неділю, 20 грудня 2015 р.

Робота для чарівників

 На носі Новий Рік та свято св.Миколая. Ми робимо разом з вами багато потрібного і важливого. Багато тих речей, які визначають хід війни, навіть змінюють його. Багато того, що в результаті знижує втрати серед наших солдатів. Ми допомагаємо з найнеобхіднішим.

Але для того, щоб вижити потрібно не тільки необхідне! Потрібна ще крапелька тепла, світло і радість. Потрібні дрібниці, які зігріють і з'єднують з життям. Чарівні святкові дрібниці. Без цього ніяк! І зараз, під Новий Рік у кожного з нас є можливість стати персональним чарівником для хлопців на фронті!
Ми починаємо підготовку до Нового Року.
Озирніться навколо себе, подивіться: що б ви хотіли передати хлопцям як символ вашої любові, вдячності і доброго побажання на наступний рік? У що ви хочете вкласти свою душу, щоб вона зігріла хлопців в тій холоднечі зимової степу? Пофантазуйте! І приносьте до нас .
Це можуть бути листи (як дитячі так і не дитячі), це можуть бути малюнки.
Ви тільки уявіть, з яким задоволенням хлопці заварять ароматний чай або каву? І в цьому зігріваючому тіло напої буде вогонь, який пожвавить душу. І може бути будуть вприкуску пити його з смачним печивом ... .Уявили? Значить чай або каву - ваш варіант подарунка.
Веселі печеньки, цукерки, пряники або будь-які солодощі (тільки будьте уважні - вони повинні довго зберігатися) залишать післясмак. Він вже піде на пост, але буде почувати цей смак ... Поза конкуренцією, звичайно згущенка))) Як ще один варіант - самий здоровий продукт у світі – мед чи смачне домашнє варення. Ви ж хочете, щоб наші хлопці були здорові?
Якщо ви вважаєте, що краще зігріти хлопців не тільки душевно - завжди знадобляться теплі шкарпетки, термобілизна. Насправді і просто білизна теж користується великою популярністю. Просто подумайте, що особисто вам хотілося б натягнути у вогкий зимовий вечір? Подумали - значить ідея подарунка готова!
Наповнюючи теплом свій подарунок, ви подвоюєте його силу.
Ми пам'ятаємо, що їм там непросто, і вони повинні це відчувати і знати.
Їх новорічна ніч не буде схожа на нашу. Вона буде такою ж, як всі ночі майже вже два роки - це буде ніч спостереження темряви і тривожного очікування дій ворога. А можливо навіть більш напружена. Це буде ніч війни. Так давайте ниточками цих, здавалося б не найнеобхідніших речей, міцніше прив'яжемо хлопців до життя. Адже в підсумку вони щодня творять диво, вони борються за наше життя.
За наш Новий Рік.
Ну що, ми ж теж можемо робити чудеса? За справу?
Подарунки для передачі бійцям на фронт приносите за адресою:
магазин „Маркет”- волонтерське обєднання „СОВА”
квітковий магазин „Мальва” – Інна Дубчак 0506622322

Приносьте: листи, малюнки, солодощі , чай, каву, мед, згущене молоко,варення, теплі речі .

5 коментарів:


  1. Сьогодні все заметене снігом. Коли неквапливо спостерігаєш за довкіллям, воно здається убого двоколірним: бура рослинність на білій підкладці, й більше ніяких барв. Одначе, якщо поглянути пильніше, все виявиться зовсім не так, і можна буде знайти всі живі кольори, за якими зимою скучили очі.

    Ось мох — густо-зелений. Весь той мох умістився б у пригорщах, бо його небагато. Зате ця зелень така насичена, що її вистачило б на щось більше — на щось таке, що вгадується у хвилястому рельєфі самого моху, він нагадує зелені пагорби Африки з пташиного польоту. А ось пеньок недавно спиляної вільхи — свіжий зріз жовтогарячий, соковитий на вигляд, як середина гарбуза. Дерева, що ростуть на горизонті, — сині або ожиново-сизі. А ті дерева, що ближче, — справді бурі, хоч і тут вистачає відтінків: від антикварної бронзи у верхів'ях до стовбурів кольору старого шоколаду. Чисте червоне трапляється рідко — хіба що десь кущ калини або краплі крові на снігу, де коршун узяв нашу курку.

    А от звуків і голосів тут набагато менше, бо місце малолюдне. Отож, фонотека скромна: крик півня, шум вітру, стук дятла. Буває крук на льоту щось скаже, голос у нього сильний, глибокий. Але це короткий акорд, ще не музика. І все-таки вчора вечором я почув з ближнього лугу дещо особ­ливе — дивний незнайомий голос, сумний, як у сови. Думав, то вона і є. Й скоро вловив різницю: сови не знають мелодій, а це таки ціла пісня. А голос — чисте сопрано. Хоч я його ніколи раніше не чув, а саме з голосу якось вгадалося, що то — лисиця. Так, наче вона сказала: "Це я!" Радість вгадування була не менша радості самої музики.

    Цієї ночі пішов сніг — мабуть надовго.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не повністю розумію як коментар пов'язаний із самою темою?! Напевно не повністю прочитали...
      Також можна вказати автора тексту вище - Віталій Жежера - якщо я не помиляюся.

      Видалити
  2. Захарченко призначив євромайданівця керувати окупованою Горлівкою.

    Указом глави самопроголошеної ДНР N12 від 27 січня 2016 року "Про призначення", відповідно до статей N59 і N60 Конституції т.зв. ДНР виконуючим обов'язки голови адміністрації міста Горлівка був призначений Кім Станіслав Федорович.

    Станіслав Кім – уродженець Дніпропетровська, ветеран Афганістану,брав активну участь у подіях на Євромайдані.

    "Учасник євромайдану з Дніпропетровська Станіслав Кім переконаний: ті, хто дійсно хочуть служити своєму народові, своїй батьківщині, повинні розуміти, що несуть максимальну відповідальність за те, що відбувається. Тільки тоді в країні буде порядок", – повідомляли українські ЗМІ.

    http://mtm.zp.ua/.../zaporozhtsyi-proveli-vyihodnyie-na-mayd.../

    Колишній "польовий командир" бойовиків Ігор Безлер на сторінці своєї дружини Анжеліки Шутенко-Безлер в соцмережі Вконтакте висловив своє відношення щодо призначення С.Кіма.

    "Багато в Афганській сотні Майдану добре пам'ятають такого кренделя як Станіслав Кім. Те, що клоун Захарченко разом з таким падлом як "Ташкент" відкрито набивають кишені, гроблячи промисловість "ДНР", що наркоту можна купити в будь-який комендатурі в "ДНР", просто зателефонувавши туди і викликати з дозою як повій по телефону, не знає тільки ледачий. А тепер до всього "букету" додається те, що барига – типу глава "республіки", почав ставити на посади відвертих ворогів.", -написав Безлер на сторінці своєї дружини Анжеліки Шутенко-Безлер в соцмережі Вконтакте.

    Д.Снєгирьов

    ВідповістиВидалити
  3. Рух Саакашвілі постав у Чернігові. «Сені» хочуть сказати: «Час йти!»

    Оновлення країни, звільнення від корумпованої еліти, ліквідація причин корупції через зміну правил — такі цілі ставлять перед собою активісти Руху за очищення Міхеіла Саакашвілі. Перші збори ініціативної групи із започаткування його в області провели сьогоднів конференц-залі чернігівського готелю «Україна».

    Серед тих, хто брав у них участь, можна було побачити таких відомих на Чернігівщині громадських діячів та політиків, як Ігор Андрійченко, Світлана Жимолостнова, Олександр Мельник, Олександр Підгорний, Сергій Кнуренко, Тетяна Романова. Всі присутні були неабияк здивовані тим, що на збори не прийшли представники Антикорупційного руху Наливайченка. Презентував Рух за очищення Ігор Андрійченко.

    За його словами, вказана громадська ініціатива— це результат діяльності серії масштабних Антикорупційнихфорумів за участі найавторитетніших середовищ країни, таких як Нова Країна, ДЕМАЛЬЯНС, VoxUkraine, команда Міхеіла Саакашвілі та багатьох інших.

    «Маємо шанс об’єднати усі здорові політичні та громадські середовища в Україні, але доведеться добряче попрацювати! — пояснив Ігор Андрійченко. — Цілями Руху єрозробка нових правил, збір упродовж місяця одного мільйона підписів за відставку уряду та запровадження конкурсного підходу до призначення Генерального Прокурора України. Одним з інструментів, які планується використовувати— масова хвиля перевірок декларацій чиновників на відповідність їх реальному стилю життя».

    Підтримку Рухові висловив Сергій Кнуренко. «Якщо не буде такого руху, Янукович повернеться сам собою. Та й Сені давно треба сказати: «Час йти!».
    Будувати Рух в Придеснянському краї будуть за горизонтальною структурою. Учасники зборів домовилися акумулювати своі пропозиціі з боротьби з корупцією в області та державі в окремій групі у мережі Фейсбук, аби потім скласти рейтинг найбільш значимих. Відстоювання таких ініціатив активісти планують не лише серед політикуму, але й перед органами влади та самоврядування.

    http://mediahouse.com.ua/ruh-saakashvili-postav-u-chernigovi-seni-hochut-skazati-chas-yti/

    ВідповістиВидалити