суботу, 22 квітня 2017 р.

Чиновник, що привласнив гроші на ремонт школи, отримав п’ять років тюрми.

 Варвинський районний суд Чернігівської області виніс обвинувальний вирок керівнику відділу райдержадміністрації, який привласнив 400 тисяч гривень бюджетних коштів, виділених на реконструкцію школи.
Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Кримінальне провадження було відкрито за матеріалами Служби безпеки України. Ремонт у місцевому навчальному закладі проводився київською комерційною установою, що виграла тендер та отримала понад два мільйони гривень з державного бюджету.
Керівник відділу РДА та начальник державного будівельного підприємства домовилися з підрядником про завищення обсягів та вартості робіт. Внаслідок цього кошторис ремонту штучно зріс на майже чотириста тисяч гривень.
Суд визнав керівника одного з відділів місцевої РДА винним за ч. 4 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України. Зловмиснику призначено покарання у вигляді п’яти років ув’язнення.

Інших двох фігурантів кримінального провадження притягнуто до відповідальності за статтями 366 та 358 ККУ. Одного з них засуджено до двох років позбавлення волі з іспитовим терміном, іншому призначено штраф. 

23 коментарі:

  1. дак а імена-паролі-явки???)) незрозуміло ж про кого(( ну Кутовий то понятно, а ще двох??? кого це?

    ВідповістиВидалити
  2. Нічогенький так украінський суд! Кутовий - як баран відпушення, отримав 5 років, а ті двоє штрафами обійшлись у майже 5 і 2 тисячі! Невже вина виконавців в даному випадку менша, чим вина замовника?!!

    ВідповістиВидалити
  3. Так це був не український ,А ВАРВИНСЬКИЙ!))))

    ВідповістиВидалити
  4. Не здивуюся, якщо судив Семенченко!

    ВідповістиВидалити
  5. Вовк брав, а взяли і вовка)))!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Співчуваючим пропоную долучитися очільнику грошима але вже не втягуючи педагогів хоча вони вже ісамі розуміють що захищали ВОВКА.А кому ще жальщіше то запропонуйте свою кандидатуру.Він був керівник а не вчитель історіі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та брав роками.(((А як на адвоката то збирав з учителів району.

      Видалити
  7. Так в чому справа.Якщо педагоги давали на адвоката то де результат. А може і на адвокатові так як на ремонті школи трохи зекономили? Висновок один шановні колеги дякувати Богу припинятся побори.А для того щоб вільно всі себе Відчули необхідно ще до ОЧІЛЬНИКА Костіна долучити і тоді вільно дихатимуть батьки діти вчителі. СБУ СЛАВА.

    ВідповістиВидалити
  8. Скоро долучиться і ПАРТНЕР ПАХАНА

    ВідповістиВидалити
  9. а ще новенька така інформація: кажуть, що новим очільником РАЙОНО Пилипченко буде.

    ВідповістиВидалити
  10. Думаю що багато хто з цих писак бігали до Кутового і цілували його зад,а зараз потішаються. Справа не в Кутовому, а в системі яка потребувала певних дій, і залишилась осторонь. Я не оправдую його, але можу з впевністю сказати, що багато хто до нього і звертався за допомогою. Думаю колись він напише мемуари з цього приводу і ми дізнаємся багато цікавого. Маю думку, що Володимир Євгенович до останнього думав, що система його захистить і люди які просили його підписати певні документи йому допоможуть. Вийшло не так бо народ требує "жертву".Засуджений ч. 4 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України передбачено статею від 5 - до 8 років. тобто суд дав мінімальну міру покарання. Доки вирок не вступив в законну силу ніхто не вправі називати особу ЗЛОВМИСНИКОМ.
    З повагою до всіх думаючих Кабалик С.В.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хотів перед увольненшем грошей урвать.Та недала СБУ.

      Видалити
    2. Були такі що і не цілували...Так він "допоміг" добре багатьом.Декого відправив на той світ, декого хворим зробив, декого з роботи виїв\\\. Та БОГ Є!

      Видалити
  11. Да хай пише НАЗДОРОВЯ ! Особенно прото з КИМ гроші державні в трінькАЧА програвали. дА І НЕ народ требує а СБУ.

    ВідповістиВидалити
  12. Володимиру Євгеновичу, впевнена, "по заслугам воздастся". Хай там як, що було бачили, що буде побачимо.

    ВідповістиВидалити
  13. Доки ота пяниця костін по школі буде лазити. Ото який костін така і влада у районі, що їм не видно отого позорища. Костін впевнений що районна влада живе сама по собі користуючись такою наголою можна творити що попало та наживатися. Ви погляньте чим покрита школа, тим покрита його особиста будівля.

    ВідповістиВидалити
  14. 16 червня у стінах Варвинської ЗОШ Звіт директора за 5 років його розкрадання.Участь беруть батьки, учителі, учні, громадськість. Голосування таємне. Прийдіть і проголосуйте.

    ВідповістиВидалити
  15. Причому тут голосування.Костіна необхідно просто гнати в шию за його хамські дії розпичинаючи від пянок та закінчуючи побороми. Все це бачить районна влади і все заглажує. Давайте зберемося від громади і доведем це на прикладі, а якщо ми не спроможні то будемо просити людей з м. Прилуки.

    ВідповістиВидалити
  16. Якщо педколектив, громадськість та старшокласники проголосують проти Костіна, то його просто переоберуть.це простий вихід із ситуації.

    ВідповістиВидалити