середу, 21 серпня 2019 р.

Про фонтан.


    На початку червня цього року наші славні чиновники на чолі з Саверською-Лихошвою завели були пісню про те що треба фонтан. Пісня та почала гучно звучати. Це озвучувалося і на засіданні виконкому, і в мережі запускалася балачка, а хто хоче фонтан і який.


    Багато дурнів, яким здається що фонтани беруться з нічого, від одного їхнього бажання та такого ж бажання її святості, із захватом коментували те все, як діточки не сповна розуму, яким по 40-50 років. І такий щенячий захват був, що аж страшно. Дурням все одно, що в той фонтан закопають мінімум 0,5 млн. грн.. 

Дурням все одно, що нічого не буде робитись, а всі будуть кругом того фонтану ходити, бо не потрібні ні очисні, ні школи, ні лікарня, буде фонтан, яким всім дурням очі замилять, а ті і раді тому.

А коли  його зроблять, а зроблять як вміють, щоб і коштів трохи вцупити, і дурнів задовольнити, то працювати він путньо не буде. Буде лежати посеред центру шланг, з найближчого крана на водогоні та буде туди воду підживлювати.

Буде от так, і ніяк інакше, а ви дурні радійте, що вас вчергове «взули».

20.08.2019
Павленко Дмитро

3 коментарі:

  1. Діма, мене вражає твоя писанина. Ти такий розумний аж страшно. Тільки скажи нам чому ти без роботи? В тебе руки із сраки? Коли була створена ОТГ чому ти не пішов працювати в селищну раду? Рік назад була вакансія в "Господарі"- чому не пішов? Зрозуміло, що там працювати треба і результат роботи видно (який - це інша тема). Ти репетуєш , що кругом злодії, а сам чесний і принциповий. Скажи хто за тебе оплачує офіс у Щербатюка?
    Недавно переглядаючи на сайті ОТГ рішення виконкому (мабуть у червні)на допомогу - побачив у списку - Павленко Василь. Так людина має право на допомогу, але тобі бородате ледащо невже не соромно, просити ту тисячу? Можливо комусь вона потрібніша. А тобі "активіст вонючий" невже важко заробити ту тисячу і віддати батькові?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "Діма, мене вражає..." - і вже далі дорого дописувача вже стало "много" - "Тільки скажи нам чому ти..." :-)))))))
      Бидло — це свійська рогата худоба, або такий спосіб існування чи мислення людини, який викликає асоціацію цієї людини зі скотом.

      Видалити
  2. Бесконечная длящаяся реформа медицины в нашей стране переходит на новый этап - Кабинет министров Украины в мае этого года утвердил концепцию развития экстренной медицинской помощи. В ней предлагается то, что давно внедрено в системе экстренной помощи в Черниговской области, поэтому тут же вспоминается выражение “Реформа - это повторение давно забытого”. Но также предлагаются новшества. Например, о том, что в минимальный состав бригады экстренной медицинской помощи будет входить один парамедик и один экстренный медицинский техник; что оказывать медицинскую помощь на месте происшествия будут люди, не имеющие медицинского образования, но имеющие некоторую подготовку - полицейские, проводники транспортных средств, фармацевтические работники.

    ВідповістиВидалити