середу, 28 серпня 2019 р.

Озерянська ОТГ може не отримати прямих міжбюджетних відносин з держбюджетом.


 Озерянська ОТГ може не отримати прямих міжбюджетних відносин з держбюджетом.
      Про це повідомляє сайт «Децентралізація» . Зокрема там зазначено, що більше 40 бюджетів об’єднаних територіальних громад ризикують не перейти на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом у 2020 році.
Причина – невідповідність перспективним планам формування територій громад областей. Наслідки такої ситуації можуть бути невтішними, але їм ще можна запобігти.
      Мінрегіон звернувся до обласних державних адміністрацій з проханням переглянути перспективні плани та усунути причини, які можуть завадити громадам перейти на прямі міжбюджетні відносини.



      Серед цих 40 ОТГ є і Озерянська, на даний час незрозуміло, що саме не так у Озерян,чи бюджетна неспроможність чи перебування поза перспективним планом, чи і те і інше, але стан справ такий. Що ж будемо слідкувати за наступним розвитком подій.


26.08.2019

Павленко Дмитро

2 коментарі:

  1. Так, це і дурню було зрозуміло, що таке могло статися. Можливо Озеряни і довели що вони бюджетоспроможні, але щодо перспективного плану то тут не на користь Озерянам. Головне що область по Україні зайняла 3 місце у форматі такого об"єднання, як під час колективізації.

    ВідповістиВидалити
  2. Журавська трагедія це результати нашої байдужості по відношенню до людей які надбали такі болячки захищаючи нас а ми в свою чергу не подбали про них починаючи від сільського голови якому все до одного місця керівників району в підпорядкуванні яких є певні люди які в своїй роботі повинні контактувати та надавати допоьогу по можливості.А про нашу поліцію та медецину годі вже й говорити.Їхати до Журавки 45хв.А для чого розпочинаємо будівництво амбулаторії а де була медицньска місцева знаменитість.Судимти їх треба і разом з цим чоловіком посадить в тюрму пожиттєво.

    ВідповістиВидалити