пʼятницю, 26 червня 2015 р.

За підсумками сесії, яку я змушений був покинути.



 Так трапилося, що довіра до тієї, що шиє всіх в дурні все падає та падає. Але незважаючи на все вона продовжує шити їх в дурні, і їй нема чого дивуватися, я лише продовжую дивуватися отому стаду, що зветься депутатами. 
          57-а сесія селищної ради відбувається в три етапи, і так сталося, що я змушений давати звіт про роботу комісії з перевірки КП «Господар» саме на цій сесії. Але моє питання поставили свідомо останнім перед різним. І от я чекав своєї черги 3 години 24 травня, потім за два тижні те ж саме, сесію перервали прямо перед моїм питанням, і от сьогодні 25 червня знову відбулося те ж саме.
І це все зроблено руками тих хто зветься обранцями громади. Сьогодні стадо в складі 17 з 23-х присутніх голосували за порядок денний, що пропонувала лихо шва. Руками цього стада грабується громада, та наживаються окремі особи, обпльовується закон, і будь-які правила гри, і все руками того стада.
         Я в присутності мешканців Варви, що були на сесії, в присутності тих не багатьох, кого можна назвати депутатом, і в присутності стада заявив тій, що шиє їх в дурні, що питання мого звіту як голови комісії з перевірки КП «Господар» йде наступним за чергою і сьогодні має розглядатися першим, на що вона сказала, що першими потрібно розглядати питання важливі, а потім всі решту. Виявляється питання діяльності КП «Господар» є неважливим, про**бані 270 тисяч гривень є неважливими? Та це не просто стадо, скотний двір, правий був дідусь Орвел.
        Я змушений був залишити сесію, вони гикали з мене два рази, більше гикати не будуть.
     Тому я не збираюся принижуватися перед кожним гандоном, і буду звітувати перед громадою на даному ресурсі, тож слідкуйте за відповідними  повідомленнями.
Сьогодні розміщую звіт із загальною інформацією та висновок стосовно першого питання, що розглядалося Комісією.

Депутат Варвинської селищної ради
Павленко Дмитро



 






5 коментарів:

  1. Вчора двічі писала коментар, а він зникає. Яка причина? Тому що Дмитро лихо шві "заважає"?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуйте оновити свій браузер. До нас, Ваші попередні коментарі, не дійшли... Якщо виникає складність, прошу повідомити на varva.news@gmail.com
      Дякую.

      Видалити
  2. Все таки пора жінці на заслужений відпочинок. 60 років це той рубіж, коли життєва мудрість відстає від негативних вікових перетворень в організмі, наслідки якого ми з вами й спостерігаємо й називаємо "старческим маразмом".
    Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Але бувають і виключення. Скільки поважних та мудрих і після виходу на пенсію не губили свій здоровий глузд. Тут маємо справу з унікальним випадком.
      Хвилює інше. Чому мінімальна більшість в сесійній залі дозволяють протягувати завідомо корупційно-скандальні ідеї, не розуміючи про їх наслідки?

      Видалити
    2. Звідси випливає фундаментальне питання, що більшість типу депутатів там роблять, коли нічого не розуміють і не хочуть розуміти? Але це є все одно проміжний момент. Головне, хто голосував за таких депутатів? І на скільки така чи інша робота депутатів хвилює громаду, виборців? Чи можливо не хвилює, і тотальний пофігізм є чеснотою такої громади? Тоді немає взагалі чого колотитись. Тоді треба сказати кожен сам собі, ми є такі, і з того лайна в якому є ніколи не вийдемо, бо нам пофіг

      Видалити