понеділок, 18 січня 2016 р.

Раділи, та не довго

    На одній із сторінок газети «Слово Варвинщини» № 1 від 9 січня 2015 року селищний голова Саверська-Лихошва В.В. надає інтерв’ю щодо придбання нового трактора для КП «Господар». Зокрема зазначила, що він новий, придбаний коштами селищного бюджету, а це більше 350 тис. грн. і що саме такий компактний агрегат потрібен для очищення тротуарів від снігу.

     Тож раділи ми всі такій новині. Що нарешті тротуари будуть своєчасно очищатися від снігу.  Проте раділи не довго. Новий трактор поробив декілька днів і завмер на території підприємства. Чи то не правильна його експлуатація, чи він виявився бракований нам стане відомо пізніше. 
     Але перше випробування зими виявилося фіаско для комунальників. Мешканцям селища знову довелося своїми ногами топтати стежки в снігу. І лише завдяки приватникам та іншим організаціям вдалося очистити вулиці та тротуари від снігу.

     А новенький трактор, як бачимо стоїть на подвір’ї прикиданий снігом. 

4 коментарі:

  1. А як вам подобається те, що поважна пані вчора по місцевому радіо так турбувалася про підростаюче покоління, що й сьогодні діти (погода прекрасна) сидять вдома, а потім будуть по суботах нагонити пропущене. Фактично залишилося три місяці до ЗНО. Щоб відволікти увагу варвинчан від свого свавілля, саверська вирішила проявити турботу. Багато хто й соплі розпустив, "вона працює", а трактор стоїть, а більшість про нього й не знала, а хто знав, то може забув. Ось так.

    ВідповістиВидалити
  2. а хто знає марку й модель трактора? на вид так штук за 100 такий можна взять

    ВідповістиВидалити
  3. А як Ви оцінюєте вартість датого ТЗ?

    Говорете що 100 тисяч коштує. А не забули Ви про БЮРОКРАТІЮ оформлення, страхування ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та це з бюрократичним оформленням та страховкою. А 250 тис.грн. поділили.

      Видалити