четвер, 19 квітня 2018 р.

Так не брехали навіть собаки.


         В цьому дописі ніяким чином не маю намір зневажати такий вид ссавців як собаки, просто кажуть, що брешуть лише собаки, але виявляється існують двоногі людиноподібні істоти, які брешуть в рази більше ніж собаки, от про це і піде далі мова.

       Сьогодні 17 квітня 2018 року відбулися два засідання постійних комісій селищної ради (комісії соціально-економічного розвитку та законності та правопорядку), але тут піде мова не про питання, що розглядалися на комісіях, а про виступи нашої лихоголови наприкінці засідань кожної комісії. Ці виступи стосувалися питання діяльності ринку у Варві, точніше його відсутності. До чого зводився виступ Саверської: «Люди добрі, хата тепла, я вас уклінно прошу послухати, а потім прийняти потрібне мені рішення, що стосується ринку. Як ви знаєте на ринку в нас ринку немає, і нам приходиться прибирати його, вивозити сміття, а отой окаянний РайСТ подав на нас до суду і тепер ми нічого не можемо зробити, але то ж не я, то ж депутати, це вони все тут наприймали, пальці в двері зажимали, заставляли підписувати рішення та голосувати з ними, і тепер ми нічого не можемо зробити, так що люди добрі давайте все повернемо взад, і дамо РайСТу дозвіл на що він хоче, я вас прошу от ви подумайте, бо ми вже не можемо там прибирати; рятуйте, зжальтеся і так далі». Все десь звучало в такому руслі. Ця істота до того забрехалася, що й забула, що вже ця каденція селищної ради також розглядала дане питання і приймала таке рішення, яке просила ця брехлива двонога істота. Але чомусь те рішення від 22 лютого 2018 року протилежне проекту рішення, що пропонує Саверська тепер на 19 квітня на чергову сесію. 
От порівняйте проект:

 та рішення:


Різницю відчуваємо? 
А от подивіться на результати голосування за це рішення від 22 лютого 2018 року:

   Про суть питання ринку у Варві ви якщо не читали можете ознайомитися ТУТ.
Якщо хтось вважає щось в цьому попередньому дописі таким що не відповідає дійсності, можете перевірити там є всі посилання та вказівки на прийняті рішення, можемо подискутувати. А от тепер найцікавіше, що ж трапилося? Чому окаянному РайСТу тепер все потрібно дозволити, хоча при цьому два місяці тому так різко відмовляли 19 депутатів та брехлива істота. Що ж таке, де ж вся крутість і святість? Мені здається за всіма судовими тяжбами та іншими наслідками з’явився хтось, хто зміг донести до убогого розуму брехливої істоти, що треба бігти у зворотному напрямку; окрім всього цього може засмердіти і криміналом (підробка документів, протидія законній діяльності тощо) от і побігло чудо в напрямку протилежному ніж перед цим ходило.
Земельна комісія при розгляді цього питання більшістю голосів не підтримала проекту, що зараз пропонує Саверська, при цьому підтримала попереднє рішення про відмову РайСТу. І зараз найцікавіше, як будуть поводити себе депутати, вони будуть давати дозвіл РайСТу? А де ж тоді принциповість, а де ж послідовність, що ж ви приймали 22 лютого 2018 року на 4-й сесії? Вам тоді брехлива істота теж розповідала, що все правильно робиться і потрібно відмовляти РайСТу. Припустимо, що рішення про ринок 22 лютого 2018 року було помилкове, і тоді виникає питання в тому числі і до депутатів, а скільки рішень з вже прийнятих можуть бути такими ж помилковими, і які потрібно вже завтра скасовувати, змінювати чи приймати прямо протилежні рішення???

17.04.2018
Павленко Дмитро

20 коментарів:

  1. Афера головихи з варвинським ринком аналогічна до афери з автостанцією, після чого жителі Варвинщини позбулися можливості користуватися її послугами! У мене питання до тих варвинських полудурків, завдяки яким ця клоунеса знов при владі: Ви чим думали, коли за цю сучку крашену голосували?!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Та чого ви чіпляєтесь до неї. Вона тільки одна працює, а всі інші тільки заважають. Якби ви не вставляли палки в колеса, то вже давно Варва була б європейське містечко, район був би збережений і сюди як у Польшу їхали б працювати з усієї України завдяки створенню нових робочих місць. Евроскамейки є на кожному кроці - відпочивати є де.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А до кого ціплятись?тільки ВОНА та її свита вмнувата в цій ситуації та інших

      Видалити
    2. А чого ви не говорите про європам"ятники?

      Видалити
    3. А про євросмітнички біля кожної євролавочки? А ще ж єврофонтан наче намічається... І євросміттєзвалище глобального масштабу! Євродороги і євротранспортне сполучення? А саме веселе - євроавтобусна та євробазар!!!

      Видалити
    4. А про євровідкати забули?

      Видалити
    5. Це наскільки саверська не поважа ні себе ні мешканців селища що її вибрали...ходить по вулицях жахаєтся людей-бо їм же треба щось казати...а що казати коли куди не подивись накруги срака...

      Видалити
    6. Так,а хіба не срака?! Докеруватися до того, що люди масово житло у Варві продають! А купують ті, які по селах росли, спали і бачили, як у Варві житимуть. Подивитись є на що, так. Але за цим дріб"язком криється глобальна срака, яка почалася з автостанції, і нічим хорошим не закінчиться, якщо політика головихи буде напрямлена тільки на дріб"язковий благоустрій!!! Хай роззявить очі, і хоч трохи за Варву гляне!!!!!

      Видалити
    7. Хтось продає а хтось купує...головисі ніколи-ремонти робить...срала вона на всіх..

      Видалити
    8. Подякуйте автору вищенаведеної статті та іншим підприємцям - депутатам минулого скликання про створення мінігромади для того, щоб переобрали нинішню голову для спільного дерибану та відмивання фінансових ресурсів. Та от біда - їх не обрали. Тепер їх жаба давить.

      Видалити
    9. А тебе сильно давить?

      Видалити
    10. Опа! А вона колись, щось, людям внятно пояснила, як самовільно вирішила передати приміщення громадської власності у приватну?!!! - Це питання до аноніма, який написав, що їй щось треба людям казати, а казати нічого!!!

      Видалити
    11. Шановний Жопсмін бо іначе тебе не можна назвати за ті слова що Варва перестане бути Варвою через те що люди з сіл які своею нелегкою працею заробили копійки та купляють житло ти не вважаєш їх за людей чи що?А Варва це село селісіньке і якщо не ти то твої батьки з Сірикового хутора хоча і з хуторів є прфесори.Такщо закрий пельку і не булькай у пісок.А до влади Саверську вибрав ти і тобі подібні.....

      Видалити
    12. Ти тут сильно не тикай, тикало миршаве! За неї тільки долбо..би голосували! Інакше й не скажеш! До прикладу, я точно за неї не голосував! А те, що тобі правда в очі коле, то це вже, по ходу діагноз!

      Видалити
    13. Анонім 23 квітня 2018 р. о 18:25: По твоїх словах і житло у Варві копійки коштує?!! Чи може ціни у магазинах встановлені реальні?!! Чи може оранка городів коштує так, як у людей - 30 грн за сотку?!! В той час, як у євро...с.м.т. думають про дріб"язкові пам"ятники!!! Гарно, що думають, та не про те, про що дійсно потрібно думати!.. Варвинчани це розуміють, і тікають звідси, світ за очі, бо добра з такою хваленою головихою людям не ждать! А по селах люди своє здоров"я гроблять у тих хлівах ради чого?! Щоб дітям їхнім купить житло у Варві по безбожній ціні, аби лиш діти їхні не гнули спини, так як їх батьки!!! От для таких людей і розрахована цінова політика Варви! Знають, що віддаватимуть скільки скажеш, тільки, щоб в село не повертатись, бо в селі пахать треба!!! А ще у селах дуже поширилась практика за паї свої, дідові, прадідові, дядькові чи тітчині ( в ідеалі виходиь, що в одній сім"ї буває до 10 паїв) в той час, як у більшості немає й одного паю, - забирають гроші, ніби то на 50 років на перед, не знаючи реальної оцінки тієї землі!!! Не розуміючи, що таким чином роблять інших людей заложниками тїєї проклятої напасті, що кернелом зветься!!!

      Видалити
    14. Правда про що? Правда про те що тобі не такі люди з села?Ти не зскакуй з теми.Свій діагноз ти озвучив сам . Лікуйся і в майбутньому будь обачніший. Не все золото що блищить.

      Видалити
    15. Послухай, тикало! Де я писав, що мені не такі люди з села?!!! Як ти зрозумів написане - це твій клопіт, а якщо до..баться рішив, то обламайся! І перш чим роздавати поради, навчися спершу сам ними користуватися!!!

      Видалити
  3. Щоб сюди їхати, то з першу потрібно дороги в різних напрямках поробити,(а не тільки Прилуцький напрямок), щоб було по чому їхати! А при такій політиці у нашу Варву ніхто не заїде, хіба виїде!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Іван Петрович26 квітня 2018 р. о 20:35

    Діма ти супер, що підмітив як керує "брехлива двонога істота"

    ВідповістиВидалити
  5. Дмитре, балотойтуся на голову громади у 2020! я за Вас голосуватиму

    ВідповістиВидалити