суботу, 15 березня 2014 р.

Прогрес чи занепад тваринництва


 Ми вже піднімали на наших сторінках тему тваринництва ТУТ і ТУТ. В коментарях до тем, учасники блогу змогли, в певній мірі, пролити світло на темну сторону. Цього разу пропонуємо вашій увазі відеосюжет "Кернел знищує ферми" в якому свій коментар дає бувша завідуюча тваринним комплексом - Наталія Микитенко.


24 коментарі:

  1. Продали ДРУЖБУ а тепер кричать, що нові хазяїни щось роблять не так.
    Ви жалюгідні нероби залізли в кредити і для чого це писати.
    Що з тих коров Варвинчанам, не молока, не м"яса. З приводу роботи дак там працювали одні родичі Микитенкової та її близькі.

    ВідповістиВидалити
  2. Після діяльності Микитенко, ще з пару років треба гнидники вигортати!!! А звільнили її правильно, бо за лускання насіння й торгування молочними продуктами з госродарства ніхто не платитеме заробітню платню. Й про мізерні зарплати дура ляпала, а сама мала кожен місяць від "поганого КЕРНЕЛА" аж 8500 грн., й хату в Варві ще й на откати від Яровенка купила!

    ВідповістиВидалити
  3. Так так, ще й забули мабудь усі як корову з комплекса міліція шукала, краще б у сараї Микитенчихи глянули! Спеціаліст вона той ще корови в запуску а кількість молока з творогом на продаж не меншає. Швея-моторістка навідь в селекції корів з закордону клепку має.

    ВідповістиВидалити
  4. То вона швея, тоді зрозуміло чому брехні до людей липли.

    ВідповістиВидалити
  5. Молодець пані Наталя! Врізала правду-матку! Треба було ще більше прізвищ озвучити (Травецький, Сомов та ін.)

    ВідповістиВидалити
  6. Сама вірить в свою брехню. Від кормушки видірвали.

    ВідповістиВидалити
  7. З Дружбою-Новою Кернел вляпався далі нікуди. Яке там тваринництво! Які робочі місця! Про що балачки! Уся покупка затівалась заради банку землі. Тепер як Янукович менший удрав світ за очі Веревський в шоці. Бо прийдуть скоро хлопці в камуфляжі і спитають за чиї гроші ти купив Дружбу-Нову. Він сьогодні був би щасливий продать її за півціни. Так ніхто не купить у такого продавця, де ниточки тягнуться до Януковича.
    Якщо люба агрофірма згортає речі перед ліквідацією, першим зникає тваринництво. Так і з Дружбою. Не знаю хто така Микитенко, але про тваринництво у Дружбі пора забувать.

    ВідповістиВидалити
  8. В тих господарствах, де присутня галузь тваринництва - майже відсутня соціальна напруга. Лише недалекоглядний керівник буде знищувати тваринництво, а тим самим нарощувати напругу між пайовиками та підприємством, що неодмінно призведе до його краху.

    ВідповістиВидалити
  9. Через тиждень у Васьківцях Срібнянського району, де панує Кернел, схід села. Яку брехню видасть людям начальство про перспективи тваринництва на цей раз? Знов привезуть проектор і покажуть кіно про корів? А як же обіцянки? Де переповнені елітною худобою ферми? Нема. Тільки вітер свистить. Де спростування брехні газети "У кожен двір" про небачені перспективи тваринництва у Васьківцях?
    Побачим хто в Кернелі найсміліший і приїде до нас на схід села.

    ВідповістиВидалити
  10. А дружба теж на грошах регіоналів. І дмитренка Тадеєв купив теж регіонал. Так шо всі одним миром мазані. ПОРА ЇМ МАЗАТИ ЗЕЛЕНКОЮ ЛОБА.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не смішіть людей. Власники "Батьківщини" - Дмитренки. Це елементарно перевіряється.
      У "Батьківщині" тільки вони приймають рішення і там не треба як у Кернелі тижнями погоджувать найменшу дрібницю та слухати у відповідь: "ну я ж не власник..."

      Видалити
  11. У Делії спитайте!!!
    Де тваринництво у Васьківцях ?
    Де робочі місця ?
    Де 7 відсотків орендної плати ?
    Він там працював хай все й розкаже. Коли ми в Дружбу - Нову приїжали виходив паном і кричав "оператори камеру на мене" дак тепер хай відповдає, проте він пролупає совісті все одно не має.

    ВідповістиВидалити
  12. http://varva-news.blogspot.com/2013/11/blog-post_29.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У самому тексті цієї замітки є ДВА інтерактивні посилання для зручності переходу. Одна з них - та яку Ви валите в коментах. Другу теж писати будете, чи уважніше переглянете текст?

      Видалити
  13. хочу запитати всих дописувачів тільки одне: а за часів Гайдая в тваринництві всі були правильні і чесні? при всьому там працювали ті, хто знав табличку ділення з певними маликами та сидів на відкатах. система хоч тоді, хоч зараз однакова,лише змінились прізвища... відкати доходили до 50%, торгівля ветпрепаратами по окрузі і т.д. і т.п. а сьогодні всі бувші святими стали... всі одним миром мазані, а від перестановки доданків сума не змінилась... малики,таценки, іваненки, петренки, дмитренки- на виході тільки своя глотка і свій карман.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Є в нас, українців, така риса: дивитись назад. Замість того щоб закочувати рукава та працею показати на що здатні. А говорити про те що було до нас набагато простіше. Були одні, прийшли інші, а краще не стало... Поголів'я зменшується, надої найнижчі в Кернелі та ін. Якщо ві вважаєте себе чесними та фахівцями, то доведіть це на справі. А розмови...

      Видалити
  14. «Кернел» построит в Прилуцком районе с/х комплекс за $200 млн

    10:56 10.04.2014

    Украинский аграрный холдинг «Кернел» в 2014 году начнет строительство комплекса по хранению и переработке сельскохозяйственных культур в Прилуцком районе Черниговской области. Объем инвестиций составит примерно $200 млн. Об этом сообщили в пресс-службе компании.

    Мощности комплекса составят: по хранению зерновых — 80 тыс. тонн, семян подсолнечника — 100 тыс. тонн, по переработке масличных (рапса, подсолнечника, сои) — порядка 650 тыс. тонн в год.

    "Важные характеристики данного проекта: альтернативное топливо в виде лузги подсолнечника в целях производства пара для технологических потребностей. Это позволит отказаться от использования природного газа, как традиционно основного топлива, применяемого в промышленности«,- добавили в агрохолдинге.

    «Кернел» производит сахар, подсолнечное масло, осуществляет дистрибуцию бутилированного масла в стране под торговыми марками «Щедрый Дар», «Стожар», «Чумак Золота», экспорт масла и зерновых. Холдинг владеет сетью элеваторов в Украине общей мощностью единовременного хранения более 2,8 млн тонн.

    ВідповістиВидалити
  15. Только животноводство ему не надо. Не в той теме хвалитесь. Навоз не использует, удобряет химикатами.

    ВідповістиВидалити
  16. Чергова зміна керівників тваринництва. Сомов, який працював(а точніше робив вид бурної діяльності) заступником директора з тваринництва "Дружба-Нова", пішов на підвищення(підсидів все ж таки регіонального зоотехніка Рожковського). Тепер дует Травецький-Сомов вийшов на оперативний простір "дерибану" в масштабі всього "Кернел". На тваринництві "Кернел" можно поставити величезний хрест! Ці два "проффессора" від тваринництва, можуть злагоджено та ціленаправленно робити лише одну справу - дерибанити. Це в них виходить справно(обмін одного поголів'я на інше, продаж молока лише на ті молзаводи. які практикують відкати, закупівля преміксів та інших добавок по "нормальній" ціні, власний бізнес за рахунок компанії та багато інших способів збагачення власних кишень). Тепер це все буде поставлено на потік вже в масштабах "Кернел"! Правильно, хлопцям треба ж "достойно" жити, а заробітна плата - мізерна, премій - нема, відрядження - не відшкодовують, пального - не дають, за кордон - не посилають. Біда та й годі! Ну що ж, великому кораблю(створеному дуету) - велике плавання(в морі "Кернел")! Лише тваринництва шкода...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кинули щуку до річки...

      Видалити
    2. це називається так: "якби не мовчки..." здається, що дана особа, яка висловлює свої припущення про тваринництво в керуванні Травецького та його підлеглих, дуже близька до тваринництва ДН та має великий "зуб" на керівників, та й спілкується сама з собою, залишаючи не один "пост", з метою підбурювання читачів...Але кожна розумна людина, має свою думку, має своє бачення щодо подій, які відбуваються на протязі усіх змін в компанії...і вся ця маячня - всього лише Ваша думка, яка є "ніщо" проти правди!

      Видалити
  17. Шановний Михайло Олександрович!
    Про які зміни Ви мовите? Не смішіть людей! Зміни відбулися, але ж не в той бік, не в бік покращення, а навпаки...

    ВідповістиВидалити
  18. Рожковский не пропадет без Кернел. Хороший специалист. Тут такие долго не держатся.

    ВідповістиВидалити