      Видалити
    2. А що тут поганого у анонімних коментах? Читайте і обговорюйте сам комент без чекістських досліджень біографії автора. У нашому районі що не прокоментуй відкрито відразу перейдуть на особистості. Типу “а чим ти, мовляв, займався на окупованій території”? Як буде можливість, то і гайки прикрутять, де треба, щоб менше балакав зайвого. Для того й наш блог є, аби кожен міг висловити свою позицію. І начальству не зайве почути інколи голос народу, а не тільки прославляння у районній газеті.

      Видалити
  2. То дружбовський сайт сюди переїхав?! ;))

    ВідповістиВидалити