понеділок, 3 березня 2014 р.

Колабораціоністам ні!


 Після перемоги майдану на місцях з'являються небезпеки приходу до влади не менш одіозних сил та постатей ніж регіонали. На думку членів місцевого осередку "Батьківщини", та на думку інших виборців такою одіозною постаттю є Ляшенко М.Г.  Ви можете самі пересвідчитися в документі нижче.  

Також кожен читач може лишити свою думку з цього приводу.




50 коментарів:

  1. Мабуть це далеко не повний перелік громадян, які підписали цей лист. А взагалі таких треба відсторонювати від керівництва партійною організацією. Крім патологічної схильності до наживи, в цього індивідууму нічого немає. Схоже, коли буде винесене питання на сесію районної ради про його обирання на виборчу посаду, зійдеться другий майдан!

    ВідповістиВидалити
  2. Я проти Ляшенка як не компетентної особи, але підписи під цим так званим листом "фількіна грамота", пройшлися "патріоти" по будинку, а у Варві зброд народу з ближніх сіл аби що підписувать. Дуже дивує підпис Кордур, у цієї баби доця плодить діток, живе в своє задоволення, а баба, оформляючи опіки та постійно вимагає всяких фінансових та матеріальних допомог, гребе гроші лопатою.

    ВідповістиВидалити
  3. У відставку це одне. Депутати районної ради викрили оборудку з працевлаштування Ляшенка в районну раду керуючим справами замість Соломахи, який пішов на пенсію. Це призначення відбулось із грубим порушенням законодавства. Там доведено судом підроблення трудової книжки. Але правоохоронники не поспішають заведену кримінальну справу доводити до кінця. З приходом нової влади можливо це питання буде розв’язане. Тут далеко не одна стаття кримінального кодексу!

    ВідповістиВидалити
  4. Конечно,бумага выдержит все.Я лично знаю Николая Григорьевича.Не такой он уже и страшный,как его "разрисовали".Когда меня уговаривали подписать это письмо,я категорически отказался.Считаю,если у автора этого письма личная неприязнь -это не по мужски поливать грязью человека,который этого не заслуживает.И если куда бы вы не обратились ,вам дают "от ворот поворот" значит все это просто наговор.

    ВідповістиВидалити
  5. Почему авторы этого письма подписываются за всех избирателей и за всех членов партии.Я тоже член партии и выходить из ее рядов не собираюсь.У нас всегда получается так, что в другом человеке мы видим один негатив, а себя считаем святыми людьми. Так к примеру, сборщик подписей Евтушенко С. бывший бухарик,хам и вор. Облопошил всех своих родственников, а теперь перекинулся на родственников жены, в частности на брата. Хочет посадить его в тюрьму,тещу сделать алкоголичкой, а наследство захапать.Так что это тот еще рвач.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наскільки відомо, то це Ляшенко те що Ви сказали. Бухарик, хам і злодюга! Скільки раз кодувався від алкоголю? Крім того, що обдурив своїх членів партії (розвів їх на гроші), хай розкаже з ким , скільки і як крав бідони з-під молока в колгоспі Україна, де він їх дів? Як звільнився з міліції і за чиєю ініціативою (думаю особова справа там збереглася. Було б добре, якби її кинули в інтерет). Як звільнився з адміністрації і за чиєю ініціатиівю? Дякуючи кому, за що та як прийшов у районну раду? Як і де і за що одробляв адміністративне покарання згідно рішення суду і багато чого іншого.
      Запитайте на базарі чи можна з такою людиною мати справу і там Вам розкажуть про цього торгівця дріжжями і про те, як він прибирав своїх конкурентів.
      Як залякував співробітників міліції, тих, хто відкривав та веде кримінальну справу проти нього за підробку документів, дякуючи яким він працює в районній раді і багато інших моментів про які можна говорити.
      Його треба гнати не тільки з районної ради разом з тими, хто його покриває, а й з «Батьківщини» також. І чим скоріше це буде, тим краще для всіх.

      Видалити
  6. Все относительно в этом мире… Европейцы изображают ангела белым, а дьявола черным. Напротив, того африканцы - дьявола светлым, а ангела темным.

    ВідповістиВидалити
  7. Правильно! Я за Ляшенка! Нормальный мужик. Любые вопросы может решить и за себя и за других, а писак гнать в три шеи!

    ВідповістиВидалити
  8. Противно читать комментарии.Из всего видно собралась пара-тройка лодырей бездельников и не знают чем свои языки занять,и все как один против Ляшенка. Да соберитесь вы уже вместе, да покусайте друг друга, может вам легче станет. А Ляшенку Н.Г. так держать!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Самое интересное, что комментарии "За" писал один и тот же человек! Не трудно догадаться кто это делает!
    Что касается фигуранта "дела", то наверное быть очередному майдану возле администрации!

    ВідповістиВидалити
  10. На часі стоїть питання виживання району в цей складний для нашої країни період.І від того, хто буде його очолювати, залежить дуже багато. Якщо така людина прийде до влади, то зробити це буде вкрай складно. Те, що він рветься до влади - це очевидно. Завдання мінімум для нього - привести більше "своїх" людей в керівництво (наприклад з фракції в районній раді, з свого найближчого оточення, таких по розумових здібностях, як він сам") для того, щоб вони виконували його вказівки та для тиску на правоохоронців для закриття кримінальної справи. Також можна залишити й тих, хто є, адже він це їхня людина в так званій опозиційній команді. Прикро, ніде правди діти, але фракція БЮТу у районній раді не була опозицією до партії регіонів.

    ВідповістиВидалити
  11. Вчера в цехе обсуждали это "послание".Кто такой тот Циган, чтоб судить других? Там вся семейка ненормальная.Любят писать,по адвокатам шастать.И все им не так и так не этак.Гиленко "герой" викрив оборудку.Ты оборудуй со своим сыном,который по уши погряз в коррупции и монипулирует криминальными делами. Давиденко вообще непонятно кто и с чем его едят. С виду вроде весь белый и пушистый,а средина вся згнила и завонялась.А Ляшенко молодец. Вы не спешите им мститьПосмотрите как красиво это сделает жизнь.

    ВідповістиВидалити
  12. Интересно следить за перепиской в интернете.Одни гадят Ляшенка, другие прочитав что и уних оказывается рыло в пушку,начинают топать ножками. Смехота! Мне все по барабану.И Ляшенко и Гиленко и все остальные.Наверное кто то хочет чтобы к власти пришел человек,который бы сидел на стуле и не рыпался.

    ВідповістиВидалити
  13. Тут адьютант Давиденка предложил прочитать письмо.Прочитал и понял, что вот такие писаки были во все времена.Хочеться задать вопрос: А чем вы лучше?Что вы сделали? А ответ один: Вы ничем не лучше ?Такие же абы где и что урвать.И за сына Гиленка я тоже слышал. Можно догадаться что будет дальше.Сейчас начнут писать,оправдываться,дальше кого то поносить.Противно!!!

    ВідповістиВидалити
  14. А зачем ходить на базар и кого то спрашивать.У нас базар что админ.орган,где как скажут так и будет.И чего вы пристали с этими дрожжями.Сейчас все чем то торгуют Кто дрожжями,кто е...м.Дрожжями думаю выгоднее.Наверняка сами их покупаете.

    ВідповістиВидалити
  15. Того,кто написал про бидоны,наверно сильно задело.По всей вероятности это Евтушенко.Так пусть вспомнит завод(правда тогда все тащили ),так и он не брезговал.

    ВідповістиВидалити
  16. Якщо в людини є хоч краплина розуму, вона не буде крутити дуліІ навіть своїм ворогам.Цими жестами показана вся "мудрість", моральність, духовність, інтелект та такт цієї людини. І з такою людинию зв’язався голова районної ради, та й з рештою всі регіонали. Російськомовним захисникам героя сюжету скажу наступне. Громада сама вирішить, кого треба обирати, чи призначати на посади. І буде дуже цікаво, скільки прийде людей і вас у тому числі, на його захист.
    P.S. Тільки здається мені, що всі ті цехові російськомовні захисники являються однією особою.
    "Сам п’ю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю"...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На вашу думку ганьбити людину це добре? Отже ви такий самий! А що до мови,нехай розмовляють хто як хоче.

      Видалити
  17. Это как втом анекдоте. Пришла бабулька в паспортный стол и говорит:Дочка,мне надо здесь записаться,а здесь прописаться,а вот здесь выписаться. Бабушка,вы извините, но для этого у нас есть запись день, есть пропись день,есть выписдень. Дочка, а нельзя ли эту трипездень сделать за один день? Так и я про то , чтобы эта трипездень уже закончилась. Поливаете дядька, а сами указываете кому и как разговаривать. Кто вы такие?

    ВідповістиВидалити
  18. Мабуть справа не в мові. Різниці немає чи на російській, чи на українській чи на англійській мові доводиться своя думка! Справа в тому, що громадянин, який пише коментарі на російській мові російськомовним по суті не являється. Пише він їх виключно для того, щоб в такий спосіб, так би мовити, глибше приховати свою анонімність. Але ж стиль і викладання своєї думки ви не приховаєте, Навіть непрофесіоналу видно "неозброєним оком" що коментар доводить дописувач, якому явно треба або повторити або пройти спочатку курс російської мови хоча б на рівні загальноосвітньої школи. Щодо особи про яку йде мова, то йому не нагнітаючи обстановки, треба порадити тихенько відійти від політики та займатися своїми справами. Судячи з коментарів видно, що його заганяють все глибше в глухий кут. І це, мабуть, тільки початок. Якщо це так, то прийшов час збирати каміння! Це ж треба скільки гарячого смальцю за комір людям залити, щоб пішла така реакція на відторгнення. Хоча б навіть взяти й лист. Адже там висвітлені не тільки фінансові та зрадницькі партійні питання, а просте людське відношення до нього тих, яким до фінансів та політики не має ніякого діла. Обов’язково треба це врахувати.

    ВідповістиВидалити
  19. В этой жизни не важно как ты падаешь.Важно как ты поднимаешься.Вы Николай Григорьевич окружайте себя только теми людьми,которые будут тянуть вас выше.Просто жизнь уже полна теми,кто хочет тянуть вас вниз.

    ВідповістиВидалити
  20. Все вірно! Ляшенка - в губернатори! Або міністром юстиції. Стаж юриста 6 років. Підходить. Там нові оточуючі не будуть знати,про його негативне оточення в кілька сотень людей Варви. Скільки членів пішло з БЮТу та чому вони пішли скоріше всього він новому оточенню не розповість. Якби хто скинув сюди список тих поважних людей які були та пішли від такого керівника партійної організації! І головне як і чому вони пішли! А піднявся він поки що тільки на контейнер з дріждями на базарі, що стоїть з правої сторони біля головного входу.

    ВідповістиВидалити
  21. Великие умы обсуждают идеи,средние умы обсуждают события,мелкие умы обсуждают людей.

    ВідповістиВидалити
  22. А кого в губернатори?Гиленка чи Давиденка? Там вони там вже були! Тепер грають в детектива.

    ВідповістиВидалити
  23. Братва, що ви розбираєте? Покажіть мені хоч одного нормального, немає, люди добрі.Всі рвуться до кормушки, що вам обіцяли на майдані, що ви отримали? В Криму наші офіцери, наші сини і чоловіки, Київ їх кинув, нас теж кинули. Нехай працює Бакуменко, а нам потрібно його контролювати і щоб він відповідав за кожну виконану справу.

    ВідповістиВидалити
  24. На страничке появилась статья про Кобзаря,о преступлениях Путина.Комментариев ноль.Такое ощущение что все это втаптывание в грязь кому то на руку.Правоохранительные органы имеют такие криминальные дела куда более интересные по сравнению с этим. Пьяные водители на смерть сбивают людей и ходят спокойно на свободе.И дело даже не в том кто будет занимать какую должность,это очень сильно кому то надо.Что касается Бакуменка то пусть будет Бакуменко.Нам всем от него не холодно не жарко.Толку с того что они написали заявления о выходе из партии регионов,нам что на следующий день стало легче жить?Кто бы в данном случае не занял эту должность должен знать что с него спрос будет по полной программе.Да и выборыпройдут чеснее чем в прошлый раз,когда регионалы ходили по домам со списками и подкупали выборцев.Тогда именно Ляшенко стучал во все двери,но никакой реакции не было. Где тогда были эти самые депутаты?Может и сейчас что то затевают?

    ВідповістиВидалити
  25. Людина коли намагається писати на російській мові, повинна в першу чергу на ній думати! А якщо вона по ходу переводить те, про що думає, в результаті й отримуємо те, що написане в коментарях (принаймні в трьох темах про Ляшенка) з жахливим суржиком. У Варві небагато людей говорять по-російськи. Отже на захист цього "мена" пише одна людина. Це по-перше.
    По-друге. Що б не було написано про те який він правильний і чесний, пройде час і все буде поставлено на свої місця. Громада не помиляється.
    По-третє. Нині діючий голова адміністрації їм потрібен для того, щоб все і всі залишались на своїх місцях у тому числі й у районній раді. Поки що. В області все погоджено.

    Але ви не врахували одного! А з майданом ви радились? Чи будуть згодні люди на те, щоб такі Ляшенки там залишались? Чи будуть члени БЮТу згодні на те, щоб їхню партійну організацію продовжував очолювати такий "стукач у всі двері"?

    Україна гине від корупції. Про це говорять всі! Саме через таких "стукачів" і їм подібним, громада й зневірилася у правлячому режимі. Не буде ніколи їм прощення.

    ВідповістиВидалити
  26. Як пишуть проти,то це все гарно,без помилок.Але якщо ЗА - то тримайтеся!Це ж треба додуматися таке написати!Суржик,муржик - подивись на свою мову що ти пишешь,неук.

    ВідповістиВидалити
  27. Тебе ще там з "Батьківщини" не витурили? Бо вже пора! Не втечеш і на контейнер. А гроші людям віддаси, або віддаси щось друге...

    ВідповістиВидалити
  28. Та давайте вже його переоберемо і на цьому закінчаться всі наші негаразди. Скоро ж вибори і знову буде те саме. Або бойкотувати їх, поки ця нахаба буде там керувати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо його область сама не замінить найближчим часом, або сам не напише заяву про звільнення, тоді треба офіційно відмовитися від участі в виборах та повідомити про це Київ!

      Видалити
  29. Прийдіть та викиньте ту вошу з кабінету ще й хайло натовчіть, щоб іншим не повадно було! Або заставте написати заяву за "власним бажанням". Тоді й побачете, скільки і хто прийде на його захист. З такими тільки так і треба поводитись. Іншої мови він не розуміє...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кошмар!!! Мабуть це написала невихована людина з товстелезним задом та отим самим"хайлом". Треба себе стримувати. А образи виражати особисто,а не письмово для тих людей,яким байдуже оце все розбирательство.Багатьом зараз важливо щоб був мир, а не хто де сидить та хто хоче його убрати.Не треба себе ганьбити.

      Видалити
    2. Якби тебе розвели на гроші, а ти знаєш хто і не можеш нічого вдіяти, а воно ходить, ще й сміється з тебе і дулі крутить, тут і не таке напишеш.

      Видалити
  30. А члени БЮТу які підписали лист ще в партії, чи вже звільнені?

    ВідповістиВидалити
  31. Звільнені, бо на районній конференції небуло жодного.

    ВідповістиВидалити
  32. Тоді хто обирав делегатів на обласну конференцію і хто туди їздив?

    ВідповістиВидалити
  33. Районної конференції не було й близько. Все пройшло на листку паперу. І ми й далі будемо терпіти таку ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доказуйте до кінця. - СВОЛОТУ!!! Це грубе порушення статуту партії. Якщо її керівник таке робить, то його негайно треба звідти виганяти.

      Видалити
  34. В районі повинна була відбутись звітно-виборна районна партійна конференція, де повинен був обиратись голова районної партійної організації, та обрані делегати на обласну партійну конференцію. Делегатом від Варви в області був Ляшенко. Можливо ще хтось з його близького оточення. Але за такі справи однозначно треба відповідати.

    ВідповістиВидалити
  35. За перевіреними даними, під час чергової "вечері" в неадекватному стані головний спортсмен району хвастався, що всі "неугодні" виключені з лав партії.

    ВідповістиВидалити
  36. а за двічі перевіреними даними чергова "вечеря" відбулася лише за участю двох неадекватних учасників, головних: спортсмена і кляузника району

    ВідповістиВидалити
  37. Интересно получается,значит Гиленко бухает с Чаленком,потом сдает его со всеми потрохами и считает себя героем.Выходит что это даже не кляузник и не мужик,а падло!

    ВідповістиВидалити
  38. Другого квітня до Варви приїздив куратор ВО «Батьківщина» по південному регіону Чернігівщини. Нарешті обласні очільники оговталися й зважилися приїхати принаймні довідатися, що ж за ситуація у Варвинському районі з їхньою політичною силою.

    Невідомо, що саме спонукало до цього приїзду, чи то масовий вихід людей з партії по всій Україні, особливо народних депутатів; чи то численні звернення варвинчан стосовно всіх «продєлок» громадянина Ляшенка, чи то загальна ситуація в країні та ставлення громадян до ВО «Батьківщина». Але тим не менше близько 11:00 години відбулася зустріч куратора з членами ВО «Батьківщина», також у зустрічі взяли участь представники «Фронту змін», які не приєдналися в свій час до ВО «Батьківщини».
    Ляшенко та його компанія були відсутні на цій зустрічі. Зі слів учасників, куратору були описані всі діяння Ляшенка та його команди: і співпрацю з регіонами, і кримінальну справу, і питання партійних грошей, й виключення неугодних з районного осередку й багато всього іншого.
    Окрім цього деякі партійці заявили, якщо Ляшенка не буде усунуто з партії взагалі, то вони будуть змушені блокувати повністю роботу як штабу ВО «Батьківщина» так і всієї передвиборної кампанії у Варвинському районі. Куратор пообіцяв дослухатися до такої ситуації з варвинським осередком, та вирішити позитивно цю проблему.
    Що ж з нетерпінням чекаємо, доживемо й побачимо.


    Треба додати, що Ляшенко збирав своїх прихильників в цей день зранку. Та не набравши необхідної їх кількості (хоча б кілька чоловік), припинив пошуки. Навіть бомжі та алкоголіки не хочуть його захищати. Тому й зник в невідомому напрямку.

    ВідповістиВидалити