суботу, 15 червня 2019 р.

Трохи про благоустрій «європейського» «містечка».


      Не так давно в мережі чиновниками Варвинської ОТГ було розміщено звернення до громади з подякою до розуміння вимог Правил благоустрою щодо прибирання будівельних матеріалів, які всі там поприбирали. Виявляється чомусь чиновники з усіх аспектів та вимог Правил благоустрою виділили утримування будівельних матеріалів на вулицях обабіч своїх подвір’їв мешканцями і саме це опинилося в фокусі їх уваги. Тобто будівельні матеріали під парканами мешканців ми контролюємо нагадуємо, попереджаємо, притягуємо до відповідальності і так далі, а про решту ми щось трохи забули.
Більше того моє особисте враження, що влада може і хоче виставляти претензії приватним особам, бо що таке приватна особа, хто і що кому може зробити? А от вимагати щось у підприємств, установ і організацій вже не виходить. Як ви будете наприклад ставити претензії самому собі наприклад. От кому виставить претензію за те, що клени, бузина та інші бур’яни захопили ледве не половину ширини проїзної частини вулиці Садової? А це центр Варви.

       Або наприклад як ви «наступите» на Дружбу-Нову за невиконання Правил благоустрою за те що розвели хащі навколо подвір’я бувшого хлібозаводу? 

Те що там все розграбовано це питання власника, але хащі лізуть на дорогу, там скоро вовки будуть вити, але це ніхто не бачить, інспектор там не ходить а для чого?

       Те ж саме стосується трансформаторних підстанцій, які є у віданні РЕМу, таке враження що їх і не обслуговують, але це інше питання, але чому вони не доглядаються, чому не виконуються Правила благоустрою? Звичайно це ж не бабусю якусь там пресонути на 500 грн, до РЕМу так не підійдеш.

       КП «Господар» взагалі мають привілей нічого ніде не доглядати, а для чого? Те ж саме і стосується дитсадка «Джерельце». 

Вхід в дитсадок доглядається, а далі по периметру Правила благоустрою зникають, там закони вже не діють, і там також інспектор не ходить, і заступник голови там теж не буває, дарма, що недавно працювала.

То що це? Подвійні стандарти? Зневага до мешканців? Собі вседозволеність, а громаді закони?

Робіть висновки, все перед вашими очима. Влада окремими суб’єктами сприймається як  задоволення своїх забаганок, а не обов’язок виконання своїх повноважень, більше того однаково по відношенню до всі, тобто правила гри для всіх одні, але не в нашому «європейському» «містечку».

09.06.2019
Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар