вівторок, 19 листопада 2013 р.

Олександр Порядинський

Сашко співає протягом останніх трьох років і в цьому сезоні вирішив спробувати свої сили в проекті «Х-фактор». 
Навіть не дивлячись на те, що на кастинг у Київ він приїхав будучи сильно простудженим, йому вдалося заслужити за своє виконання пісні «Не плач тато» співака Івана Ганзери чотири твердих суддівських «так», а всі глядачі аплодували йому стоячи. У разі перемоги в шоу, Сашко витратить два мільйони гривень на самореалізацію.

Творчість:
Для Олександра прикладом ідеального артиста у вітчизняному шоу-бізнесі є Примадонна російської естради Алла Борисівна Пугачова, а в іноземному – поп-король Майкл Джексон. Хлопець сам пише пісні. Він каже, що якщо комусь не подобається, як він співає, то він поставиться до цього спокійно, тому що у кожної людини є право на власну точку зору.
Біографія:
Олександр Порядинський народився 4 лютого 1998 року. У його родині п'ятеро дітей, і він – наймолодший. В даний час він навчається в Ніжинському обласному ліцеї. 
Захоплення:
Крім вокалу Сашко захоплюється фрі-файтом, колекціонує стародавні монети та відвідує гурток акторської майстерності. Також він любить готувати. Його улюблені страви – пельмені, вареники та окрошка.
Улюблена музика: різна, залежно від настрою.
Улюблені фільми: «Ніколи не здавайся», «Іван Васильович змінює професію».
Улюблені книги: Джоан Роулінг «Гаррі Поттер», Марк Твен «Том Сойєр».
Ай молодчина, ай красава:

Немає коментарів:

Дописати коментар