неділю, 13 січня 2013 р.

Коментар!

Нещодавно потрапив на статтю де шановне товариство стверджує, що всі статті замовлені. Зокрема згадано в коментарях ТУТ. А саме: "Мы понимаем, что это спланированная информационная акция и четко осознаем — кому-то не дают спокойно спать успехи «Дружбы-Новой».
Текст взято на агропорталі http://latifundist.com"
Але ТУТ, з'явився ще один коментар, який варто виставити окремою новиною. Таке, під замовлення, не пишуть. Окрема подяка автору.
"Зараз ведеться багато розмов про духовність, а відтак і благодійність, меценатство і т.п., тому що вони є її похідною. Проте мало хто може пояснити, чим вона визначається. Людина, яка обладає духовною зрілістю не може бути злою, зависною, лицемірною, вона не прагне до грошей та влади, не шукає виправдання своїм поганим вчинкам. Його єдине бажання — нести добро і світло.

Чи можна даний постулат застосувати до посадовців вищої керуючої ланки цього підприємства? Мабуть ні, тому, що ще за часів його становлення, тут призвичаїлися не звертати уваги на потреби рядових співробітників. А далі, по наростаючій, і пішло і поїхало... Той один із випадків, коли нещодавно їх співробітники жорстоко побили на очах у дітей сім’ю Калиновицького жителя, а потім, коли зрозуміли, що натрапили на громадян, які можуть за себе постояти, за визначену суму коштів в кілька тисяч гривень, попрохали забрати заяву із органів МВС, все це наслідки тієї згубної політики, яка застосовувалась з перших днів становлення цієї напівкримінальної структури, і яка розквітла на даний час. Спочатку уникаючи оподаткування державними органами, порушуючи законодавство, потім злочинним шляхом надбавши землі державного запасу та обманом заволоділи паями селян в різних регіонах України, напрацьовуючи при цьому різні кримінальні оборудки, які з часом переросли в обман своїх пайовиків, співробітників та найманих працівників і які продовжуються й зараз, стало зрозумілим, що духовна складова тут далеко не на першому місці, скільки б не нагороджували їх вищими релігійними нагородами.
Про що можна можна говорити , коли Варвинським пайовикам, наприклад, було видано по 300 кг фуражного зерна на фоні галопуючих багатомільйонних валютних прибутків і які витрачаються показово, не соромлячись, на різні розваги і нікому не потрібні інші речі? А що робиться в Талалаївському районі? Показ на каналі СТБ одного з їх керівників, є тому підтвердження. І на все є у них відповідь! Дійсно, нахабству немає межі!
Зависті, як тут деякі намагаються пояснити негативне ставлення до цього товариства, у громадян немає зовсім. Проте є ненависть та злість, яка в людей щороку наростає все більше й більше, і яка ось-ось вибухне через несправедливе до них відношення. Є тільки відвертий жаль до осіб, які й досі не зрозуміли, як себе треба поводити з працівниками, односельцями, громадянами…"

6 коментарів:

  1. Ну конечно "Дружба" это основной фигурант, но чтобы кто то платил, не очень то и верится.
    Мое мнение есть просто какая то антипатия, к руководству данного предприятия.
    Но основные темы раскрыты красиво, продолжайте в том же духе.

    ВідповістиВидалити
  2. Какая антипатия, может у некоторых там родственники,или похожая ситуация в Варвенском районе, вот и пишут люди.
    Все правильно делаете, если можно то побольше новостей и обезательно факты.

    ВідповістиВидалити
  3. Такого б автора, та головним редактором у Варвинську районну газету "Слово Варвинщини"!

    ВідповістиВидалити
  4. Не ганьбіть "Слово Варвинщини". Воно залежить від влади. І дещо від переплатників... Але в передплатників артельнативи нема. Зробіть кращу газету. Передплатник піде до неї.

    ВідповістиВидалити
  5. Якщо "ВОНО" залежить від влади, то грош йому ціна. Це не віником мести, а впливати на свідомість громадян. І якщо оцінювати рейтинг цього "ВОНО", то він визначається тиражем видання, а відтак і відношення потенційних читачів до нього. По великому рахунку там тільки одна людина, яка стоїть на принципових позиціях. Але це не "ВОНО".

    ВідповістиВидалити