суботу, 4 липня 2015 р.

Коллективне звернення (фотофакт)








8 коментарів:

  1. Зробіть своїми силами суботник, ви ж сами наприбудовували всяких хлівців та будок, колись там дійсно був великий дитячий майданчик, але гуси та кури разом із незаконними добудовами витіснили дітей. А як ви викидаєте сміття, коли приходиш до контейнерів, то попадаєш на полігон відходів, який наче не упорядковувався роками. В першу чергу потрібно самим стати гідними господарями та порядними громадянами, а чи правда, що ви так справно всі послуги проплачуєте, щось серед підписаних прізвищ я таких порядних не бачу.

    ВідповістиВидалити
  2. З кожними виборами приходять все більші дебіли-крахобори, то яку ідіотку чи ідіота висуває лекторат даного мікрорайону?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цю, як ви сказали "idiotku-debila", даний мікрорайон якраз не відстоював, а прийшла вона виключно за рахунок пятиетажок. Кілька днів тому вона черговий раз охмуряла їх на заводі.

      Видалити
  3. А, хто ж Вам винен, що Ви живете в минулому віці, де вже не живуть начальники та бізнесмени? Просіться у бога, щоб до Вас заселили когось впливового, тоді і у Вас буде як у людей, все по закону бізнесу...................

    ВідповістиВидалити
  4. Про що ви говорите. Та в цьому ж мікрорайоні живе впливовий "пан" Садовий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Де живеш - там красти не можна. Такий ЗАКОН.

      Видалити
  5. Це ви про кого? Хохол - це збоченець українського походження, гребе де попало, а поскільки у нас в основному хохли, то результат.........

    ВідповістиВидалити