неділю, 5 липня 2015 р.

Фонтани нинчє в модє.



 Як повідомлялося в пресі, і як могли б пересвідчитися варвинчани на власні очі в центральній частині селища, в Казковому містечку, селищний голова втілила свою мрію в життя  - нарешті в Варві з’явився фонтан.


Але від центру не відстають і інші райони. І не лише Саверській  носити такі лаври. Не відстає і директор КП «Господар», який теж вирішив влаштувати фонтан. Нажаль вийшов лише грязевик, але ж це тільки перша спроба.

На світлинах ви бачите грязевик на вул. Щорса, який утворився після ремонту водогону на цій вулиці. Нагадаємо читачам, що близько місяця тому комунальне підприємство виконало ремонтні роботи з заміни ділянки водопроводу по вул. Щорса на суму в 50 000 грн., за рахунок коштів місцевого бюджету. На одній з останніх сесій директор КП «Господар» Садовий С.М. переконував депутатів, що ремонт виконано якісно, і можна прокладати тверде покриття. Окремо варто зауважити і про кількість коштів використаних на дані роботи (відремонтовано близько 140 м водогону за 50 тис грн..), про які нами буде вас повідомлено окремо в інших дописах.

От так витрачаються бюджетні кошти, а вода із водогону біжить до болота. За свідченнями мешканців вулиці, підприємство повідомили ще в п’ятницю вранці, реакції нуль. Але кому воно потрібно всі сили в піар та на вибори, а те якось буде.

13 коментарів:

  1. Може то сама природа подала знак і тепер у Варві буде мінерально-лікувальна вода!
    Треба облагородити струмок та подати заявку в ЮНЕСКО про відкриття нового "Куяльника"!
    Щоб не було плагіату з назвою славетного родовища, пропоную першу букву замінити на букву "Х".

    ВідповістиВидалити
  2. І як же ми цього часу жили без фонтану? Хто ще не бачив тієї "алеї Кохання", сходіть подивіться на що схоже те рукотворіння, який бездара-дизайнер його планував? А хто буде платити за воду в фонтані? Прийшли нові платіжки вчора з більшою ціною, то за фонтан?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вирахувати з заробітної плати селищного голови.

      Видалити
    2. Ми і будемо перекривати їх витрати, заради їхньої втіхи та гонитьбою за винагородою, наприклад "Засужений селищний голова"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Видалити
  3. А хто вирахує, чи вона сама згодна?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пенсию оставить, а зарплатой возместить ущерб. Наверное не за один месяц.

      Видалити
  4. Просто, все дуже просто.Потрібно запитати, заради кого була така поспішність у виконанні таких дорогих робіт на цій вулиці, та під що пілаштовувалися наші керманичі..............

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Просто комусь треба було терміново гроші. І їх отримали.
      Це кримінальна справа.

      Видалити
  5. А хто цю криміналку розкриватиме, вони вже з потрібними людьми поділилися.

    ВідповістиВидалити
  6. І виберуть знову "Мериню" на наступний термін,тільки не ВАРВИНЧАНИ,а "КОМАНДА " селищної ради ,з якими ВОНА крутить свої махінаціі!!! І ЗНОВУ БУДЕ КАМІННЯ ,ФОНТАНИ Іт.п.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гав, та в будку...Це так можна назвати Ваші коментарі. Коли б по Вашим словам крутились такі махінації, то під селищною радою стояли одні мазератті)))А замість алеї та фонтану краще стояв би "ПОЇЗД", з Ваших слів- це було б набагато красивіше?...
      Тоді Вам потрібен такий мер, як колись був Скудний, нічого не робилось і всим було добре)))

      Видалити
    2. мазератті? яка технічна обізнаність. аби ще і букви всі були знайомі, а то по вашиМ словаМ не можна понять де ви вчились, подозрєваю , шо в гаврарді). а щодо поїзда, таки так - він був би кращим ніж та нещадна убогість від мера.
      ..на поїзді б дітки катались.. росли.. не такими обмеженими може.. діти - це єдине, що заважає утвердитися впевненості що людство, це хвороба землі

      Видалити